2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar yoğun kanamam var hastaneye gittik bebek iyi ilaç verip istirahat verdi.Benim için dua edin nolur. Çok üzgünüm
canım kesede sorun yokmuş az çok sebebi biliyorsunuz inşallah hemencecik atlatacaksın, yeter ki içini rahat tut sen, çok geçmiş olsun.
Hayırlı olsun canım ben cinsiyeti öğrenirsem bu akşam etiketlerim :)
tamam canım, ekleme düzeltme yaparız yazsın herkes, son adete göre sıralayalım herkesi.

Hem hayırlı olsun hem hoşgeldin
Bana doktor suyun az dedi ve maalesef iyi bir gelecek vaad etmedi sağ olsun. Ama ben Rabbime güveniyorum ve bu durum düzelince bilgilerimi yazdırmak istiyorum inşallah çok yakın zamanda

Anne Adayımız Annemizin YaşıSon Adet TarihiBebeğin Cinsiyeti Kaçıncı BebişiŞehir
wendy 3503.02.2020Erkek3Kayseri
kittenlyy 2820.02.2020Beklemede..İlkAnkara

Hem hayırlı olsun hem hoşgeldin
Bana doktor suyun az dedi ve maalesef iyi bir gelecek vaad etmedi sağ olsun. Ama ben Rabbime güveniyorum ve bu durum düzelince bilgilerimi yazdırmak istiyorum inşallah çok yakın zamanda
canım güzel haberlerle geleceğinden çok eminim, rabbim hayırlısını nasip etsin, sen güzel haberler ver bize eklemek en kolayı

Anne Adayımız
Annemizin Yaşı
SAT
Bebeğin Cinsiyeti
Kaçıncı Bebiş
wendy 3503.02.2020Erkek3Kayseri
Babylicious 2818.02.2020Kız3İstanbul
kittenlyy 2820.02.2020Beklemede..İlkAnkara

Evet ya doktor bisi demedi nub a yolladım oda kız gibi dedi ☺ seninde bugundu dimi randevu gittin mi
Hadi hayırlısı, evet saat 4'de benim de. Heyecan yaptım ben de öğrenemezsem çatlarım. Nub bana erkek dedi. Tutacak mı merak ediyorum.

Canim hosgeldin gunumuz ayni tam 18+0 olduk bizde cinsiyetimiz kizbat tarihin ne zamandi

Kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanamam aşırı olunca tekrar doktorumla görüştüm ve hasteneye yatisim yapıldı bebeğim iyi Çok şükür
Neden oluyormuş canım kesin tanı kondu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…