Hem hayırlı olsun hem hoşgeldin
Bana doktor suyun az dedi ve maalesef iyi bir gelecek vaad etmedi sağ olsun. Ama ben Rabbime güveniyorum ve bu durum düzelince bilgilerimi yazdırmak istiyorum inşallah çok yakın zamanda
Hem hayırlı olsun hem hoşgeldin
Bana doktor suyun az dedi ve maalesef iyi bir gelecek vaad etmedi sağ olsun. Ama ben Rabbime güveniyorum ve bu durum düzelince bilgilerimi yazdırmak istiyorum inşallah çok yakın zamanda
Kızlar 18+0 dan merhaba hepinize :) ne zaman niyetlensem buraya yazmaya ancak okuyabiliyorum ki onu bile kaçırıyorum kaldığım yeri.. Nasılsınız nasıl geçiyor? Afp testi verdim geçen hafta. Sonuc cıkmadı. 21. Hafta da detaylı icin gelmemi söyledi doktorum bekliyorum. Her baktığında muhtemelen kız dedi ancak bir türlü göstermeye niyetli değil sırtını dönüyor:) sizler cinsiyeti öğrendiniz mi?
Kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanamam aşırı olunca tekrar doktorumla görüştüm ve hasteneye yatisim yapıldı bebeğim iyi Çok şükür
Kızlar tek tek yazamıyorum kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim Allah razı olsun. Kanamam aşırı olunca tekrar doktorumla görüştüm ve hasteneye yatisim yapıldı bebeğim iyi Çok şükür