- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Şuan çalışmıyorum evdeyim o zmaan taş düşürürken çalışıodum cnmDoktorun rapor veremez mi canım?
İnşAllah 2 düşüğüm var önceden diye herşeye paniğim Aşlah yardımcım olsunHaklısın insan gaz sancısından bile korkuyor bu dönemde ama rahatlatmaya çalış kendini sen böbrek sancısını biliyosun nasıl olsa bebekle ilgili olmadığını anlarsın.
Hıı tamam anladım canım, kolaylıkla atlat inşallah.Şuan çalışmıyorum evdeyim o zmaan taş düşürürken çalışıodum cnm
İnşAllah 2 düşüğüm var önceden diye herşeye paniğim Aşlah yardımcım olsun
Hayırlısı bakalım banada kız gibi geliyor pipi olsaydı simdiye olurduEvet kızdı canım :) Bir türlü belli olmamıştı da çatlamıştık
Ben de bir kaç gündür kız gibi düşünüyorum benimkini ama bakalım. Hep gönlümden geçen kızdı ama hayırlısı.Hayırlısı bakalım banada kız gibi geliyor pipi olsaydı simdiye olurdu
Yok kızlar söylemedi doktor cinsiyeti hala erken diyordetaylı ultrasonda görcez artık
Ay ne kadar güzel keşke bende öyle öğrenseydimHanımlar merhaba, bende meğer aranıza katılmışım da haberim yokmuş, sağlıkçıyım pandemi stresi diyorum meğer 17 haftalık hamileymişim, cinsiyetiyle birlikte öğrendik kuzumuzu, hepimiz sağlıklı mutlu gebelikler geçirip sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
vericez mecburen, şişko anne mi olcaz, fit anne olmalıyız tabiki de, hatta şimdiden kilo almadan tamamlamaya çalışsak keşke.Yine veririz birlikte ne yapalım :)
Ay çok güzel yaaa
gerçekten öyle olmuş, şükür sağlıkla da gelsin inşallah.Maşallah annesi o streste bile sıkı sıkı tutunmuş sana paşasağlıkla kucağına al inşallah
başımdan düşükler, dış gebelikler geçti, gerçekten çok şanslı hissediyorum şu an o stres hepsinden beterdi gerçekten.Yaa ne güzel bu haftaya kadar stressiz gelmişsin bende çok geç öğrenmek isterdim
15 aylık kızım var, emziriyorum, daha çok düzenli adet olamamıştım bile, oradan takip edemedim, diğer hamileliklerimde bulantıdan kusmaktan yataklara düşmüştüm, bunda çok daha hafif geçirdim ve ben onu pandemi stresine bağladım, dedim hamile olsam böyle mi olurdumCiddi misin
Ben mide bulantımdan anlardım sanırımhatta adet im düzenlidr olmadım diye endişelenip anlardım
Valla hayret ediyorum su an
Ben adete 5kala öğrendim
valla bende aynen böyle demiştim bi arkadaşıma, o da 4 aylık öğrenmişti, dilek kapım mı açıkmış ne başıma geldiAy ne kadar güzel keşke bende öyle öğrenseydim
çok çok geçmiş olsun.Düşürdüm canım 2017 senesiydi galiba yşne sağ böbrekte vardı 2 tane düşürdüm. İnşAllah bakalım geçen seferde gebelik riski var diye ilaç kullanmamıştım hatta iş yerinde düşürdüm işe bile çaırdılar yani ama şimdi bebekte varya sancı girdiğinde ya bebeğe bişi olduysa diye panikliyorum
Yani yenidoğan setlerinde ağız mendili önlük falan olmuyor , gerçi onlar da çok lazım olmaz herhalde hastanede ...acaba şöyle bir set hastane için yeterli olur mu ?Ay ne kadar pahalıymış ya. Ben bunlardan almayacağım sanırım. Yenidoğan takımlarından alırım, battaniyeyi de ayrı alırım sanırım zevkime göre. İlk kızımda hediye gelmişti böyle bir set. Battaniyesi çok küçüktü.
