2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok geçmiş olsun canım dikkat et. İnş ağrı sızı yapmaz geçer hemen

canım aynı marka olunca pusetler uyuyor arabalara. benim kızdan kalan joie arabamıza şimdi joie puset aldım. uymama sorunu yok yani. puseti belirli aya kadar zaten oto koltuğu olarak kullanabiliyorsun. 8.ay sonrası normal oto koltuğuna geçebilirsiniz.

Yani yenidoğan setlerinde ağız mendili önlük falan olmuyor , gerçi onlar da çok lazım olmaz herhalde hastanede ...acaba şöyle bir set hastane için yeterli olur mu ?
kış bebekleri için yetersiz canım. iç zıbın ve çıtçıtlı body yada bunun üzerine direk tulum lazım. yakalığa hiç gerek yok. ben kızımı haziranda doğurdum ameliyathaneye giderken 2 battaniye istendi ameliyathane soğuk oluyor dediler

24. Hafta öncesi risksiz mi anlamıyorum çıkıp size risk yok ondan izin vermedik desinler de bizde korkarak işe gitmeyelim. stresten karnımızı doyurmaya su içmeye korkuyoruz. Bu ayrım niye anlamaıyorum bizim bebeklerimiz can değil mi Hepimizin bebekleri önemli Birde çoğumuz ne tedaviler alıp ne acılar çekip bu bebek nasip oldu. O kadar sinirlerim bozuldu ki kızlar kurum kalabalık, memurlar iç içe oturuyoruz lavabolar leş gibi kaymakamız kendi odasına vatandasın kağıdını bile almıyor ama personel lavabomuzu vatandaşa açıyor. Bu nasıl bir ayrım canımız bu kadar mı önemsiz olur ya

Kzılar ayrıntılı usg randevusu aldınız mı? ben 21.haftaya aldım 15haziran randevumu(20haftalık)olmus olacak temmuz basına e erteledim direk ayrıntılı usg ye gideceğim...
bende 20hazirana aldım. haftaya perşembe de kendi rutin kontrolüm var. ben perinatoloğa kendim karar verdim normalde detaylıyı kendi doktorum yapıyor. o da haziranın son haftası demişti. yani 3 hafta üt üste bebişimi göreceğim

Doktorun rapor vermezmi 1 ayda rapor alsan

Kızlar hastane Çıkışı olarak böyle bişey buldum , belki ilginizi çeker
Cok tatli canim ben hastane cikisini aldigim icin birde kafamda farkli bisey var tulum onu yaptiracam bu arada diger paylastiginida gordum mendil falan bol almak gerekiyormuş cok lazim oluyormuş ama o takimda guzel battaniyeyi ayri alacaksan

Canım raporu nasıl alıyosun doktorun mu yazdı? Ben de almayı düşünüyorum ama nasıl nereden alınır bir aylık rapor bilmiyorum

Canım özel sektörde olunca işverenin insafına kalıyorsun malesef. O da işyerinden işyerine değişiyor benim de eşim özel sektörde ama ben işe giderken o evden çalışıyor mesela şu an tabi devletin özel sektör işverenlerini de yönlendirmesi gerekiyor böyle durumlarda ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…