2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Ben gittim bomboştu ya sakindi ama kimsenin indirimden haberi yoktu çalışanlarında etikete yansımamıştı bnde internetten alayım dedm ordan beğenip dün sipariş verdm bugün kargoya verilmiş
Canim reyonlarin ustune yazmislar grup grup indirim %50 %40 falan diye yaziyordu etikete yansimiyor kasada düşüyor ben urunleri gecirirken ozellikle sordum bi bakin bu dusuyormu diye aldiklarimin hepsi düştu birde joker civil hepsi indirim yapmis dun gece internetten jokerdende siparis verdim ama joker çok yogundu donuyordu baya yogunluk vardi ama onlarda iyi indirim yapmiş

Canım sıkma canını kimse senden bebeğinden kıymetli değil inan ben 3 senedir aynı firmada çalışıyorum çokta zorlanıyorum 15 temmuzda işi bırakacağım ama bütün haklar kamu da çalışanlar için bizde çok çalıştık atanamadık özel sektöre geçtik diye ölelim zaten bu pandemi sürecinde özel sektörde çalışan hamilelere hiçbir ayrıcalık tanınmadı kimsede sesini çıkarmadı o yüzden bugün yine çok önemsenmedik

Kızlar ben 14+4 oldum usgye göre 3 gündür karnımda Bi hareket var karıncalanma gibi böyle içten biri parmak gezdiriyor gibi bebek hareketi mi bu. Sizlerin haftaları benden biraz büyük aranızda tecrübeli anneler de var.

Çok haklısın, keşke tüm gebeleri kapsasa.

Ayyy kuzum çok gecmiş olsun şansa bak hamilelige denk gelmiş doktora gidince mutlaka bi caresine bakar sanirim tam bilemiyorum ama

Canim aslinda sektorden sektore degisiyor bende ozel sektorde kurumsal bir firmadayim ben hamile kaldigimdan bu yana işe gitmiyorum ilk hamile kaldim izinle beraber ayriyeten 1 ay rapor almistim sonra pandemi çikti suan magazalar açildi fakat kronik ve hamileler bu aydan itibaren kisa calisma odeneginden faydalanıyor eger diger ay çağırırlarsa rapor alacam dogum iznine kadar ondan sonra dogum iznine çikacam ben sirketin idare etmezmiki rapor alsan ve seni iştende cikaramazlar cunku hamilesin kendileri suclu olur bu pandemi doneminde

Ayyy kuzum çok gecmiş olsun şansa bak hamilelige denk gelmiş doktora gidince mutlaka bi caresine bakar sanirim tam bilemiyorum ama
İnşAllah güzelim Allahtan sürekli değil ağrım bi girio sonra hafiflio sonra tekrar başlıyo napalım ben mide bulantısı falan yaşamadım herşey iyi gidio dedim nazar değdirdim kendime böbrek çıktı başıma inşAllah

Ahahahah
Sağlıkla gelsin inşallah

Merhaba Kızlar benim gibi hala bulantı ilacı kullanan var mı ben vitaminlerede geçtim ama hala kusmalar devam birde bu anakucaklarından hangisi daha iyi sizce
Kesinlikle siyahlı olan sansa daha fazla özelliği var titreşimi çok şyi gaz çıkarıcı özelliği var sallanması daha güzel bn hepsini araştrdm en son bunu aldm iki tane ikizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…