Ben de kız olma ihtimaline karşı ayıkladım hepsini, hazır vaktim varken ...7,5 yaş var , bir sürü kıyafeti yepyeni duruyor ama sarı lekeler olmuş hep..
Merhaba Kızlar benim gibi hala bulantı ilacı kullanan var mı ben vitaminlerede geçtim ama hala kusmalar devam birde bu anakucaklarından hangisi daha iyi sizce
Anakucagı hiç kullanmadım onu bilmiyorum canım...
Ben prilam Dr bırakalı 2hafta oldu önce 2içtim sonra 1e düşürdüm en sonda bıraktım... Çok sükür iyiyim... İlk bıraktığım zamanlar aksamları uyumadan önce mide bulantı olurdu.. Sonra o da geçti çok şükür. Kızımda 12de bitmişti bu bebişimde 15. Hafta 16.hafta gbi bitti
Ben de çıkardım ayarladım hepsini Bende. Kıyafet isteyen vardı diğerlerini de ona ayırdım
Hiç bir sey olmamıs benimkilere ama benim kızım 3.5yaısnda daha
Bir de ben vakumlu posetlerle sakladım.. Onunda etkisi olabilr
Kzılar ayrıntılı usg randevusu aldınız mı? ben 21.haftaya aldım 15haziran randevumu(20haftalık)olmus olacak temmuz basına e erteledim direk ayrıntılı usg ye gideceğim...
Ben de çıkardım ayarladım hepsini Bende. Kıyafet isteyen vardı diğerlerini de ona ayırdım
Arkadaşlar merhaba.Twitterda sesimizi duyurmaya basladık.Meral Aksener bile tivit attı bizi destekleyen.Memur-sen paylaştı Ayrım yapılmaksızın tüm hamilelerin izinli sayılması için.Aksam 19.00 da #tümgebelereidariizin #hamilelereidariizin #gebelereidariizin hastag leri ile desteğinizi bekliyoruz.Ne kadar cok sesimizi duyurursak sonuç o kadar iyi olur.
Ben kızıma mavi zıbın mavi şapka mavi tulum ne begebdiysem almıstm erkek kız ayırt etmeden ondan yana cıkan seyler oldu canım bir de pembe sarı vs onlar da ayırdım bu bebişe. En son 9-12ay a kadr ayırdım bakalım...
Diğer elbiseler etekler askılı lar vs onlarında hatıra olarak saklanacakları ayırdım gerisini vermek için ayırdım..
Ama evet cinsiyet farklı olunca çokta elde bir sey kalmıyor
Ben kızıma mavi zıbın mavi şapka mavi tulum ne begebdiysem almıstm erkek kız ayırt etmeden ondan yana cıkan seyler oldu canım bir de pembe sarı vs onlar da ayırdım bu bebişe. En son 9-12ay a kadr ayırdım bakalım...
Diğer elbiseler etekler askılı lar vs onlarında hatıra olarak saklanacakları ayırdım gerisini vermek için ayırdım..
Ama evet cinsiyet farklı olunca çokta elde bir sey kalmıyor
Ayy bakayım bende neler çıkacak Ben genelde nötr renkler almıştım ama gelen hediyeler filan genelde pembe oluyordu. Eğer cinsiyet farklıysa bende de çok bir şey kalmayabilir
İnşAllah güzelim Allahtan sürekli değil ağrım bi girio sonra hafiflio sonra tekrar başlıyo napalım ben mide bulantısı falan yaşamadım herşey iyi gidio dedim nazar değdirdim kendime böbrek çıktı başıma inşAllah
Kendi kendine nazar degdirmek budur galibabende uzun zamandir ne guzel başim agrimiyor dedim bugun başım çatliyor ilacta icmiyorum geçmezse artik patates falan koyarim o iyi geliyor
Ayy bakayım bende neler çıkacak Ben genelde nötr renkler almıştım ama gelen hediyeler filan genelde pembe oluyordu. Eğer cinsiyet farklıysa bende de çok bir şey kalmayabilir
Vardır onda da güzel şeyler ya ben kızıma da çok giydiriyorum erkek reyonundan. Kızlarınki prensesli oluyor hep hayvanlı şeyler erkek reyonunda buluyorum
Vardır onda da güzel şeyler ya ben kızıma da çok giydiriyorum erkek reyonundan. Kızlarınki prensesli oluyor hep hayvanlı şeyler erkek reyonunda buluyorum
Ay bende bahcıvan salaş tişört ne begendiysem alırdım oradan hala da alıyorum ama kızlar gbi olmuyor ya erkeklerin ki kızlarda çeşit secenek çok pek güzeller
Ama benim gbi kararsız birisi için erkek bebek kıyafeti seçimi çok kolay olacak sanrım
Ay bende bahcıvan salaş tişört ne begendiysem alırdım oradan hala da alıyorum ama kızlar gbi olmuyor ya erkeklerin ki kızlarda çeşit secenek çok pek güzeller
Ama benim gbi kararsız birisi için erkek bebek kıyafeti seçimi çok kolay olacak sanrım
Arkadaşın oğluna hediye alalım dedik o kadr arastırdm mağaza mağaza gezdim esimde yanımda Ay yok hosuma giden böle beni cezbeden... Bir bakmısm kız reyonundayım esim ddi amacından sapma
İnsanı ister istemez çekiyor kız bebiş kıyafetleri yerim onları
Neyse Allah ikisinin tadına da baktıracak çok şükür ❤ rabbim utandırmasın. Sağlıkla kucağımıza aldırsın inşaallah
Olmayanlara da versin rabbim.... En kısa en hayırlı zamanda