2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benim ilk gebeliğimde doktorun verdiği rapora göre hesap yapıldı. Bunda sat a uyumlu gitmiyo ulrasona göre yapılıyo tüm testler yani sat dikkate alınmaz geç döllenme olabilir ki benim 10 günlük fark çıkıyor. Doktorunuzun düzenleyeceği rapor baz alınacak.

listemizi güncelledim kızlar, eksik yanlış bilgisi olan yazarsa hemen düzenlerim.
canım kanguru 3-4 aylıkken kullanılmaya başlanıyor, öncesinde aparatları var onlarla kullanman gerekiyor, ben ilk zamanları için sling almıştım 3 mt gibi elastik bi kumaş, yenidoğandan itibaren taşıyabildiğin döneme kadar kullanılıyorsun (ben 9 aylıkken kullanmak durumunda kaldım hiç bir sıkıntı yaşamadım) o dönem çok niyetlendim kanguru alayım diye ki gerçekten çok pratik oluyor, ama kısmet olmadı, artık taşıyamam zaten bi tatil vs durumu olursa almayı düşünüyorum ki eşim taksın diye. bebek için kalça gelişimi açısından faydası bile varmış ama içinde durmak istemeyen bebek çok oluyor, o yüzden alıp deneyip kullanmazsan iade etmen çok daha iyi bir seçenek olur, şimdiden almanızı tavsiye etmem.

[QUOTE
canim yinede doktoruna sor oyle boyat benimde saclarım ombreli hamilelikten hemen once boyatmiştim çok beyazimda yok ben doguma kadar duşunmuyorum dogum oncesi boyatacam ama yinede bikaç doktora sorarim o gun geldiginde

wendy canim ailenle birlikte ve yolda olan ogluşunla birlikte nice mutlu yillar diliyorum

Siyah saça gri çok beğeniyorum ben de boyatmayı düşünüyorum ama doktorum açık havada boyatırsan daha iyi olur demişti boya kokusunu almamak için bunu yapacak kuaför bulamadım

Kızlar merhaba benim karnındaki şişlik indi bugün neden böyle oldu anlamadım böyle bişi yaşayan var mı? Yumuşak oldu karnım, şiş de değil

wendy doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere.
Y yaska32 hemen telaş yapma canım bişi yoktur Allahın izniyle.
Saç boyasıyla ilgili soran arkadaşlarımada ben perşembe gittim doktora ister kestir ister boyat bişi olmaz dedi. Benim doktorum çok relax. Banu çifçininde videosunu izledim saç boyamayla ilgili oda boyanabilir dedi.

Merhaba Kızlar göbüşler belli oldu mu ?
Benim çok uzun zamandır var göbeğim 3 gündür hareketlerinide hissediyorum benim iç karnım hiç yokmuş hemen çıktı göbeğim. 3 gündürde gğnde bi kere bi tarafta toplanıo o taraın kaskatı oluo ve şişio basbaya hareket ettiğini hissediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…