Canim sen işe başlamismiydin acaba yorgunmu duştun wc disinda hiç kalkma yerinden ayaginin Altina bi tane yastik koy canim biran once kanaman durur insallah ama icini rahat tut kimi insanda olabiliyormuş
Canım güzel düsün bu kadar stres yapma ben avmde çalışıyorum günde 8 saat ayaktayım bir sürü insan girip çıkıyor elemanlarımı başlatmadılar tasarruf diye 1 eleman ve ben çalışıyoruz koca mağazada mecburum çalısmaya önlemimi alıyorum Allaha sığındım o bizi korur üzme kendini
Kuzum magaza müdürümüsun bende magaza muduruyum ama ben hamileyim diye yerime baska biri bakiyor bizde hamileler sua baslamadi seninki kurumsal degilmi normalde senide baslatmamalari lazim
Kuzum magaza müdürümüsun bende magaza muduruyum ama ben hamileyim diye yerime baska biri bakiyor bizde hamileler sua baslamadi seninki kurumsal degilmi normalde senide baslatmamalari lazim
Kızlar 18+0 dan merhaba hepinize :) ne zaman niyetlensem buraya yazmaya ancak okuyabiliyorum ki onu bile kaçırıyorum kaldığım yeri.. Nasılsınız nasıl geçiyor? Afp testi verdim geçen hafta. Sonuc cıkmadı. 21. Hafta da detaylı icin gelmemi söyledi doktorum bekliyorum. Her baktığında muhtemelen kız dedi ancak bir türlü göstermeye niyetli değil sırtını dönüyor:) sizler cinsiyeti öğrendiniz mi?