- 25 Haziran 2019
- 1.117
- 2.600
- 133
Canım belki çok aktif değilim burda çünkü sebebim var aslında her yazılanı okuyorum ama ben Yazmıyorum arkadaşlar alışveriş yaparken ben mutlu oluyorum ama ben çöp dahi almıyorum zamanı var diyorum korkularım yüzünden ve sana her aklıma geldiğinde dua ediyorum perşembe gününü iple çekicem inan bana Rabbım güzel haberlerle dönmeni ah boşuna ne üzüldüm diyerek gelmeni nasip etsin kuzum evlatlarımızı bağışlasın inşallah canımPerşembe günü canım inşallah öyle olur♥
Rabbim göstermesin bir daha canim, bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alalım insBebeğin eşi aşagıdaydı kanamam vardı 2 hafta kadar son hafta hastanede yatıyordum ama malesef oldu o yüzden hep bi korku var hala içimde
Çok dua ediyoruz hepimiz Rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah gruptaki en tatlı en sağlıklı bebeklerden biri olucak doğunca sende hep anlatıcaksın doktor böyle demişti diyeHemen katı meyve sıkacağı aldık bebek arabası yerinesabah ve akşam taze içiyorum şifa olsun inşallah yavruma
Okudum mesajlarınızı hepinizden Allah razı olsun canım ♥
Canım benim ne güzel kalbin var ♥ Nasıl içten yazmışsın ♥
Ah canım ah sorma inşallah geçecek gidecek
Bu fotoğraftaki bayan benim memleketimde aşılama ike yanlışlıkla 4üzlere hamile kaldı bütün doktorlar bu bebekler ölecek boşuna taşıyorsun dedi 9aylık oldular çok da sağlıklılar Rabbim nelere kadir ümit kesilmez aslaAllah razı olsun kızlarbol bol su ve havuç suyu içiyorum, dinleniyorum inşallah kuzuma şifa olur dualarınızı eksik etmeyin ♥ doktor çok önemli çook...
Ben gittim bomboştu ya sakindi ama kimsenin indirimden haberi yoktu çalışanlarında etikete yansımamıştı bnde internetten alayım dedm ordan beğenip dün sipariş verdm bugün kargoya verilmişMuslin kalmamiş bende onlardan sipariş verecem cunku magazaya girmemle çıkmam bir oldu hemen kendimi duşa attim ustumdekileri makineye attim sanirim boyle giderse magazalardanda zor alisveris yapariz
Canım belki çok aktif değilim burda çünkü sebebim var aslında her yazılanı okuyorum ama ben Yazmıyorum arkadaşlar alışveriş yaparken ben mutlu oluyorum ama ben çöp dahi almıyorum zamanı var diyorum korkularım yüzünden ve sana her aklıma geldiğinde dua ediyorum perşembe gününü iple çekicem inan bana Rabbım güzel haberlerle dönmeni ah boşuna ne üzüldüm diyerek gelmeni nasip etsin kuzum evlatlarımızı bağışlasın inşallah canım
Allah razı olsun zaten şuan en çok ihtiyacım olan şey dua. Güzel kalbinize bin teşekkür ederim iyi ki varsınızÇok dua ediyoruz hepimiz Rabbim dualarımızı boşa çıkarmaz inşallah gruptaki en tatlı en sağlıklı bebeklerden biri olucak doğunca sende hep anlatıcaksın doktor böyle demişti diye
Allah Ol dedikten sonraaaBu fotoğraftaki bayan benim memleketimde aşılama ike yanlışlıkla 4üzlere hamile kaldı bütün doktorlar bu bebekler ölecek boşuna taşıyorsun dedi 9aylık oldular çok da sağlıklılar Rabbim nelere kadir ümit kesilmez asla
Joe marka için puseti önce bebek arabasini daha sonra alabilir miyiz arkadaşım? Yani marka aynı olunca puset ve Bebek Arabası birbiri ile uyumlu oluyor mu sonradan? Ben puseti çok erkenden kullanmaya başlarım sanırım, işe gidip geleceğim muhtemelen sık sık bebeği de götüreceğim yanımda. Ama bebek arabasını yazdan önce zaten kullanmamak, hatta yazın bile meçhul çünkü arabasız hiç bir yere gitme ihtimalim yok. Bir de cehaletten soruyorum kusura bakmayınBende ayrı ayrı aldım canım çok sevdik joie yi kullanımı katlaması kolay bence
