2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktorun rapor veremez mi canım?

Haklısın insan gaz sancısından bile korkuyor bu dönemde ama rahatlatmaya çalış kendini sen böbrek sancısını biliyosun nasıl olsa bebekle ilgili olmadığını anlarsın.

Merhaba kızlar bende doktordan geldim o kadar uykum var ki keske duş alıp uyuma şansım olsaydı. Ama işteyim Muayenem çok uzun sürdü rahim ağzım iyiymiş bebeğin tüm organlarına tek tek bakıp bana gösterdi. Vajinal ölçüm de yapmak istedi ve bi pıhtı gibi birşey gördü kist de değil pıhtıya benzer biseymis. Sonra jinekolojik onkoloji doktorunu çağırdı o da biseye benzetemedi rahim girişinde yeni oluşmuş sanırım yafa bir önceki doktor anlamadı. Bebeğe bir zarari yok bebeğe yakın değilmiş ama 2 haftada bir gidicem endişelenmemi söyledi. Tüm ameliyat rahim filmime baktılar ve bu doktorlarda meslektaşlarını kötülemek istemediler ama onun yaptığı bir ameliyat sonucu rahmin böyle tepkiler verdiğini düşünüyorlar.Ben ilk doktorun anlayacağınız halen ceremesini cekiyorum tüp bebek merkezimde bana uygulanan ameliyat ve tedavi şekline çok şaşırmıştı. Allaha tüm ictenligimle o pis kadını havale ediyorum beddua etmiycem ama inş başka canları yakmaz bunun için hast şikayet etmiştim ama hast için iyi bir gelir kapısı diye doktoru savunmuşlardı en azından şikayet var falan yazip okuyupda belki vazgeçenler olur diye detaylı yazmayı düşünüyorum. Bebeğim gayet iyimis yine günün den bir haftadan fazla önce 200 gr olmuş .Doktorum önlem amaclı progesteron yine verdi ama vajinal alacakmışım aldıktan sonra yürümem gerekiyor mu yoksa direk yatayim mi.geven kan testi sonucumu paylaşmıştım baktı ona gore olumsuz bor tek tsh değerim dahikiyeye yönlendirdi. Crp değerim yüksek çıkmıştı 11 civarı gebelik de çok normal diyor ilaç vermedi. Ilaç vermeyi sevmiyor yada gerçekten ihtiyacım yok.

Yaa ne güzel bu haftaya kadar stressiz gelmişsin bende çok geç öğrenmek isterdim

Genel olrak güzel haberler canım, gözün aydın :) Bebiş iyi olsun da.

Canım benim, Allahın izniyle düzelir sen hiç merak etme. İstirahat ve doktorun dediklerini yap su iç havuç suyu iç. İnşallah her şey düzelir bir kaç haftaya
Yapıyorum canım benim inşallah dediğin gibi olur daha iyiceyim zaten kötü olmak da bir şeyi düzeltmiyor

Ciddi misin
Ben mide bulantımdan anlardım sanırım hatta adet im düzenlidr olmadım diye endişelenip anlardım
Valla hayret ediyorum su an
Ben adete 5kala öğrendim

24 hafta bebeğin doğsa da yaşama sınırı kabul ediliyor ya, ondan sanırım. Saçma olmuş. Can, patlıcan durumu.
Kesinlikle çok saçma. Yaşam sınırına göre karar vermişler. Nasıl bir alaka kurdular artık bilemiyorum. Bu kadar hafta hafta ayrmaya ne gerek vardı sanki herkes hamile mi? Çok üzüldüm iki gündür stresten uyuyamıyorum ağlıyorum falan hayırlısı olsun

Canım bu kadar üzülüp stres yapma bebeğini düşün. Belki kararı değişirler diyorlar. Ama cidden karar biraz kötü olmuş, diğerlerinin canını hiçe saymak gibi. Uzak olsun hastalık bizden ne yapalım.

Aynen bakalim hayirlisi

Ben de devlet ve özel olarak ayırmalarına sinir oldum ... özeldekilerin canı can değil herhalde !!!!

Yok canım özele gidiyorum emin olmadan söylemiyorum dedi ☺
Benim kızımda ilk gittiğimiz Dr de 16da söyledi öncesinde asla demedi ama bu Dr miz (kızımın doğumunu da yaptırdı) 14.haftada söyledi
19.hafta randevum var o zaman daha kesin konusuruz dedi

Kızlar hastane Çıkışı olarak böyle bişey buldum , belki ilginizi çeker
Ay ne kadar pahalıymış ya. Ben bunlardan almayacağım sanırım. Yenidoğan takımlarından alırım, battaniyeyi de ayrı alırım sanırım zevkime göre. İlk kızımda hediye gelmişti böyle bir set. Battaniyesi çok küçüktü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…