Geçmiş oldun canım kritik hafta derken onu anlamadım bebek için mi bizim için miEvettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
Çok teşekkür ederimÇok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim bebek için kritik hafta 14. Hafta koronanın belirtilerini kaldıramayabilir diyeGeçmiş oldun canım kritik hafta derken onu anlamadım bebek için mi bizim için mi
Cok gećmis olsun ya idrar yolu icin bisey demedimi oda mi enfeksiyondanmis yesil akintin gectimiEvettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
Teşekkür ederim fitil antibiotik ve şase verdi fitili almadım hiç şaseyi kullandım antibiotik yarın son. 2 gündür düzeldi çok şükür akıntım normale döndü böbrek ağrımda olmadıCok gećmis olsun ya idrar yolu icin bisey demedimi oda mi enfeksiyondanmis yesil akintin gectimi
ben de hissetmiyorum ama bazen elimi koyduğumda aslında yerini değismis oluyor. bazen cok dısa doğru oluyor cok sert bazen ice giriyor heralde karnım eski haline geliyor gibi oluyor. ama bu olaylar olurken ben farkedemiyorum.Ben hala hareket hissetmiyorum ya gerçi dinlemeye de vaktim olmuyor ama
gelmis gecmis olsun cnimTeşekkür ederim fitil antibiotik ve şase verdi fitili almadım hiç şaseyi kullandım antibiotik yarın son. 2 gündür düzeldi çok şükür akıntım normale döndü böbrek ağrımda olmadı
Tam belli değil erkeğe daha çok benzettim ama birdahaki usgde belli olur dediBebeğin cinsiyeti erkek mi?
Kız sankiNub yorum yaparmısnz
Hah işte o tam da bebek hareketi, hissediyorsun :)ben de hissetmiyorum ama bazen elimi koyduğumda aslında yerini değismis oluyor. bazen cok dısa doğru oluyor cok sert bazen ice giriyor heralde karnım eski haline geliyor gibi oluyor. ama bu olaylar olurken ben farkedemiyorum.
Altın görmek erkeğe işaretmiş filan gibi bir şey görmüştüm de ondan dedimTam belli değil erkeğe daha çok benzettim ama birdahaki usgde belli olur dedi
Banada annem kız derdi baktım şimdi kıza tabir ediliyormuşAltın görmek erkeğe işaretmiş filan gibi bir şey görmüştüm de ondan dedim
İste olurken kıpırdanmayı farketmemiş oluyorum elimi bi koyuyorum karnım yumusamis artık hissetmek istiyorum tekme istiyorumHah işte o tam da bebek hareketi, hissediyorsun :)
Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Enfeksiyon çok oluyo hamilelerde heralde. Doktor kritik haftayı atlattın derken ne demek istiyor? Allah korusun korona olursak ilaç kullanılınca bebeğe geçmiyor mu?Evettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
Çok teşekkür ederim bu kritik hafta konusunu tvlerdede açıkladılar 14. Haftadan önce bebek semptomları kalddıramayabiliyor sanırım. Normal gebeliklerde bile ilk 3 ay risk var koronada yüksek ateş nefes darlığı yaşıyorsunuz sonuç olarak buda bebek için zararlı diye düşünüyorum. Bilimsel açıklaması yapılmıştı daha evvelde. Başka bir uygulamadada birçok arkadaş yazmıştı 14. Haftadan sonra doktorlar daha rahat davranıyorlar korona için diye. Ama tabi ağır semptomlulardan bahsetmiyorum. Bebeğe geçip geçmediğini bilmiyorum açılcası o korkuyla o kadar detayı sormak aklıma gelmedi.Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Enfeksiyon çok oluyo hamilelerde heralde. Doktor kritik haftayı atlattın derken ne demek istiyor? Allah korusun korona olursak ilaç kullanılınca bebeğe geçmiyor mu?
benim de dinlediğim kadarıyla corona plesentadan bebeğe geçmiyorÇok teşekkür ederim bu kritik hafta konusunu tvlerdede açıkladılar 14. Haftadan önce bebek semptomları kalddıramayabiliyor sanırım. Normal gebeliklerde bile ilk 3 ay risk var koronada yüksek ateş nefes darlığı yaşıyorsunuz sonuç olarak buda bebek için zararlı diye düşünüyorum. Bilimsel açıklaması yapılmıştı daha evvelde. Başka bir uygulamadada birçok arkadaş yazmıştı 14. Haftadan sonra doktorlar daha rahat davranıyorlar korona için diye. Ama tabi ağır semptomlulardan bahsetmiyorum. Bebeğe geçip geçmediğini bilmiyorum açılcası o korkuyla o kadar detayı sormak aklıma gelmedi.
bende öğrenmedim dahaMerhaba kızlar benim gibi cinsiyet öğrenmeyen kaç kişi var merak ediyorum azınlıktayız galibadoktorum 16. Haftamda çağırmıştı beni bir daha cinsiyet belli olur demişti. Ama burada olmayacağım için ben bu hafta cuma gideceğim 15+1 olacağız sizce söyler mi cinsiyetini ?
Hiç korkma canım dün de aynı şeyi ben yaşadım dümdüz oldu karnım tesadüf happy mom uygulamasında okudum bu haftalarda karnımız bir gün kocaman bir gün küçülüyorsa endişe etmenize gerek yok yazıyordu bağırsakların şişkinliği kabızlık vs etken olabiliyormuşKızlar merhababenim karnındaki şişlik indi bugün neden böyle oldu anlamadım böyle bişi yaşayan var mı? Yumuşak oldu karnım, şiş de değil
Sağlık ocağı bana verdiği tarihte 19.haftaya denk geliyor ya bana çok erken verdiler ya da sana geç vermişlerKızlar merhaba bugün doktor randevumuz vardı cinsiyetimiz artık kesinleşti. Bir kızım olacakdörtlü test verdik. Kan ilacı başlayalım dedi doktorumuz ona başlayacağız. Sonra bir de aile hekimimize uğradık koronadan dolayı gebe olduğumuzu bildirememiştik onu bildirdik. 24-28 hafta arası gel tetanoz yapalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?