Inşallah canım, internetten bir video gördüm kağan hocanın, bağırsak hareketleriyle ilgili olabilir. Vücutta gaz tutuluyordur ve siz bunu farketmez ve rahatsızlık hissetmesiniz diyor. Onunla alakalıdır inşallahwendy doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere.
Y yaska32 hemen telaş yapma canım bişi yoktur Allahın izniyle.
Saç boyasıyla ilgili soran arkadaşlarımada ben perşembe gittim doktora ister kestir ister boyat bişi olmaz dedi. Benim doktorum çok relax. Banu çifçininde videosunu izledim saç boyamayla ilgili oda boyanabilir dedi.
Çok mutlu kalabalık aileli seneler olsun canım ne güzel ☺☺
Birlikte nice güzel seneleriniz olsun
Wendi canım nice mutlu senelere
çok çok teşekkür ederim kızlar, çok sevgiler
Canım mutlu ve sağlıklı yılların olsun ailenle birliktebugün benim doğum günüm, 35 yaşına 2 kızım ve karnımda oğluşumla giriyorumhepimiz çok mutlu olalım inşallah..
Git için rahat etsin kuzum. Bizede haber verirsinInşallah canım, internetten bir video gördüm kağan hocanın, bağırsak hareketleriyle ilgili olabilir. Vücutta gaz tutuluyordur ve siz bunu farketmez ve rahatsızlık hissetmesiniz diyor. Onunla alakalıdır inşallahyşne de doktora bir gidicem, bir de elimin üstünde ve kolumun iç tarafında kabarcıklar oldu onları da gösteririm
çok teşekkür ederim canım, sende sağlıkla kızını kucağına alCanım mutlu ve sağlıklı yılların olsun ailenle birlikte ❤
Tabiki canım akşamüstü randevum, dönüşte hemen yazarım size deGit için rahat etsin kuzum. Bizede haber verirsin
Çok geçmiş olsun canım, çok şükürEvettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
Saol kuzum Allah razı olsunÇok geçmiş olsun canım, çok şükür
çok geçmiş olsunEvettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
Teşekkür ederim maalesef enfeksiyon büyük illet. Ateş olması kötü oldu ama geçti çok şükürçok geçmiş olsun
allah beterinden saklasın neredeyse her hamile bir enfeksiyon atlatıyor maalesef ya
Göbek deliğm bile dışa cıkmaya basladıMerhaba Kızlar göbüşler belli oldu mu ?
Aynen öyle etrafımda benden küçük anne olan o kadar insan var ki burda küçük kalınca garibime gitti
[QUOTE
canim yinede doktoruna sor oyle boyat benimde saclarım ombreli hamilelikten hemen once boyatmiştim çok beyazimda yok ben doguma kadar duşunmuyorum dogum oncesi boyatacam ama yinede bikaç doktora sorarim o gun geldiginde
wendy canim ailenle birlikte ve yolda olan ogluşunla birlikte nice mutlu yillar diliyorum ☺
Siyah saça gri çok beğeniyorum ben de boyatmayı düşünüyorum ama doktorum açık havada boyatırsan daha iyi olur demişti boya kokusunu almamak için bunu yapacak kuaför bulamadım
Benim doktorum da herşeye olur der çok rahattır biraz da ondan alıyorum bu cesareti ama zaten bazı kendi saç rengim olacak diplere girmedikten sonra be kadar kimyasala maruz kalabilirim kiwendy doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı senelere.
Y yaska32 hemen telaş yapma canım bişi yoktur Allahın izniyle.
Saç boyasıyla ilgili soran arkadaşlarımada ben perşembe gittim doktora ister kestir ister boyat bişi olmaz dedi. Benim doktorum çok relax. Banu çifçininde videosunu izledim saç boyamayla ilgili oda boyanabilir dedi.
Çok geçmiş olsunTeşekkür ederim maalesef enfeksiyon büyük illet. Ateş olması kötü oldu ama geçti çok şükür
Mutlu yaşlar canım sevdiklerinle beraber :)bugün benim doğum günüm, 35 yaşına 2 kızım ve karnımda oğluşumla giriyorumhepimiz çok mutlu olalım inşallah..
Ben kızımda ilk 4 ay Anne yanı kullandım dönmeye başlayınca kendi yatağına geçirdim ilk zamanlar 2 saatde 1 sonra 3 saatde 1 emxiribce gece anne yanı çok pratik oluyor eğilip kalkmadanbende bu anne yanı beşik ve park yatak arasında kalanlardanım . burda alacak kişileri görmek motive ediyor
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu mutlu yaşlarabugün benim doğum günüm, 35 yaşına 2 kızım ve karnımda oğluşumla giriyorumhepimiz çok mutlu olalım inşallah..
Teşekkür ederim bende başladımbana dr um yazdı
3 haftadır falan onu kullanıyorum
sanırım doğuma kadar da kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?