Canım benim, Allahın izniyle düzelir sen hiç merak etme. İstirahat ve doktorun dediklerini yap su iç havuç suyu iç. İnşallah her şey düzelir bir kaç haftayaAllah razı olsun zaten şuan en çok ihtiyacım olan şey dua. Güzel kalbinize bin teşekkür ederim iyi ki varsınız
Doktorun rapor veremez mi canım?Düşürdüm canım 2017 senesiydi galiba yşne sağ böbrekte vardı 2 tane düşürdüm. İnşAllah bakalım geçen seferde gebelik riski var diye ilaç kullanmamıştım hatta iş yerinde düşürdüm işe bile çaırdılar yani ama şimdi bebekte varya sancı girdiğinde ya bebeğe bişi olduysa diye panikliyorum
Haklısın insan gaz sancısından bile korkuyor bu dönemde ama rahatlatmaya çalış kendini sen böbrek sancısını biliyosun nasıl olsa bebekle ilgili olmadığını anlarsın.Düşürdüm canım 2017 senesiydi galiba yşne sağ böbrekte vardı 2 tane düşürdüm. İnşAllah bakalım geçen seferde gebelik riski var diye ilaç kullanmamıştım hatta iş yerinde düşürdüm işe bile çaırdılar yani ama şimdi bebekte varya sancı girdiğinde ya bebeğe bişi olduysa diye panikliyorum
Ben de şimdi okudum, değişik bir karar. Risk yok mu o zaman bizde? Öyle demek sanırım buKızlar 24 hafta gebelere 32 haftaya kadar idari izin verildi. Bizi kapsamıyor
Yaa ne güzel bu haftaya kadar stressiz gelmişsin bende çok geç öğrenmek isterdimHanımlar merhaba, bende meğer aranıza katılmışım da haberim yokmuş, sağlıkçıyım pandemi stresi diyorum meğer 17 haftalık hamileymişim, cinsiyetiyle birlikte öğrendik kuzumuzu, hepimiz sağlıklı mutlu gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
24 hafta bebeğin doğsa da yaşama sınırı kabul ediliyor ya, ondan sanırım. Saçma olmuş. Can, patlıcan durumu.Ben de şimdi okudum, değişik bir karar. Risk yok mu o zaman bizde? Öyle demek sanırım bu
Genel olrak güzel haberler canım, gözün aydın :) Bebiş iyi olsun da.Merhaba kızlar bende doktordan geldim o kadar uykum var ki keske duş alıp uyuma şansım olsaydı. Ama işteyimMuayenem çok uzun sürdü rahim ağzım iyiymiş bebeğin tüm organlarına tek tek bakıp bana gösterdi. Vajinal ölçüm de yapmak istedi ve bi pıhtı gibi birşey gördü kist de değil pıhtıya benzer biseymis. Sonra jinekolojik onkoloji doktorunu çağırdı o da biseye benzetemedi rahim girişinde yeni oluşmuş sanırım yafa bir önceki doktor anlamadı. Bebeğe bir zarari yok bebeğe yakın değilmiş ama 2 haftada bir gidicem endişelenmemi söyledi. Tüm ameliyat rahim filmime baktılar ve bu doktorlarda meslektaşlarını kötülemek istemediler ama onun yaptığı bir ameliyat sonucu rahmin böyle tepkiler verdiğini düşünüyorlar.Ben ilk doktorun anlayacağınız halen ceremesini cekiyorum tüp bebek merkezimde bana uygulanan ameliyat ve tedavi şekline çok şaşırmıştı. Allaha tüm ictenligimle o pis kadını havale ediyorum beddua etmiycem ama inş başka canları yakmaz bunun için hast şikayet etmiştim ama hast için iyi bir gelir kapısı diye doktoru savunmuşlardı en azından şikayet var falan yazip okuyupda belki vazgeçenler olur diye detaylı yazmayı düşünüyorum. Bebeğim gayet iyimis yine günün den bir haftadan fazla önce 200 gr olmuş .Doktorum önlem amaclı progesteron yine verdi ama vajinal alacakmışım aldıktan sonra yürümem gerekiyor mu yoksa direk yatayim mi.geven kan testi sonucumu paylaşmıştım baktı ona gore olumsuz bor tek tsh değerim dahikiyeye yönlendirdi. Crp değerim yüksek çıkmıştı 11 civarı gebelik de çok normal diyor ilaç vermedi. Ilaç vermeyi sevmiyor yada gerçekten ihtiyacım yok.
