2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Hayırlı olsun canım. Yaş 30. 13 şubat sat. İkinci bebiş. Cinsiyeti henüz belli değil.

Ahh bu eşlerin erkek beklentileri Görebildin mi benim usg de ki çıkıntıyı?
Evet canım nub için gönderdin mi ne dediler?
Sanırım oğullarıyla daha çok şey paylaşacaklarını düşünüyorlar sanki ben kızımla çok şey paylaşıyorum yine babacı yine babacı gece 100 kere kalk emzirmekten göğüs uçların tanınmaz hale gelsin sosyal hayatın işin tamamen bitsin sonuç baba sevsin haksızlık bu

Nub a ikra meyra kız dedi , Necla34 erkek

Yaş 33 2ci cocuk cisiyet belli değil ankara son adet 14 subat

İliadini kullanmanızı tavsiye etmem hem bağımlılık yapma furumu oluyor onsuz nefes alamıyorlar 5 günden fazla kullanılmıyor hemde gebelikte kullanılır mı bilemedim
araştırdım kullanım için verilebiliyormuş. zaten ara ara kullanıyorum üst üste değil

wendy canım beni de ekler misin yaş 28 son adet 20 Şubat şehir istanbul cinsiyet inşallah cuma günü belli olacak

Merabaaa
Yas 29
Sat 05-02
İlk bebek
Kız
Adana

Arkadaşlar toplu cevap vereyim kolumda serum çok yazamiyorum söyle ki benim 7 haftalarda bir kanamam oldu kese etrafında iğne ilaçla ve evdeydim dinlenerek geçti. Ama şuan ki kese bebekle alakalı değil dün hatırlarsanız rutin kontrolüm vardı rahim de problem old için domtorum sık çağırıyor her muayene de tüp bebek doktorum serklaj atılsın önlem amaclı dediği halde birkaç doktor gezdim gerek görmediler rahim ağzım gayet iyimis kanamam nu alanda da dedil. Daha önce laparoskopi ve histeroskopi ameliyatı oldu O dönem doktora güvendik ama onun rahmimde bıraktığı hasarın sonucu bu .Bana tüp bebek merkezim memorial da demişti sizi hicbir sebep yokken ameliyat etmişler ve rahime girildiği için eski dizeni bozulmuş. Ondan sonra yapışıklık rahim kavitesinde eğrilik vs oluştu 2 kez ameliyat olunca maalesef düzeltemediler. Yani kısaca yanlış operasyondan kaynaklı birşey rahim girişinde bebeği etkilememiş ama sürekli olma olasılığı var dedi doktorlar. Ameliyat kaynakli lezyon olusmus.Benden size dost tavsiyesi tek doktorla kalmayın bir çok insanın canını yaktı o doktor arkadaşlarım var herkesi ameliyat etti Allah göstermesin ama bir gün böyle durumlarla karşılaşırsanız bir kaç hekimin onayını alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…