2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun canım

Yok kızlar söylemedi doktor cinsiyeti hala erken diyor detaylı ultrasonda görcez artık
O nası doktormuş ya anlamıyor mu acaba. bir de özel olacak o kadar bekletmeye hakları yok ki. Sen benim doktoruma gitsene kuzum randevuları hep boş ismini hastaneyi yazmıştım sana. 12.haftada söyledi benimkinin cinsiyetini.

Hanımlar merhaba, bende meğer aranıza katılmışım da haberim yokmuş, sağlıkçıyım pandemi stresi diyorum meğer 17 haftalık hamileymişim, cinsiyetiyle birlikte öğrendik kuzumuzu, hepimiz sağlıklı mutlu gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Çok geçmiş olsn canım, acil şifalar.
Yok kızlar söylemedi doktor cinsiyeti hala erken diyor detaylı ultrasonda görcez artık
İlkinde ben detylıda öğrenmiştim 22. haftada. Senin de öyle olacak sanırım ya :)

Geçmiş olsun canım Allah acil şifa versin İnşallah
Saol kuzum Allah razı olsun
Çok geçmiş olsun canım
Saol kuzum Allah razı olsun
Bende öğrenemedim hala perşembe sabah 10 da gidicem böbrek taşı mevzusu için bakalım sölicekmi cinsiyeti benimki ikili taramamın raporuna baktı orda ultrason resimleri vardı erkek dedi. İkilideki doktorda kız diyince arada kaldık bakalım inşAllah bende öğrenebilirim yoksa hakkaten detaylıya kalcaz

Aaa hayırlı olsun canım ya maşallah :)
Sen 12. takımdaydın de mi? Seni oradan hatırlıyorum. Hoş geldin buraya da

Oy maşallah size hayırlı olsun bizde cinsiyet için çatlıyoruz ne güzel olmuş bi yandan tabiki stresiniz çok zordur Allah tüm sağlıkçılarımızın yardımcısı olsun inşallah

Oy maşallah size hayırlı olsun bizde cinsiyet için çatlıyoruz ne güzel olmuş bi yandan tabiki stresiniz çok zordur Allah tüm sağlıkçılarımızın yardımcısı olsun inşallah
amin çok teşekkür ederim, valla büyük şok oldu, 2 kızım vardı oğlum geliyomuş meğer sürpriz çocuğum

Ahh çok geçmiş olsun.. Daha önce de mi düşürdün. Kırmak gerekmeden düşecekse yine iyi acı çekersin ama kurtulursun inşallah

Ahh çok geçmiş olsun.. Daha önce de mi düşürdün. Kırmak gerekmeden düşecekse yine iyi acı çekersin ama kurtulursun inşallah
Düşürdüm canım 2017 senesiydi galiba yşne sağ böbrekte vardı 2 tane düşürdüm. İnşAllah bakalım geçen seferde gebelik riski var diye ilaç kullanmamıştım hatta iş yerinde düşürdüm işe bile çaırdılar yani ama şimdi bebekte varya sancı girdiğinde ya bebeğe bişi olduysa diye panikliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…