2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
Canim sen işe başlamismiydin acaba yorgunmu duştun wc disinda hiç kalkma yerinden ayaginin Altina bi tane yastik koy canim biran once kanaman durur insallah ama icini rahat tut kimi insanda olabiliyormuş

Kuzum magaza müdürümüsun bende magaza muduruyum ama ben hamileyim diye yerime baska biri bakiyor bizde hamileler sua baslamadi seninki kurumsal degilmi normalde senide baslatmamalari lazim

Kuzum magaza müdürümüsun bende magaza muduruyum ama ben hamileyim diye yerime baska biri bakiyor bizde hamileler sua baslamadi seninki kurumsal degilmi normalde senide baslatmamalari lazim
Kurumsal canım ama öyle bir yasa olmadığı için önce yönetici + 1personel başlatıldı tüm mağazalarda bizimde öyle oldu haliyle

tıkanıyor bir de deniz suyu falan fayda etmiyor. çok kötü birşey yaa. arada kızımım pediatrik iliadin spreyini sıkıyorum o açıyor bir tek napalım
İliadini kullanmanızı tavsiye etmem hem bağımlılık yapma furumu oluyor onsuz nefes alamıyorlar 5 günden fazla kullanılmıyor hemde gebelikte kullanılır mı bilemedim

P Positivevibes canım başınız sağ olsun ben yeni farkettim kusura bakma mekanı cennet olsun inşallah
Estağfrullah cnm benm. Çok teşekkürler. Ben de çok yazmıyorum genelde sessiz takip ediyorum ama senin de durumun iyi çıkacak inşallah yarın

kızlar sayfayı kazen bana devretti, eklenmek/bilgilerini düzenletmek isteyenler bani etiketleyerek bilgilerini güncelleyebilir mi? toparlayalım ilk sayfamızı / listemizi.

Anne Adayımız Annemizin YaşıSon Adet TarihiBebeğin Cinsiyeti Kaçıncı BebişiŞehir
wendy 3503.02.2020Erkek3Kayseri

Kızlar 18+0 dan merhaba hepinize :) ne zaman niyetlensem buraya yazmaya ancak okuyabiliyorum ki onu bile kaçırıyorum kaldığım yeri.. Nasılsınız nasıl geçiyor? Afp testi verdim geçen hafta. Sonuc cıkmadı. 21. Hafta da detaylı icin gelmemi söyledi doktorum bekliyorum. Her baktığında muhtemelen kız dedi ancak bir türlü göstermeye niyetli değil sırtını dönüyor:) sizler cinsiyeti öğrendiniz mi?

Hayırlı olsun canım ben cinsiyeti öğrenirsem bu akşam etiketlerim :)

Yaşım 28
Sat 20 şubat
Cinsiyet henüz belli değil
İlk bebişim
Ankara

günaydın güzel anneler

burun tıkanıklığı yaşayan varmı. benim alerjim de var. gebelikte östrojen hormonu sebepli tıkanmalar olurmuş. her sabah 5te tıkanıklıkla uyanıyorum
Burun tıkanıklıgı geniz akıntısı bendede var cok sıkıntılı bir durum malesef.
Kızlarrr yine bir masraf ile karşınızdayım
İnstagramda çok güzel modeller var.
Cidden cok tatlılarmş ya hemen bakayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…