aslında bence öğrenebilirsinbende öğrenmedim daha
göstermez diye gitmiyorum birazdaaslında bence öğrenebilirsin
benim dr um 13. haftada görmüştü emin olmak için 16 da tekrar bakalım dedi sonuç değişmedi
eğer minnak pozisyonda sıkıntı çıkarmazsa görürsünüz
Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattın canımHiç korkma canım dün de aynı şeyi ben yaşadım dümdüz oldu karnım tesadüf happy mom uygulamasında okudum bu haftalarda karnımız bir gün kocaman bir gün küçülüyorsa endişe etmenize gerek yok yazıyordu bağırsakların şişkinliği kabızlık vs etken olabiliyormuş
göstermez diye gitmiyorum birazdaolmadı bu hafta için randevu alayım bn
Canım ben de cuma günü öğrendim kızım olacakmışbende öğrenmedim daha
ay inşallah giderim o zamanCanım ben de cuma günü öğrendim kızım olacakmışhiç umudum yoktu söylemez belki diyordum doktor ama 15+1 Ken söyledi inşallah gidersen bu haftalarda senin de belli olur
Evettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
teşekkür ederimMutlu yaşlar canım sevdiklerinle beraber :)
amin çok saolun, hepimiz inşallahDoğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara
bi arkadaş kötü falan demiş ama bende altın görmenin kötü bişey olmadığını hatta erkek bebeğe işaret olduğu gibi bişey duymuştum sanki, sen diyince yazayım dedim.Altın görmek erkeğe işaretmiş filan gibi bir şey görmüştüm de ondan dedim
Malesef vefat eden Dilek hemşire vardı acaba onda nasıl oldu çünkü sezeryanla bebeği almışlardı sağlık personeli olduğum için çok takılıyorum bı konuyabenim de dinlediğim kadarıyla corona plesentadan bebeğe geçmiyor
ve corono tedavisinde kullanılan ilaçların %90 ı hamilelerde de kullanılıyor.
Ancak ilerleyen sona yaklaşan bir hamilelikse doğum şeklinde sezeryan tercih edip biraz erken alabiliyorlar bebişi
hiç bir hamilenin bu tecrübeyi yaşamasını istemem
bir an önce bu musibetten kurtuluruz umarım
Bende öğrenemedim dahabende öğrenmedim daha
Rica ederim canım bugün benim ki büyüdü ☺Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattın canım ☺☺ bugün doktorun ameliyatı çıktı randevum yarına alındı. İyi ki yazdın, vallahi rahatladım, içime su serptin ☺ çok teşekkür ederim ☺☺
Valla Dilek hemşire konusu benim de kafamı çok kurcalıyorMalesef vefat eden Dilek hemşire vardı acaba onda nasıl oldu çünkü sezeryanla bebeği almışlardı sağlık personeli olduğum için çok takılıyorum bı konuya
Birde mesala Allah korusun yakalandık anneyi kurtarmak için bebekten vazgeçme durumu oluyor mu çünkü röntgen bile çekinemiuorız
Enfeksiyon olduğunun doktorum farkındaydı ama içimiz rahat etsin diye yaptı testi. Sürüntü iğrençti gerçektenaa çok geçmiş olsun, aslında enfeksiyondan dolayı olduğunu anlamaları lazımdı ama ateş olunca direkt corona ihtimali üzerinde durup test yapıyorlar ki o sürüntü vermek falan gerçekten çok zor. onunla geçmiş olsun canım.
Aynen benim de ilk bebeğimde çok geç öğrenmiştik 20. haftayı geçe ayrıntılı ultrasonda görmüştük :)Arkadaşlar cinsiyet konusunda konuşmak gerekirse 16+3 haftalığım bebek göstermiyor inatla kendini ben bile gördüm ayaklarını açmıyor. O yüzden geç öğrenebilirsiniz herkesin bebeği göstermiyor kendini maalesef
Benide 17+6 da tekrar çağırdı eğer ordada gözükmezse bir sonraki randevum 20+4 de detaylı usg zaten heralde orda gözükür yani inşAllahAynen benim de ilk bebeğimde çok geç öğrenmiştik 20. haftayı geçe ayrıntılı ultrasonda görmüştük :)
Gözükür inşallah canım o da bir heyecan :)Benide 17+6 da tekrar çağırdı eğer ordada gözükmezse bir sonraki randevum 20+4 de detaylı usg zaten heralde orda gözükür yani inşAllah
Çok şukur canim iyisindir insallah cok gecmis olsun ne ilginç şeyler yaşıyorsun valla allah beterinden korusun kuzum❤Evettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
benide 20.haftada çagirdilar acaba en geç ne zaman yaptirmak gerekiyorki?eşim haberSağlık ocağı bana verdiği tarihte 19.haftaya denk geliyor ya bana çok erken verdiler ya da sana geç vermişler
dilek hemşire bebeğinden ayrılınca vede ayti odada tek başina kalinca ustune birde logusa sinir krizi gecirmiş direnci birden duşmüş allaha kimseye yasatmasin çok zorMalesef vefat eden Dilek hemşire vardı acaba onda nasıl oldu çünkü sezeryanla bebeği almışlardı sağlık personeli olduğum için çok takılıyorum bı konuya
Birde mesala Allah korusun yakalandık anneyi kurtarmak için bebekten vazgeçme durumu oluyor mu çünkü röntgen bile çekinemiuorız
Maşallah maşallahRica ederim canım bugün benim ki büyüdü ☺
Saol kuzum Allah razı olsunÇok şukur canim iyisindir insallah cok gecmis olsun ne ilginç şeyler yaşıyorsun valla allah beterinden korusun kuzum❤
benide 20.haftada çagirdilar acaba en geç ne zaman yaptirmak gerekiyorki?eşim haber
dilek hemşire bebeğinden ayrılınca vede ayti odada tek başina kalinca ustune birde logusa sinir krizi gecirmiş direnci birden duşmüş allaha kimseye yasatmasin çok zor
Tüylerim diken diken oldu ne kadar zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın çaresizlik çok zorÇok şukur canim iyisindir insallah cok gecmis olsun ne ilginç şeyler yaşıyorsun valla allah beterinden korusun kuzum❤
benide 20.haftada çagirdilar acaba en geç ne zaman yaptirmak gerekiyorki?eşim haber
dilek hemşire bebeğinden ayrılınca vede ayti odada tek başina kalinca ustune birde logusa sinir krizi gecirmiş direnci birden duşmüş allaha kimseye yasatmasin çok zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?