2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım hislerime tercüman olmuşsun resmen ben de iki gündür bunları düşünüp kendimi doldurup ağlayıp duruyorum. Hatta az önce eşim söyledi gece uyurken hıçkıra hıçkıra ağlamışım o da seslerime uyanmış ben hiç hatırlamıyorum. Nasıl stres yapmışım dedim bunca zaman beklediğimiz bebeğimiz bu zamanda geldiyse Allah’ın bir bildiği vardır diyerek kendimi sakinleştirmeye karar verdim artık ya rapor ya izin kendi çözümümüzü bulmamız gerekecek anlaşılan yarından itibaren bebeğim için güçlü olmaya, kendimi üzmemeye çalışacağım Allah’ın da yardımıyla

günaydın güzel anneler

burun tıkanıklığı yaşayan varmı. benim alerjim de var. gebelikte östrojen hormonu sebepli tıkanmalar olurmuş. her sabah 5te tıkanıklıkla uyanıyorum

günaydın güzel anneler

burun tıkanıklığı yaşayan varmı. benim alerjim de var. gebelikte östrojen hormonu sebepli tıkanmalar olurmuş. her sabah 5te tıkanıklıkla uyanıyorum
Günaydın canım :)
Evet burnumun içi şiş hissedebiliyorum, hiç nefes alamıyorum hep ağzımdan almak zorundayım. Hamilelikte normal diye biliyorum. Bir de mevsim alerjim var genzim akıp duruyor, hapşurup duruyorum

Kızlarrr yine bir masraf ile karşınızdayım
İnstagramda çok güzel modeller var.

Eklentiler

• Screenshot_20200529_104908_com.instagram.android.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_20200529_104621_com.instagram.android.webp
    28,4 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_20200523_142043_com.instagram.android.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 37
  • Screenshot_20200523_142221_com.instagram.android.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar dün açıklanan 24. Hafta da çıkabilmek ile ilgili konu da kafam karıştı yani 2 ay erken mi döneceğiz yoksa bu 2 ay ek olarak mi verildi

Canım bu durumu doktoruna anlatsan rapor vermez mi sonuçta aşırı derecede etkileniyorsun ve bebek de etkileniyor. Normal bir dönem bile olsa kendini kötü hissettiğini belirtsen rapor vermeli bence hatta aile hekimi de verebilir. En azından on gün birinden on gün birinden. Bu böyle olmaz yani çok yıpratıyorsun kendini. Ben üç gün ağladım su yüzünden, karnım nasıl ağrıdı ultrasona girsem bebek kimbilir ne halde görünürdü.
Sonuçta normal bir dönemde adet sancım var dediğinde bile rapor veriliyor lütfen bi dene rapor işini

Ben sık gitmek istemiyorum...
Ama sizin heyecanınızı anlıyorum
Bu nedenle ayrı ayrı muayene olmaktansa direk ayrıntılı usg randevusu aldım
Benim Dr de perinatoloğ direk ondan aldım

ugurbocuuu cnm sennasilsn gectimi senin
Benim.buyuk oranda geçti artik idare edilebiliyor arada çoğalınca onzyd yarim alıyorum hala baş ağrısı yapıyor ama eskisi kadar cok degil ama eski perisan halim yok sanki bulantilarim yeni basladigi o ilk gunlerdeki hafif halleri gibi swn ne yapıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…