2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım raporu nasıl alıyosun doktorun mu yazdı? Ben de almayı düşünüyorum ama nasıl nereden alınır bir aylık rapor bilmiyorum
canim ben suan raporlu degilim bizde suan hamileler izinli bizi cagirmadilar ama oncesinde doktorum yazmisti parca parca almistim 45 gune kadar normal alabiliyorsun 45 gunden sonra heyet raporuna giriyor benim tup bebek eger bu salgin olmasaydi ben raporumu uzatacaktim

benim aynı kusuyorum ve yatiyorum
Midem yanıyor heryerim halsizlesti
Doktor 16haftada biter dedi
Haftaya 15olcm
Midem cok kötü
Esim az disari cikalim diyor hic hevesim yok
Hep yatis

Canım doktorum özel muayenehanesi olan biri olduğundan rapor veremiyor sgk anlaşmalı hastanelerden veya aile hekiminden almak gerekiyor ama Pazartesi randevumuz var o gün soracağım doktoruma belki bir yol gösterir diye olmazsa aile hekimi veya başka bi hastaneye gidip almayı denerim. En azından normalleşmenin sonuçlarını göreceğimiz zamana kadar raporlu olsak belki de normalleşmeye rağmen vaka sayıları düşmeye devam ederse rahatlardım. Rapor almak da sevmediğim bir durum ama mecbur bıraktılar artık ben işimi uzaktan da yapabiliyorum. İdari izinli olduğumuz 2,5 aylık dönemde hep evden bilgisayar üzerinden uzaktan bağlantı ile çalıştım. En azından uzaktan yürütülebilen işler için esneklik bıraksaydı keşke çünkü evde olmam hizmetlerin işlemesini bile aksatmıyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun en çok da bebeğim bu dönemde kim bilir neler hissetmiştir diye üzülüyorum. Bugün daha iyiyim Allah yardımcımız olsun hepimizin

Canım güzel düsün bu kadar stres yapma ben avmde çalışıyorum günde 8 saat ayaktayım bir sürü insan girip çıkıyor elemanlarımı başlatmadılar tasarruf diye 1 eleman ve ben çalışıyoruz koca mağazada mecburum çalısmaya önlemimi alıyorum Allaha sığındım o bizi korur üzme kendini

Hangi şehirdeydin bu arada?

Canım zaten aile hekimine hamile olduğumuzu bildiriyoruz ve onlar da aşı vs takibi yapıyorlar mutlaka yardımcı olur benim arkadaşıma kaç defa rapor yazdı yani kimse rapor almak istemez elbette ama keyfi almıyoruz. Sıkma canını hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle

Allah kolaylık versin sana da canım

Rabbim seni de minik yavrunu da korusun bolca dinlen nolur. Neden oluyormuş kanama belli değil mi canım?
Sağol canım kese etrafında kanama yok dedi vajina girişinde pıhtı gördüler tam ne old bilinmiyor dün yazmıştım ilk ameliyat eden doktorun veridgi bir hasar old düşünüyorlar. Rahim ağzı iyi dedi kese etrafında bisey yokmuş doktordan geldikten sonra aşırı kanama başladı şimdi fitil attım yatıyorum dinlemiyorum devam ederse sanırım hast yatış verirler

İğne vermedi mi aslnda iğne çok etkili oluyo çok geçmiş olsn bu arada rabbim korusun ikinizide

Bol bol dinlen canım bebişin iyiymiş bak doktor kontrolündesin hem hiç korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…