2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278

Ya devredilmiş sana çok sevindim.
Ben bu mesajı bile görene kadar halletmiş kazen
2 yaş sendromunun dibinde bir bebe, karantina ve gebelik. Gerçekten vakit bulamadım.
İçimde rahat etmedi o kadar kişiyi ekleyemedim diye yazık mesaj attılar falan.
Hayırlı olsun

teşekkür ederim, ne zaman müsaitim alayım dersen hemen devredebilirim, aman yanlış anlaşılma olmasın.

teşekkür ederim, ne zaman müsaitim alayım dersen hemen devredebilirim, aman yanlış anlaşılma olmasın.

Yok canım ne yanlış anlaşılması.
Hiç gerek yok değişime falan senden devam

Ay çok erken öğrenmişsin :) Kızımı 20 haftayı geçerken öğrenmiştim.
Ben kızlarımı erkenden öğrendim ikisi de 14 ye açıp gösterdiler hiç öyle saklama falan yok oğlumu kesin 15 ye gitmiştim ama 12 de doktor erkeğe benzettim ama kimseye söylemeyin demişti

Kızlar bende az önce videoyu izledim de bacak arası düz normalde ama çıkıntı gördüm kız bebeklerinizin cinsiyet resimleri var mı acaba klitoris büyük ihtimal ama çok çıkık geldi gözüme size ekran görüntüsü atıyorum siz ne düşünüyorsunuz yok hep erkek hissettim diye kendimi mi kandırıyorum acaba

yanlış anlamayın bu arada bir kuzum var Allah uzun ömür versin hep bir kızlardeşi olsun istedim ama eşim erkek istiyor diye kendimi inandırmış da olabilirim

Eklentiler

• A3F63DAA-750D-4362-A853-2D75EF96A4E0.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 48
  • CBA24970-6446-4014-9D4F-BD3F0F4C10F5.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 50
  • 19318919-9B06-4E9A-AE80-C67FD55B97FA.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 54
Canım benim de usg fotoğrafımda böyle bi çıkıntı var ben pipi sandım hatta onu ama doktor %90 kız dedi... 7,5 yaşında bir kızım var hep kız kardeşi olsun istedim ama nedense bu bebeği ben de erkek hissediyorum , hatta rüyalarımda hep erkek gördüm emziriyordum ve bana ismini bile söyledi ... belki rüyalarımın da çok etkisi altında kaldım bilemiyorum ama arada elim karnıma gittiğinde bile oğluşum diyorum Ayrıntılı usg ye kadar hiçbir şey almayacağım o yüzden ... gerçi doktor çok net konuştu , bi tanesi sadece erkek gibi gördüm dedi ... hayırlısı neyse o olsun inşallah.. demem o ki duygularımız karşılıklı seninle.foto ekledim , bacak arasına bak istersen Babylicious

Eklentiler

• AD668B93-2591-41F0-AA19-AF59D6677C9F.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 54
Bende kendimi tutmayA çalışıyorum ayrıntılıda kesin oluyor cinsiyet birde kız bebek kıyafetleri görmemeye çalışıyorum

Rüyalarımda bende hep erkek gördüm ama tersi çıkıyor diyorlar Bir kere de isim bile söylediler bende yok ben o ismi beğenmiyorum dedim ama bakalım kızda erkek te çok mutlu eder beni Allah biliyor ya benim 3 erkek kardeşim var ve erkek gibi büyüdüm insan kız kardeş de istiyor o yüzden hep kızımın kız kardeşi olsun isterdim ama eşim erkek istiyor diye kendimi ona mı inandırdım ne yaptım

Ahh bu eşlerin erkek beklentileri Görebildin mi benim usg de ki çıkıntıyı?

Ben sık gitmek istemiyorum...
Ama sizin heyecanınızı anlıyorum
Bu nedenle ayrı ayrı muayene olmaktansa direk ayrıntılı usg randevusu aldım
Benim Dr de perinatoloğ direk ondan aldım
benim zaten normalde doktorum 2haftada 1 kendisi çağırıyor. perinatolog da o haftaya denk geldi. üst üste oldu. ilk gebeliğim de tüp bebekti onda daha stresliydim her hafta doktora gidiyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…