Çok teşekkür ederimçok çok geçmiş olsun.
Aynen bakicam canim seninkine giderim olmadi bi kac gün sonraO nası doktormuş yaanlamıyor mu acaba. bir de özel olacak o kadar bekletmeye hakları yok ki. Sen benim doktoruma gitsene kuzum randevuları hep boş ismini hastaneyi yazmıştım sana. 12.haftada söyledi benimkinin cinsiyetini.
canım merhaba, beni eklemeni isteyecektim ki çok vakit bulamıyormuşsun sanırım, istersen yardımcı olayım istersen de bana devredebilirsin, daha önce şubat anneleri topiğini takip etmiştim, az çok tecrübeli sayılırım.Ya evet ben yazdım Kimse dönmedi.
Aktif olan birine devredeyim kızlar ben gerçekten vakit bulamıyorum hiç ya
Canım gecikme olmuş biraz 2 gün içinde haber vereceklerNe yaptın canım çıktı mı test?
Ben canım hala bulantı ilaçlarına devam yoksa ayakta duramıyorumMerhaba Kızlar benim gibi hala bulantı ilacı kullanan var mı ben vitaminlerede geçtim ama hala kusmalar devam birde bu anakucaklarından hangisi daha iyi sizce
Çok geçmiş olsun bende aynı durumdayım işe de gidip geliyorum eve gidince inan kafamı kaldıramıyorumBen canım hala bulantı ilaçlarına devam yoksa ayakta duramıyorum
Çok geçmiş olsun canımDüşürdüm canım 2017 senesiydi galiba yşne sağ böbrekte vardı 2 tane düşürdüm. İnşAllah bakalım geçen seferde gebelik riski var diye ilaç kullanmamıştım hatta iş yerinde düşürdüm işe bile çaırdılar yani ama şimdi bebekte varya sancı girdiğinde ya bebeğe bişi olduysa diye panikliyorum
Sana da geçmiş olsun canım inşallah en kısa zamanda bizimde bulantılar geçerÇok geçmiş olsun bende aynı durumdayım işe de gidip geliyorum eve gidince inan kafamı kaldıramıyorum
Yaa hikayen çok güzel bence, ileride anlatırsın doğuncavericez mecburen, şişko anne mi olcaz, fit anne olmalıyız tabiki de, hatta şimdiden kilo almadan tamamlamaya çalışsak keşke.
gerçekten öyle olmuş, şükür sağlıkla da gelsin inşallah.
başımdan düşükler, dış gebelikler geçti, gerçekten çok şanslı hissediyorum şu an o stres hepsinden beterdi gerçekten.
15 aylık kızım var, emziriyorum, daha çok düzenli adet olamamıştım bile, oradan takip edemedim, diğer hamileliklerimde bulantıdan kusmaktan yataklara düşmüştüm, bunda çok daha hafif geçirdim ve ben onu pandemi stresine bağladım, dedim hamile olsam böyle mi olurdumen son ben kilo verdikçe göbeğim sertçe çıkmaya başlayınca eyvah bu normal göbeklenmeye benzemiyor hamile olmayayım diyip test yaptım düşün
valla bende aynen böyle demiştim bi arkadaşıma, o da 4 aylık öğrenmişti, dilek kapım mı açıkmış ne başıma geldi
Benim yakın arkadaşım serina kullanıo çok memnun ama sansa kullannalarda memnun canımMerhaba Kızlar benim gibi hala bulantı ilacı kullanan var mı ben vitaminlerede geçtim ama hala kusmalar devam birde bu anakucaklarından hangisi daha iyi sizce
Saol kuzummÇok geçmiş olsun canım
benimde geçmedi yatıyorum halaÇok geçmiş olsun bende aynı durumdayım işe de gidip geliyorum eve gidince inan kafamı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?