2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Doktorun rapor veremez mi canım?
Şuan çalışmıyorum evdeyim o zmaan taş düşürürken çalışıodum cnm
Haklısın insan gaz sancısından bile korkuyor bu dönemde ama rahatlatmaya çalış kendini sen böbrek sancısını biliyosun nasıl olsa bebekle ilgili olmadığını anlarsın.
İnşAllah 2 düşüğüm var önceden diye herşeye paniğim Aşlah yardımcım olsun

Yok kızlar söylemedi doktor cinsiyeti hala erken diyor detaylı ultrasonda görcez artık

niye söylemiyor ki 16 hafta olmuşsun resmen göstermiyor falan olsa neyse de abartıyor yani senin doktorun .. bence başka doktora bir git sadece cinsiyet için
Ay ne kadar güzel keşke bende öyle öğrenseydim

Yine veririz birlikte ne yapalım :)
vericez mecburen, şişko anne mi olcaz, fit anne olmalıyız tabiki de, hatta şimdiden kilo almadan tamamlamaya çalışsak keşke.
Ay çok güzel yaaa

Maşallah annesi o streste bile sıkı sıkı tutunmuş sana paşa sağlıkla kucağına al inşallah
gerçekten öyle olmuş, şükür sağlıkla da gelsin inşallah.

Yaa ne güzel bu haftaya kadar stressiz gelmişsin bende çok geç öğrenmek isterdim
başımdan düşükler, dış gebelikler geçti, gerçekten çok şanslı hissediyorum şu an o stres hepsinden beterdi gerçekten.
Ciddi misin
Ben mide bulantımdan anlardım sanırım hatta adet im düzenlidr olmadım diye endişelenip anlardım
Valla hayret ediyorum su an
Ben adete 5kala öğrendim
15 aylık kızım var, emziriyorum, daha çok düzenli adet olamamıştım bile, oradan takip edemedim, diğer hamileliklerimde bulantıdan kusmaktan yataklara düşmüştüm, bunda çok daha hafif geçirdim ve ben onu pandemi stresine bağladım, dedim hamile olsam böyle mi olurdum en son ben kilo verdikçe göbeğim sertçe çıkmaya başlayınca eyvah bu normal göbeklenmeye benzemiyor hamile olmayayım diyip test yaptım düşün
Ay ne kadar güzel keşke bende öyle öğrenseydim
valla bende aynen böyle demiştim bi arkadaşıma, o da 4 aylık öğrenmişti, dilek kapım mı açıkmış ne başıma geldi

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun.

Yani yenidoğan setlerinde ağız mendili önlük falan olmuyor , gerçi onlar da çok lazım olmaz herhalde hastanede ...acaba şöyle bir set hastane için yeterli olur mu ?

Eklentiler

• 35C87EC6-2675-4EC7-9EE5-6913739FB21D.webp
    20 KB · Görüntüleme: 35
Aynen bakicam canim seninkine giderim olmadi bi kac gün sonra

Merhaba Kızlar benim gibi hala bulantı ilacı kullanan var mı ben vitaminlerede geçtim ama hala kusmalar devam birde bu anakucaklarından hangisi daha iyi sizce

Eklentiler

• 81CF553A-BAFE-4792-9448-8997716F8C96.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 39
  • 4288B118-A6ED-4455-A38E-15FAA005FF82.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 40
Ya evet ben yazdım Kimse dönmedi.
Aktif olan birine devredeyim kızlar ben gerçekten vakit bulamıyorum hiç ya
canım merhaba, beni eklemeni isteyecektim ki çok vakit bulamıyormuşsun sanırım, istersen yardımcı olayım istersen de bana devredebilirsin, daha önce şubat anneleri topiğini takip etmiştim, az çok tecrübeli sayılırım.

Çok geçmiş olsun canım

Yaa hikayen çok güzel bence, ileride anlatırsın doğunca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…