2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
aslında bence öğrenebilirsin
benim dr um 13. haftada görmüştü emin olmak için 16 da tekrar bakalım dedi sonuç değişmedi
eğer minnak pozisyonda sıkıntı çıkarmazsa görürsünüz
göstermez diye gitmiyorum birazda olmadı bu hafta için randevu alayım bn

Yaaa çok teşekkür ederim içimi rahatlattın canım bugün doktorun ameliyatı çıktı randevum yarına alındı. İyi ki yazdın, vallahi rahatladım, içime su serptin çok teşekkür ederim

aa çok geçmiş olsun, aslında enfeksiyondan dolayı olduğunu anlamaları lazımdı ama ateş olunca direkt corona ihtimali üzerinde durup test yapıyorlar ki o sürüntü vermek falan gerçekten çok zor. onunla geçmiş olsun canım.

Mutlu yaşlar canım sevdiklerinle beraber :)
teşekkür ederim
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı huzurlu mutlu yaşlara
amin çok saolun, hepimiz inşallah
Altın görmek erkeğe işaretmiş filan gibi bir şey görmüştüm de ondan dedim
bi arkadaş kötü falan demiş ama bende altın görmenin kötü bişey olmadığını hatta erkek bebeğe işaret olduğu gibi bişey duymuştum sanki, sen diyince yazayım dedim.

Malesef vefat eden Dilek hemşire vardı acaba onda nasıl oldu çünkü sezeryanla bebeği almışlardı sağlık personeli olduğum için çok takılıyorum bı konuya
Birde mesala Allah korusun yakalandık anneyi kurtarmak için bebekten vazgeçme durumu oluyor mu çünkü röntgen bile çekinemiuorız

Valla Dilek hemşire konusu benim de kafamı çok kurcalıyor
acaba kronik bir rahatsızlığı mı vardı ?
Bir de dinlediğim prof. hastalığa tepkide güçlü bağışıklık sisteminin çok etkili olduğunu söylemişti.
Benim kendi dr. umun da bu dönemde en hassas olduğu konu bu
düzenli ve sağlıklı bir beslenme ile bağışıklık sistemini güçlü tutmayı öneriyor.
Bu dönemde sağlıkçıların işi gerçekten çok zor
allah size kolaylık versin ve başımızdan eksik etmesin

Enfeksiyon olduğunun doktorum farkındaydı ama içimiz rahat etsin diye yaptı testi. Sürüntü iğrençti gerçekten

Aynen benim de ilk bebeğimde çok geç öğrenmiştik 20. haftayı geçe ayrıntılı ultrasonda görmüştük :)

Çok şukur canim iyisindir insallah cok gecmis olsun ne ilginç şeyler yaşıyorsun valla allah beterinden korusun kuzum❤
Sağlık ocağı bana verdiği tarihte 19.haftaya denk geliyor ya bana çok erken verdiler ya da sana geç vermişler
benide 20.haftada çagirdilar acaba en geç ne zaman yaptirmak gerekiyorki?eşim haber
dilek hemşire bebeğinden ayrılınca vede ayti odada tek başina kalinca ustune birde logusa sinir krizi gecirmiş direnci birden duşmüş allaha kimseye yasatmasin çok zor

Saol kuzum Allah razı olsun

Tüylerim diken diken oldu ne kadar zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın çaresizlik çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…