canim ben suan raporlu degilim bizde suan hamileler izinli bizi cagirmadilar ama oncesinde doktorum yazmisti parca parca almistim 45 gune kadar normal alabiliyorsun 45 gunden sonra heyet raporuna giriyor benim tup bebek eger bu salgin olmasaydi ben raporumu uzatacaktimCanım raporu nasıl alıyosun doktorun mu yazdı? Ben de almayı düşünüyorum ama nasıl nereden alınır bir aylık rapor bilmiyorum
benim aynı kusuyorum ve yatiyorumBenim.buyuk oranda geçti artik idare edilebiliyor arada çoğalınca onzyd yarim alıyorum hala baş ağrısı yapıyor ama eskisi kadar cok degil ama eski perisan halim yok sanki bulantilarim yeni basladigi o ilk gunlerdeki hafif halleri gibi swn ne yapıyorsun
Bende yaşıyorum her sabah uyanıyorum hatta burnum kanadı 2 gün önce filanBennn canımnormalmiş burun kanaması da olabilirmiş
Çok iyi oluyor böyle paylaşımlar ilk çocuğu olanlar için fikir oluyor teşekkür ederimKızlarrr yine bir masraf ile karşınızdayım
İnstagramda çok güzel modeller var.
Çok sık gelemiyor sanırım.ben arkadaş gelir görür diye bekliyorum ama ses çıkmadı, olmadı yazayım kazene bi toparlayalım ilk sayfamızı.
Canım doktorum özel muayenehanesi olan biri olduğundan rapor veremiyor sgk anlaşmalı hastanelerden veya aile hekiminden almak gerekiyor ama Pazartesi randevumuz var o gün soracağım doktoruma belki bir yol gösterir diyeCanım bu durumu doktoruna anlatsan rapor vermez mi sonuçta aşırı derecede etkileniyorsun ve bebek de etkileniyor. Normal bir dönem bile olsa kendini kötü hissettiğini belirtsen rapor vermeli bence hatta aile hekimi de verebilir. En azından on gün birinden on gün birinden. Bu böyle olmaz yani çok yıpratıyorsun kendini. Ben üç gün ağladım su yüzünden, karnım nasıl ağrıdı ultrasona girsem bebek kimbilir ne halde görünürdü.
Sonuçta normal bir dönemde adet sancım var dediğinde bile rapor veriliyor lütfen bi dene rapor işini
yazdım kazene, döner herhalde birazdan.Çok sık gelemiyor sanırım.
Canım güzel düsün bu kadar stres yapma ben avmde çalışıyorum günde 8 saat ayaktayım bir sürü insan girip çıkıyor elemanlarımı başlatmadılar tasarruf diye 1 eleman ve ben çalışıyoruz koca mağazada mecburum çalısmaya önlemimi alıyorum Allaha sığındım o bizi korur üzme kendiniCanım doktorum özel muayenehanesi olan biri olduğundan rapor veremiyor sgk anlaşmalı hastanelerden veya aile hekiminden almak gerekiyor ama Pazartesi randevumuz var o gün soracağım doktoruma belki bir yol gösterir diyeolmazsa aile hekimi veya başka bi hastaneye gidip almayı denerim. En azından normalleşmenin sonuçlarını göreceğimiz zamana kadar raporlu olsak belki de normalleşmeye rağmen vaka sayıları düşmeye devam ederse rahatlardım. Rapor almak da sevmediğim bir durum ama mecbur bıraktılar artık ben işimi uzaktan da yapabiliyorum. İdari izinli olduğumuz 2,5 aylık dönemde hep evden bilgisayar üzerinden uzaktan bağlantı ile çalıştım. En azından uzaktan yürütülebilen işler için esneklik bıraksaydı keşke çünkü evde olmam hizmetlerin işlemesini bile aksatmıyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun en çok da bebeğim bu dönemde kim bilir neler hissetmiştir diye üzülüyorum. Bugün daha iyiyim Allah yardımcımız olsun hepimizin
Benim arkadaşımda da çok olurdu, benim de normalde pek olmazken diş etlerim kanıyor şu sıralar bu da olabilirmişBende yaşıyorum her sabah uyanıyorum hatta burnum kanadı 2 gün önce filan
Hangi şehirdeydin bu arada?Canım doktorum özel muayenehanesi olan biri olduğundan rapor veremiyor sgk anlaşmalı hastanelerden veya aile hekiminden almak gerekiyor ama Pazartesi randevumuz var o gün soracağım doktoruma belki bir yol gösterir diyeolmazsa aile hekimi veya başka bi hastaneye gidip almayı denerim. En azından normalleşmenin sonuçlarını göreceğimiz zamana kadar raporlu olsak belki de normalleşmeye rağmen vaka sayıları düşmeye devam ederse rahatlardım. Rapor almak da sevmediğim bir durum ama mecbur bıraktılar artık ben işimi uzaktan da yapabiliyorum. İdari izinli olduğumuz 2,5 aylık dönemde hep evden bilgisayar üzerinden uzaktan bağlantı ile çalıştım. En azından uzaktan yürütülebilen işler için esneklik bıraksaydı keşke çünkü evde olmam hizmetlerin işlemesini bile aksatmıyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun en çok da bebeğim bu dönemde kim bilir neler hissetmiştir diye üzülüyorum. Bugün daha iyiyim Allah yardımcımız olsun hepimizin