İnşallah canım güzel haberlerle gel ☺Günaydın kızlar normalde yarın gidecektim kontrole programımda bir boşluk oluştu hemen bugüne aldım randevuyu 10:45 te gidiyorum inslhh bebisim sağlıklıdır cinsiyetini annesine gösterir
Alışverişe çıkıp incelediğinizde hepsini öğreniyosunuz aslında hemde görmüş oluyosunuz ona göre marka araştrması yapabilirsnz bnde blmiyojdm alışverişte incelerken hepsini öğrendmJoe marka için puseti önce bebek arabasini daha sonra alabilir miyiz arkadaşım? Yani marka aynı olunca puset ve Bebek Arabası birbiri ile uyumlu oluyor mu sonradan? Ben puseti çok erkenden kullanmaya başlarım sanırım, işe gidip geleceğim muhtemelen sık sık bebeği de götüreceğim yanımda. Ama bebek arabasını yazdan önce zaten kullanmamak, hatta yazın bile meçhul çünkü arabasız hiç bir yere gitme ihtimalim yok. Bir de cehaletten soruyorum kusura bakmayınpuset, anakucagi ve oto koltuğu hepsi farklı farklı şeyler mi yoksa birbirinin yerine kullanılabiliyor mu. Ben şimdi puset alıp ayrıca bir de otokoltugu mü almalıyım. Bir de bebek yeni doğduğu andan itibaren puseti de oto koltuğunu da kullanabiliyor muyuz? Ben anne yani beşik almayacagim ama bulunduğum odaya bebeği de götürmek için puseti doğduğundan itibaren kullanabilir miyim?
Daha hiç bir şey almadim bebişe. Hiç çıkmadım AVM türü yerlere, internetten alışverişi normalde çok yaparım ama bebek için gezip dolaşıp almak istiyorum hep hayalimdiAlışverişe çıkıp incelediğinizde hepsini öğreniyosunuz aslında hemde görmüş oluyosunuz ona göre marka araştrması yapabilirsnz bnde blmiyojdm alışverişte incelerken hepsini öğrendm
Ne yaptın canım çıktı mı test?Bu arada bugün fetal dna testimiz çıkacak çok stresliyim inşallah güzel haberler alırız
Azz kalmışşşşGünaydın kızlar normalde yarın gidecektim kontrole programımda bir boşluk oluştu hemen bugüne aldım randevuyu 10:45 te gidiyorum inslhh bebisim sağlıklıdır cinsiyetini annesine gösterir
İlerleyen zamanda bnde alıcam ama marka olarak avent alıcam daha iyi diye okudm hepDaha hiç bir şey almadim bebişe. Hiç çıkmadım AVM türü yerlere, internetten alışverişi normalde çok yaparım ama bebek için gezip dolaşıp almak istiyorum hep hayalimdiinşallah kısmet olur yakın zamanda bakabilirim. O yüzden şimdi merak ediyorum, aklımda netlesirse daha iyi sanırım çünkü alışverişte yorulup kafam karışacak onu da bilmiyorum, 3 aydır idmanın da yok nasılsa
Hiçbir şey dedim ama bebiş için ilk aldığım şey lansinoh süt sağma makinesi ve süt saklama kapları oldu. Kendimden baska kimsede de rastlamadım ama bence çok gerekli
Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin İnşallahKızlarrr günaydın. Herkese selamlar. Ben taş düşürüyorum galibaşansa bakarmısınız. Dünden beri sağ tarafımda ağrı var. Bugğn sağlık ocağına gittim tahlil yaptırıp öle gidim doktoruma diye muayene etti taş olabilir dedi. Kalp atışını dinledi normalde 18 haftadan önce duyulmaz biliyodum duyuluyo çok güzel dedi tek tesellim o oldu valla. Şimdi eve geldim duş aldım yatıyorum. Sonuçlara göre doktora gidicem artık valla bu böbreklerden bıktım ben her sene her sene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?