Yapıyorum canım benim inşallah dediğin gibi olur daha iyiceyim zaten kötü olmak da bir şeyi düzeltmiyorCanım benim, Allahın izniyle düzelir sen hiç merak etme. İstirahat ve doktorun dediklerini yap su iç havuç suyu iç. İnşallah her şey düzelir bir kaç haftaya
Ciddi misinHanımlar merhaba, bende meğer aranıza katılmışım da haberim yokmuş, sağlıkçıyım pandemi stresi diyorum meğer 17 haftalık hamileymişim, cinsiyetiyle birlikte öğrendik kuzumuzu, hepimiz sağlıklı mutlu gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Kesinlikle çok saçma. Yaşam sınırına göre karar vermişler. Nasıl bir alaka kurdular artık bilemiyorum. Bu kadar hafta hafta ayrmaya ne gerek vardı sanki herkes hamile mi? Çok üzüldüm iki gündür stresten uyuyamıyorum ağlıyorum falan hayırlısı olsun24 hafta bebeğin doğsa da yaşama sınırı kabul ediliyor ya, ondan sanırım. Saçma olmuş. Can, patlıcan durumu.
Canım bu kadar üzülüp stres yapma bebeğini düşün. Belki kararı değişirler diyorlar. Ama cidden karar biraz kötü olmuş, diğerlerinin canını hiçe saymak gibi. Uzak olsun hastalık bizden ne yapalım.Kesinlikle çok saçma. Yaşam sınırına göre karar vermişler. Nasıl bir alaka kurdular artık bilemiyorum. Bu kadar hafta hafta ayrmaya ne gerek vardı sanki herkes hamile mi? Çok üzüldüm iki gündür stresten uyuyamıyorum ağlıyorum falan hayırlısı olsun
Yok canım özele gidiyorum emin olmadan söylemiyorum dediYaa tüh.. devlete mi gittin canım 15. Haftadan itibaren söylemeleri gerek artık görünüyodur neden inatla söylemek istemiyolar anlamıyorum
Aynen bakalim hayirlisiSaol kuzum Allah razı olsun
Saol kuzum Allah razı olsun
Bende öğrenemedim hala perşembe sabah 10 da gidicem böbrek taşı mevzusu için bakalım sölicekmi cinsiyeti benimki ikili taramamın raporuna baktı orda ultrason resimleri vardı erkek dedi. İkilideki doktorda kız diyince arada kaldık bakalım inşAllah bende öğrenebilirim yoksa hakkaten detaylıya kalcaz
Ben de devlet ve özel olarak ayırmalarına sinir oldum ... özeldekilerin canı can değil herhalde !!!!Kesinlikle çok saçma. Yaşam sınırına göre karar vermişler. Nasıl bir alaka kurdular artık bilemiyorum. Bu kadar hafta hafta ayrmaya ne gerek vardı sanki herkes hamile mi? Çok üzüldüm iki gündür stresten uyuyamıyorum ağlıyorum falan hayırlısı olsun
Kızmıydı ilk bebegin bana bu kadar bekletince hep kız gibi geliyorÇok geçmiş olsn canım, acil şifalar.
İlkinde ben detylıda öğrenmiştim 22. haftada. Senin de öyle olacak sanırım ya :)
Evet kızdı canım :) Bir türlü belli olmamıştı da çatlamıştıkKızmıydı ilk bebegin bana bu kadar bekletince hep kız gibi geliyor ☺☺
Benim kızımda ilk gittiğimiz Dr de 16da söyledi öncesinde asla demedi ama bu Dr miz (kızımın doğumunu da yaptırdı) 14.haftada söylediYok canım özele gidiyorum emin olmadan söylemiyorum dedi ☺
Ay ne kadar pahalıymış ya. Ben bunlardan almayacağım sanırım. Yenidoğan takımlarından alırım, battaniyeyi de ayrı alırım sanırım zevkime göre. İlk kızımda hediye gelmişti böyle bir set. Battaniyesi çok küçüktü.Kızlar hastane Çıkışı olarak böyle bişey buldum , belki ilginizi çeker
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?