Canım zaten aile hekimine hamile olduğumuzu bildiriyoruz ve onlar da aşı vs takibi yapıyorlar mutlaka yardımcı olur benim arkadaşıma kaç defa rapor yazdı yani kimse rapor almak istemez elbette ama keyfi almıyoruz. Sıkma canını hiçbir şey olmayacak Allahın izniyleCanım doktorum özel muayenehanesi olan biri olduğundan rapor veremiyor sgk anlaşmalı hastanelerden veya aile hekiminden almak gerekiyor ama Pazartesi randevumuz var o gün soracağım doktoruma belki bir yol gösterir diyeolmazsa aile hekimi veya başka bi hastaneye gidip almayı denerim. En azından normalleşmenin sonuçlarını göreceğimiz zamana kadar raporlu olsak belki de normalleşmeye rağmen vaka sayıları düşmeye devam ederse rahatlardım. Rapor almak da sevmediğim bir durum ama mecbur bıraktılar artık ben işimi uzaktan da yapabiliyorum. İdari izinli olduğumuz 2,5 aylık dönemde hep evden bilgisayar üzerinden uzaktan bağlantı ile çalıştım. En azından uzaktan yürütülebilen işler için esneklik bıraksaydı keşke çünkü evde olmam hizmetlerin işlemesini bile aksatmıyor neyse hakkımızda hayırlısı olsun en çok da bebeğim bu dönemde kim bilir neler hissetmiştir diye üzülüyorum. Bugün daha iyiyim Allah yardımcımız olsun hepimizin
Allah kolaylık versin sana da canımCanım güzel düsün bu kadar stres yapma ben avmde çalışıyorum günde 8 saat ayaktayım bir sürü insan girip çıkıyor elemanlarımı başlatmadılar tasarruf diye 1 eleman ve ben çalışıyoruz koca mağazada mecburum çalısmaya önlemimi alıyorum Allaha sığındım o bizi korur üzme kendini
Rabbim seni de minik yavrunu da korusun bolca dinlen nolur. Neden oluyormuş kanama belli değil mi canım?Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Oyy çok geçmiş olsun canım dinleneceksin, geçecek inşallah kalbimiz seninle.Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Sağol canım kese etrafında kanama yok dedi vajina girişinde pıhtı gördüler tam ne old bilinmiyor dün yazmıştım ilk ameliyat eden doktorun veridgi bir hasar old düşünüyorlar. Rahim ağzı iyi dedi kese etrafında bisey yokmuş doktordan geldikten sonra aşırı kanama başladı şimdi fitil attım yatıyorum dinlemiyorum devam ederse sanırım hast yatış verirlerRabbim seni de minik yavrunu da korusun bolca dinlen nolur. Neden oluyormuş kanama belli değil mi canım?
İğne vermedi mi aslnda iğne çok etkili oluyo çok geçmiş olsn bu arada rabbim korusun ikinizideSağol canım kese etrafında kanama yok dedi vajina girişinde pıhtı gördüler tam ne old bilinmiyor dün yazmıştım ilk ameliyat eden doktorun veridgi bir hasar old düşünüyorlar. Rahim ağzı iyi dedi kese etrafında bisey yokmuş doktordan geldikten sonra aşırı kanama başladı şimdi fitil attım yatıyorum dinlemiyorum devam ederse sanırım hast yatış verirler
Inşallah canım ağlamaktan başım zonkluyorOyy çok geçmiş olsun canım dinleneceksin, geçecek inşallah kalbimiz seninle.
Ignem var evde ama annede bi yan etkisi varmış dedi de unuttum progesteron fitil verdi. Sağol canım dua edinİğne vermedi mi aslnda iğne çok etkili oluyo çok geçmiş olsn bu arada rabbim korusun ikinizide
Bol bol dinlen canım bebişin iyiymiş bak doktor kontrolündesin hem hiç korkmaSağol canım kese etrafında kanama yok dedi vajina girişinde pıhtı gördüler tam ne old bilinmiyor dün yazmıştım ilk ameliyat eden doktorun veridgi bir hasar old düşünüyorlar. Rahim ağzı iyi dedi kese etrafında bisey yokmuş doktordan geldikten sonra aşırı kanama başladı şimdi fitil attım yatıyorum dinlemiyorum devam ederse sanırım hast yatış verirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?