- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
Yaa ağlama lütfen bebek iyi bence doktorun halledecektir merak etme. DüzeleceksinInşallah canım ağlamaktan başım zonkluyor
Canım benim Allah yardımcın olsun çok şükür kese iyi bebek iyi bolca dinlen geçecek inşallahSağol canım kese etrafında kanama yok dedi vajina girişinde pıhtı gördüler tam ne old bilinmiyor dün yazmıştım ilk ameliyat eden doktorun veridgi bir hasar old düşünüyorlar. Rahim ağzı iyi dedi kese etrafında bisey yokmuş doktordan geldikten sonra aşırı kanama başladı şimdi fitil attım yatıyorum dinlemiyorum devam ederse sanırım hast yatış verirler
Canım benim bebek iyiymiş yat hep inşallah gececek.Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Ağlama nolur bak ben üç gün ağladım karnım nasıl kötü oldu sancı girdi, bebeği düşünemiyorum bile. Sen yapma aynı hatayı toparlan nolur bebeğin iyiymiş çok şükürInşallah canım ağlamaktan başım zonkluyor
Bn iğne kullanmltım 24 saat geçmeden düzelmişti çok şükür yan etki bi bulantı oldu sadece bir kutu oldm ama iki iğnede geçti her doktorun görüşü farklı oluyo işte inşallah geçer hemnIgnem var evde ama annede bi yan etkisi varmış dedi de unuttum progesteron fitil verdi. Sağol canım dua edin
aaaa normal miymiş kanama ? çok üzüldüm ama sakin ol canım,bol bol Ya Şafi çek..Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Canım neden kendini bu kdr üzüyorsun ağlıyorsun bunun için. Hepimiz seninle aynı durumdayız ben de senelerdir çocuk sahibi olamıyordum bak tam türkiyede hastalığın ilk çıktığı gün hamileliğimi öğrendim tüp bebekle hamile kalmıştım sonra babannemi kaybettim cenaze dolaştım gitmemek içime sinmedi hastaneye bile gittim acile. Bazılarımız daha çok etkileniyor bu hastalık sürecinden ama çok fazla haber seyretmeyin sürekli ölenlere bakmayın iyileşenler ve hiçbir şey hissetmeden atlatanların da çoğunlukta olduğunu da bilin. Hayatta ne dertler var bunun için kendini üzmen bebeğine daha büyük kötülük. Üstelik bağışıklık en çok stresten dolayı düşüyor. Maskeni tak ellerini bol bol yıka allahın izniyle bişey olmaz. Ben de 20 nisandan beri işe geliyorum. Cafe restorana kuaföre gitmeme ve maske takma dışında hayatıma devam ediyorum açıkçası. Güzel şeyler düşün kime kendini dolduruyorsun devlete karşı mı. Eline ne geçecek ki=)Canım hislerime tercüman olmuşsun resmenben de iki gündür bunları düşünüp kendimi doldurup ağlayıp duruyorum. Hatta az önce eşim söyledi gece uyurken hıçkıra hıçkıra ağlamışım o da seslerime uyanmış ben hiç hatırlamıyorum. Nasıl stres yapmışım dedim bunca zaman beklediğimiz bebeğimiz bu zamanda geldiyse Allah’ın bir bildiği vardır diyerek kendimi sakinleştirmeye karar verdim artık ya rapor ya izin kendi çözümümüzü bulmamız gerekecek anlaşılan yarından itibaren bebeğim için güçlü olmaya, kendimi üzmemeye çalışacağım Allah’ın da yardımıyla
Ay canim ayni şeyi yaşıyorum ben de. Her sabah burnum tıkalı olarak uyanıyorum. Ben de acaba ağzım açık uyuyorum da burnum ondan mi tıkanıyor diye düşünmüştüm. Bunu hiç düşünmemiştimgünaydın güzel anneler
burun tıkanıklığı yaşayan varmı. benim alerjim de var. gebelikte östrojen hormonu sebepli tıkanmalar olurmuş. her sabah 5te tıkanıklıkla uyanıyorum
Benim de hep tıkalı. Hamilelikten önce de tıkanırdı ztn. Bir de şu dönemde kusmasam bile en ufak bir öğürmede daha fena tıkanıyor burnum açılmayınca da bulantı geçmiyor kısır döngüye giriyorumtıkanıyor bir de deniz suyu falan fayda etmiyor. çok kötü birşey yaa. arada kızımım pediatrik iliadin spreyini sıkıyorum o açıyor bir tek napalım
Canim Çok geçmiş olsun. Neden oldu acaba birden bire? Sıkıntı etme ins bol bol dinlen.Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun tez zamanda düzel inşallah. Bebeğin rahminin ve kesenin iyi olmasına çok sevindim rahatladım. Dün bahsettiğin şeyden dolayı olmuş olabilir. Ağlama düzelecek inşallahKızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Strestendir canım kaçda randevun..Bugün kontrolüm var artık heycandan mı neden bilmiyorum karnım da garip bir ağrı var inşallah kötü bir şey yoktur strestendir diye düşünüyorumcinsiyetinide öğrenebiliriz inşallah
Ankaradayım canımHangi şehirdeydin bu arada?
Canım zaten aile hekimine hamile olduğumuzu bildiriyoruz ve onlar da aşı vs takibi yapıyorlar mutlaka yardımcı olur benim arkadaşıma kaç defa rapor yazdı yani kimse rapor almak istemez elbette ama keyfi almıyoruz. Sıkma canını hiçbir şey olmayacak Allahın izniyle
Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Canım neden kendini bu kdr üzüyorsun ağlıyorsun bunun için. Hepimiz seninle aynı durumdayız ben de senelerdir çocuk sahibi olamıyordum bak tam türkiyede hastalığın ilk çıktığı gün hamileliğimi öğrendim tüp bebekle hamile kalmıştım sonra babannemi kaybettim cenaze dolaştım gitmemek içime sinmedi hastaneye bile gittim acile. Bazılarımız daha çok etkileniyor bu hastalık sürecinden ama çok fazla haber seyretmeyin sürekli ölenlere bakmayın iyileşenler ve hiçbir şey hissetmeden atlatanların da çoğunlukta olduğunu da bilin. Hayatta ne dertler var bunun için kendini üzmen bebeğine daha büyük kötülük. Üstelik bağışıklık en çok stresten dolayı düşüyor. Maskeni tak ellerini bol bol yıka allahın izniyle bişey olmaz. Ben de 20 nisandan beri işe geliyorum. Cafe restorana kuaföre gitmeme ve maske takma dışında hayatıma devam ediyorum açıkçası. Güzel şeyler düşün kime kendini dolduruyorsun devlete karşı mı. Eline ne geçecek ki=)
Canım çok geçmiş olsun kanama rahim içinde değilse hiç takma kafana belki o pıhtı çıkıyordur.. ben kızıma hamileyken acayip bir kanama atağı geçirmiştim rahim içinde bebeğin hemen yanındaydı keseyi bile oynatmıştı ama çok şükür kızım tutundu bana... hiç üzme kendiniKızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
2.30 canım inşallah öyledirStrestendir canım kaçda randevun..
Güzel haberlele gel inşallah
Ben artik elime tlfnu almaya korkuyorumKızlarrr yine bir masraf ile karşınızdayım
İnstagramda çok güzel modeller var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?