2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım benim Allah yardımcın olsun çok şükür kese iyi bebek iyi bolca dinlen geçecek inşallah

Inşallah canım ağlamaktan başım zonkluyor
Ağlama nolur bak ben üç gün ağladım karnım nasıl kötü oldu sancı girdi, bebeği düşünemiyorum bile. Sen yapma aynı hatayı toparlan nolur bebeğin iyiymiş çok şükür

Burun tıkanmasını sormuş arkadaşlar benimkide kılcal damar kanıyor ve tıkanıyor ama beni çok rahatsız etti KBB ye gittim bir krem verdi hamilelikte kullanılmaz yazıyor ama doktorum kullan dedi iki gündür sürüyorum ve çok şükür düzeldi.

Ignem var evde ama annede bi yan etkisi varmış dedi de unuttum progesteron fitil verdi. Sağol canım dua edin
Bn iğne kullanmltım 24 saat geçmeden düzelmişti çok şükür yan etki bi bulantı oldu sadece bir kutu oldm ama iki iğnede geçti her doktorun görüşü farklı oluyo işte inşallah geçer hemn

Canım neden kendini bu kdr üzüyorsun ağlıyorsun bunun için. Hepimiz seninle aynı durumdayız ben de senelerdir çocuk sahibi olamıyordum bak tam türkiyede hastalığın ilk çıktığı gün hamileliğimi öğrendim tüp bebekle hamile kalmıştım sonra babannemi kaybettim cenaze dolaştım gitmemek içime sinmedi hastaneye bile gittim acile. Bazılarımız daha çok etkileniyor bu hastalık sürecinden ama çok fazla haber seyretmeyin sürekli ölenlere bakmayın iyileşenler ve hiçbir şey hissetmeden atlatanların da çoğunlukta olduğunu da bilin. Hayatta ne dertler var bunun için kendini üzmen bebeğine daha büyük kötülük. Üstelik bağışıklık en çok stresten dolayı düşüyor. Maskeni tak ellerini bol bol yıka allahın izniyle bişey olmaz. Ben de 20 nisandan beri işe geliyorum. Cafe restorana kuaföre gitmeme ve maske takma dışında hayatıma devam ediyorum açıkçası. Güzel şeyler düşün kime kendini dolduruyorsun devlete karşı mı. Eline ne geçecek ki=)

günaydın güzel anneler

burun tıkanıklığı yaşayan varmı. benim alerjim de var. gebelikte östrojen hormonu sebepli tıkanmalar olurmuş. her sabah 5te tıkanıklıkla uyanıyorum
Ay canim ayni şeyi yaşıyorum ben de. Her sabah burnum tıkalı olarak uyanıyorum. Ben de acaba ağzım açık uyuyorum da burnum ondan mi tıkanıyor diye düşünmüştüm. Bunu hiç düşünmemiştim

tıkanıyor bir de deniz suyu falan fayda etmiyor. çok kötü birşey yaa. arada kızımım pediatrik iliadin spreyini sıkıyorum o açıyor bir tek napalım
Benim de hep tıkalı. Hamilelikten önce de tıkanırdı ztn. Bir de şu dönemde kusmasam bile en ufak bir öğürmede daha fena tıkanıyor burnum açılmayınca da bulantı geçmiyor kısır döngüye giriyorum

Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Canim Çok geçmiş olsun. Neden oldu acaba birden bire? Sıkıntı etme ins bol bol dinlen.

Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun tez zamanda düzel inşallah. Bebeğin rahminin ve kesenin iyi olmasına çok sevindim rahatladım. Dün bahsettiğin şeyden dolayı olmuş olabilir. Ağlama düzelecek inşallah

Hangi şehirdeydin bu arada?
Ankaradayım canım

Ben hiç dışarı çıkmadığım için aile hekimine de bildirmedim henüz. Bildirmek lazım haklısın. Sağol canım Allah hepimize yardımcı olsun bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canım çok geçmiş olsun neden olmuş kanama acaba doktorun bir şey söyledi mi? Bebeğin sağlıklı olmasına çook sevindim. İstirahat et bol bol sakın kötü şeyler düşünme. Dualarımız seninle

Birine karşı kendimi doldurmuyorum elbette ama herkesin olaylara tepkisi farklı olabilir. Yapı olarak zaten evhamlı biriyim. Bir de ben kendimi hamilelere idari izin devam eder diye düşünerek hazırlamışım demek ki kabullenemedim başta bu durumu. Bir de iş yerine gelip insanların tedbirlere uymadığını maskesiz gezdiğini görünce iyice anksiyete yaşadım. Ama artık kabullendim ve hayat devam ediyor bugün buradaki herkesin ve ailemin desteğiyle çok daha iyiyim. Güzel şeyler düşünmeye çalışıyorum. Senin ve ailenin de başınız sağolsun Mekanı cennet olsun

Canım çok geçmiş olsun kanama rahim içinde değilse hiç takma kafana belki o pıhtı çıkıyordur.. ben kızıma hamileyken acayip bir kanama atağı geçirmiştim rahim içinde bebeğin hemen yanındaydı keseyi bile oynatmıştı ama çok şükür kızım tutundu bana... hiç üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…