2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kendi kendine nazar degdirmek budur galibabende uzun zamandir ne guzel başim agrimiyor dedim bugun başım çatliyor ilacta icmiyorum geçmezse artik patates falan koyarim o iyi geliyor
Buz koy ensene oda iyi gelio. Ben migren yüzünden parol içtim bikaç kere normalde parol bonibon gibi hayatta baş ağrısı kesmez ama hamileyken iyi gelio bi yemeniyle başını sarmakta iyi gelio bana sanada geçmiş olsun kuzum

Amin inşallah tüm güzel dilekler için

Aynen kuzum patates koyup saracam aynen buzda iyi geliyor oyle gecmeyince buz koyuyorum

Kzılar ayrıntılı usg randevusu aldınız mı? ben 21.haftaya aldım 15haziran randevumu(20haftalık)olmus olacak temmuz basına e erteledim direk ayrıntılı usg ye gideceğim...
Devletten aliniyormu randevu ayrintilj ultrason icin ? Yoksa ozeldenmi aldiniz?

Aynen kuzum patates koyup saracam aynen buzda iyi geliyor oyle gecmeyince buz koyuyorum
Patates in işe yaradığını bilmiyordum....
Benimde arada agrıyor normalde hayatta ağrımaz...
Açken ve susuzken ağrıdığını farkettim.. Bunlara dikkat edin bi kızlar bakalım hala ağrıyacak mı? Diğer gebeliğimde ve normal de basım ağrımadı hiç...
Bu dediklerimi sebep olarak buldum..

Kesinlikle susuzken çok ağrıyor. Midem bulanırken yaklaşık 2 ay su fazla içemedim hep başım ağrıyordu ama sonradan farkettim susuzluktan olduğunu artık su içebiliyorum öyle ağrımıyor.

Benimde aklım sizdeydi hatta rüyama bile girdiniz dualarım sizinle güzel haberlerinizi bekliyorum inşallah
Ahaha ay cok ilginç ya 4 aydır adet olmamışsınız şüphelenmedinizmi şok
Merhaba Kızlar benim gibi hala bulantı ilacı kullanan var mı ben vitaminlerede geçtim ama hala kusmalar devam birde bu anakucaklarından hangisi daha iyi sizce
Bende hala içiyorum günde 1-2.akşama doğru bulantım artıyor aradada gün içinde yokluyor ama kusmalar baya azaldı

Bak buna dikkat etmemistim galiba benimde açken agriyor normalde çok agrimaz ama patates işe yariyor arkadaşim patates koyup başimin etrafinida tulbentle sariyorum bende bilmiyordum kayinbabam söylemişti

Canım joie gemm puset joienin birçok arabasına uyuyor. Evet puset anakıcagı oto koltuğu hepsi farklı şeyler ama puset ilk 1 yıl bebek için oto koltuğu oluyor. Puseti tek başına taşımak biraz zor olur Bebek arabasına takıp Öle taşımak kolay olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…