2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Inşallah canım, internetten bir video gördüm kağan hocanın, bağırsak hareketleriyle ilgili olabilir. Vücutta gaz tutuluyordur ve siz bunu farketmez ve rahatsızlık hissetmesiniz diyor. Onunla alakalıdır inşallah yşne de doktora bir gidicem, bir de elimin üstünde ve kolumun iç tarafında kabarcıklar oldu onları da gösteririm

wendy canim ailenle birlikte ve yolda olan ogluşunla birlikte nice mutlu yillar diliyorum

Çok mutlu kalabalık aileli seneler olsun canım ne güzel ☺☺

Birlikte nice güzel seneleriniz olsun

Wendi canım nice mutlu senelere

wendy doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere.
Y yaska32
çok çok teşekkür ederim kızlar, çok sevgiler

Kızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı cinsiyetimiz artık kesinleşti. Bir kızım olacak dörtlü test verdik. Kan ilacı başlayalım dedi doktorumuz ona başlayacağız. Sonra bir de aile hekimimize uğradık koronadan dolayı gebe olduğumuzu bildirememiştik onu bildirdik. 24-28 hafta arası gel tetanoz yapalım dedi

Git için rahat etsin kuzum. Bizede haber verirsin

Evettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum

Çok geçmiş olsun canım, çok şükür

çok geçmiş olsun
allah beterinden saklasın neredeyse her hamile bir enfeksiyon atlatıyor maalesef ya

Aynen öyle etrafımda benden küçük anne olan o kadar insan var ki burda küçük kalınca garibime gitti

ben 28 yaşındayım ama arkadaşlarım içinde tek evli olan benim üniversite arkadaşlarım içinde yani hatta biri de geçtim ikinci bebeğime hamileyim.. çoğu gezip tozuyor hala çok erken diye düşünüyorlar evliliği aslında bende hep öyle düşünürdüm ama kader oluyor demekkisiteden bir arkadaşım 20 yaşında evlenmişti 24 e girdi ikinci çocuğu doğdu doğacak.. aslında iki tarafıdakendine göre artı eksileri var.. İkisine de imrenmiyorum değil açıkçası biri be güzel çocuklarıyla arasında kültür yaş farklı çok olmayacak diye diğeri de gezip tozuyor sorumluluk olmadan hayatını yaşıyor diye ama tabiki hepsinin ayrı bir güzelliği var

Benim doktorum çok rahat birçok konuda ilk başta bilgi verirken söylemişti ama 22 si gibi kontrole gitmeyi planlıyorum o zaman yine soracağı

Siyah saça gri çok beğeniyorum ben de boyatmayı düşünüyorum ama doktorum açık havada boyatırsan daha iyi olur demişti boya kokusunu almamak için bunu yapacak kuaför bulamadım

benim gideceğim kuaförün bahçesi var bende söyleyeceğim dışarda boyayın diye ama bakalım kabul edeceklerimi
Benim doktorum da herşeye olur der çok rahattır biraz da ondan alıyorum bu cesareti ama zaten bazı kendi saç rengim olacak diplere girmedikten sonra be kadar kimyasala maruz kalabilirim ki

bende bu anne yanı beşik ve park yatak arasında kalanlardanım . burda alacak kişileri görmek motive ediyor
Ben kızımda ilk 4 ay Anne yanı kullandım dönmeye başlayınca kendi yatağına geçirdim ilk zamanlar 2 saatde 1 sonra 3 saatde 1 emxiribce gece anne yanı çok pratik oluyor eğilip kalkmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…