2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Geçmiş oldun canım kritik hafta derken onu anlamadım bebek için mi bizim için mi

Cok gećmis olsun ya idrar yolu icin bisey demedimi oda mi enfeksiyondanmis yesil akintin gectimi

Cok gećmis olsun ya idrar yolu icin bisey demedimi oda mi enfeksiyondanmis yesil akintin gectimi
Teşekkür ederim fitil antibiotik ve şase verdi fitili almadım hiç şaseyi kullandım antibiotik yarın son. 2 gündür düzeldi çok şükür akıntım normale döndü böbrek ağrımda olmadı

Ben hala hareket hissetmiyorum ya gerçi dinlemeye de vaktim olmuyor ama
ben de hissetmiyorum ama bazen elimi koyduğumda aslında yerini değismis oluyor. bazen cok dısa doğru oluyor cok sert bazen ice giriyor heralde karnım eski haline geliyor gibi oluyor. ama bu olaylar olurken ben farkedemiyorum.

ben de hissetmiyorum ama bazen elimi koyduğumda aslında yerini değismis oluyor. bazen cok dısa doğru oluyor cok sert bazen ice giriyor heralde karnım eski haline geliyor gibi oluyor. ama bu olaylar olurken ben farkedemiyorum.
Hah işte o tam da bebek hareketi, hissediyorsun :)

Kizlar sabahtan beri çenem segiriyor sağ tarafı dudağımın oralar sağ taraf başka yerde yok sinir oldum geçmiyor

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Enfeksiyon çok oluyo hamilelerde heralde. Doktor kritik haftayı atlattın derken ne demek istiyor? Allah korusun korona olursak ilaç kullanılınca bebeğe geçmiyor mu?

Canım çok geçmiş olsun Allah beterinden korusun. Enfeksiyon çok oluyo hamilelerde heralde. Doktor kritik haftayı atlattın derken ne demek istiyor? Allah korusun korona olursak ilaç kullanılınca bebeğe geçmiyor mu?
Çok teşekkür ederim bu kritik hafta konusunu tvlerdede açıkladılar 14. Haftadan önce bebek semptomları kalddıramayabiliyor sanırım. Normal gebeliklerde bile ilk 3 ay risk var koronada yüksek ateş nefes darlığı yaşıyorsunuz sonuç olarak buda bebek için zararlı diye düşünüyorum. Bilimsel açıklaması yapılmıştı daha evvelde. Başka bir uygulamadada birçok arkadaş yazmıştı 14. Haftadan sonra doktorlar daha rahat davranıyorlar korona için diye. Ama tabi ağır semptomlulardan bahsetmiyorum. Bebeğe geçip geçmediğini bilmiyorum açılcası o korkuyla o kadar detayı sormak aklıma gelmedi.

benim de dinlediğim kadarıyla corona plesentadan bebeğe geçmiyor
ve corono tedavisinde kullanılan ilaçların %90 ı hamilelerde de kullanılıyor.
Ancak ilerleyen sona yaklaşan bir hamilelikse doğum şeklinde sezeryan tercih edip biraz erken alabiliyorlar bebişi
hiç bir hamilenin bu tecrübeyi yaşamasını istemem
bir an önce bu musibetten kurtuluruz umarım

bende öğrenmedim daha

Kızlar merhaba benim karnındaki şişlik indi bugün neden böyle oldu anlamadım böyle bişi yaşayan var mı? Yumuşak oldu karnım, şiş de değil
Hiç korkma canım dün de aynı şeyi ben yaşadım dümdüz oldu karnım tesadüf happy mom uygulamasında okudum bu haftalarda karnımız bir gün kocaman bir gün küçülüyorsa endişe etmenize gerek yok yazıyordu bağırsakların şişkinliği kabızlık vs etken olabiliyormuş

Sağlık ocağı bana verdiği tarihte 19.haftaya denk geliyor ya bana çok erken verdiler ya da sana geç vermişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…