2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Yani yenidoğan setlerinde ağız mendili önlük falan olmuyor , gerçi onlar da çok lazım olmaz herhalde hastanede ...acaba şöyle bir set hastane için yeterli olur mu ?
Ben böyle alırım muhtemelen hatta 1 set aldım böyle. Ağız mendilini ayrı alırım müslin olanlardan 10 tane, önlük hiç takmadım yenidoğana.
Bird Badili 4lü Tulum Set - YEŞİL
Şu takımdan aldım. Bu tarz alırım yine.
Battaniye ayrı almayı kafama koydum

Bozuk cikma olayi şöyle: bazi buyuksehirlerde iki ilcenin tahlillerini sadece bir laboratuvar yapiyor. Coronadan kaynakli vardiyali calisma derken ihmal ediyorlar. Bizim 6 tup kanimizi ziyan ettiler.
Kazen adinda moderator gecinen sahis bu mesaji forum kurallarina aykiri bulmus. Neye gore seciyorlar bu moderatorleri? Icerik reklam mi iceriyor sahtekarlik mi? Kafasina gore takilip, hicbir kurala aykirilik olmadigi halde hesabimla oynamis. Boyleleri ancak online sitede ego tatmin eder. Cimer sikayetimi de eke koysam inandirici olacak heralde!

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 45
Hımmm 4 lü set yeterli diyorsun ... bakınayım ben de o zaman biraz daha

Evet canım onu da düşünüyorum ama engel olamıyorum sanırım psikolojimi bozdu bu süreç benim
Ben de devlet ve özel olarak ayırmalarına sinir oldum ... özeldekilerin canı can değil herhalde !!!!
Kesinlikle katılıyorum sana canım. Biz hamileler olarak bir kişiyiz ama iki kişilik sorumluluk taşıyoruz bu dönemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…