Bende çok uzulmuştum boşuna dememisler yasamayan bilemez rabbim kimseye yasatmasin gercekten zor bir durum mekani cennet olsunTüylerim diken diken oldu ne kadar zor bir durum Allah kimseye yaşatmasın çaresizlik çok zor
Dünden beri çok su içiyorum diye geçti herhalde yanma yok artık cnm iğnemi bugün vurdurdum seninde bilgin olsun eşinin ve senin kan gurubunun ne olduğuna dair kan grubu kartları varya onların fotokopisi lazım sadece gittiğim hastane özel değil normaldi kalçadan vurdular ve ücretsizdi cnm.Çok geçmiş olsun canım dikkat et bende de yanma hissi olduğunda tahlil yaptırdım enfeksiyon çıktı ilaç kullandım şükür kalmadı. Bu arada bende de kan uyuşmazlığı var kaçıncı haftanda yapılacak iğne
Evet ilk öğrendiğim zaman hemen konuştum zaten dozunu ona göre ayarladı, ben bu aralar çok çay tatlı ve kola tüketmeye başlamıştım su nerdeyse hiç içmiyordum sadece ilaç içerken içiyordum, acısı çıktı bidaha asla böle bişi yapmamGebelikte epilepsi ilacini da değistirme ihtimalleri var bir de noroloğunla konuştun mu
inanınki ne deseniz çok haklısınız şimdi çok içiyorum artık evde sürekli sürahiyi gözümün önünde bulunduryorum ki unutmim gördükçe içiyorumCanım çok geçmiş olsun ama çok kızdım sana ne demek çok nadir su içiyorum? Bebeğin de suya ihtiyacı var yoksa suyu biter, bol bol su iç yoksa sopayla kovalarım
Umarım iyidir sizinki, ben altın görünce ogün çok salavat getiririm galiba benim görmem iyi değilAllah korusun ilk defa gördüm
3 gün önce bende boyadım ama evde güvenemedim kuaförlere ne olur ne olmaz diye, bi sıkıntı duymadım açık kumraldan siyaha döndüm çok tuhaf geliyo suratıma bilmiyom niye sanki yakıştırmadım saç boyatırken iyi düşünün benim gibi pişman olmayınKızlar kendi saçımın üstüne ombre yaptırmaya karar verdim siyah saça gri diye düşündüm 2. Trimester izin veriliyor saç boyasına.. ama kuaför olarak İstanbul değil de orduya gidince yaptıracağım orada çok daha az vaka sayısı.. ama yine de stres yapmadım değil yani..
listemizi güncelledim kızlar, eksik yanlış bilgisi olan yazarsa hemen düzenlerim.
Ben yokum 01.02.2020 şubat 25 yaşındayım cinsiyeti erkek
Daha yaptırmadım ama yaptırcam ilk çocuğumdada yaptırmıştım sen yaptırmicanmı?Detaylı ultrason yaptırmayan var mı veya yaptirmicak
İnş bende bi 20 kg alırım bu sefer normalde çok zayıfım çünkü, ilk gebeliğimde 10 kilo tek almıştım doğumdan hemen sonra çok kötü kilo verdim inş bu sefer öle olmaz. Rabbim varsa sizlerden alsın bana versin inşş şuan sadece 5 kilo almışımvalla bu hafta iyiden iyiye burdayım dedi göbüş
bakıp bakıp inanamıyorum
1 kilo almama rağmen göbek artık belli
inşallah çok kilolanmadan tamamlarız
Herkes ayrı birşey diyorteşekkür ederim
amin çok saolun, hepimiz inşallah
bi arkadaş kötü falan demiş ama bende altın görmenin kötü bişey olmadığını hatta erkek bebeğe işaret olduğu gibi bişey duymuştum sanki, sen diyince yazayım dedim.
Ayy benimki çok büyük oldu yaMerhaba Kızlar göbüşler belli oldu mu ?
Kaç kilosunuz acaba 16 hafta olmasına rağmen ben daha kilo almadm hiç bulantıdan 2 kg vermiştim onu geri almışım birtekİnş bende bi 20 kg alırım bu sefer normalde çok zayıfım çünkü, ilk gebeliğimde 10 kilo tek almıştım doğumdan hemen sonra çok kötü kilo verdim inş bu sefer öle olmaz. Rabbim varsa sizlerden alsın bana versin inşş şuan sadece 5 kilo almışım
Özele gidiyorum hep kendi doktorumdan başka yere gitmedim kesin orda yaptırır doktorum. Ücretli olur büyük ihtimalleDünden beri çok su içiyorum diye geçti herhalde yanma yok artık cnm iğnemi bugün vurdurdum seninde bilgin olsun eşinin ve senin kan gurubunun ne olduğuna dair kan grubu kartları varya onların fotokopisi lazım sadece gittiğim hastane özel değil normaldi kalçadan vurdular ve ücretsizdi cnm.
Evet ilk öğrendiğim zaman hemen konuştum zaten dozunu ona göre ayarladı, ben bu aralar çok çay tatlı ve kola tüketmeye başlamıştım su nerdeyse hiç içmiyordum sadece ilaç içerken içiyordum, acısı çıktı bidaha asla böle bişi yapmam
inanınki ne deseniz çok haklısınız şimdi çok içiyorum artık evde sürekli sürahiyi gözümün önünde bulunduryorum ki unutmim gördükçe içiyorum
Umarım iyidir sizinki, ben altın görünce ogün çok salavat getiririm galiba benim görmem iyi değil
3 gün önce bende boyadım ama evde güvenemedim kuaförlere ne olur ne olmaz diye, bi sıkıntı duymadım açık kumraldan siyaha döndüm çok tuhaf geliyo suratıma bilmiyom niye sanki yakıştırmadım saç boyatırken iyi düşünün benim gibi pişman olmayın
Daha yaptırmadım ama yaptırcam ilk çocuğumdada yaptırmıştım sen yaptırmicanmı?
Sen de zayıfsan canım hareketleri iyi hissediyorsundurKaç kilosunuz acaba 16 hafta olmasına rağmen ben daha kilo almadm hiç bulantıdan 2 kg vermiştim onu geri almışım birtekbende zayıfım
Şuan 49 kg
Nice güzel mutlu yılların olsun canım ailenle ve gelecek olan minnoşunlabugün benim doğum günüm, 35 yaşına 2 kızım ve karnımda oğluşumla giriyorumhepimiz çok mutlu olalım inşallah..
Mutlu yıllar ne güzel bir doğum günübugün benim doğum günüm, 35 yaşına 2 kızım ve karnımda oğluşumla giriyorumhepimiz çok mutlu olalım inşallah..
Canım çok geçmiş olsun Allah korusun seni ve miniğini. Psikolojisi bile insanı korkutur enfeksiyon bende de biraz ateş yapmıştı ama geçti hemen. Dikkat et sıvı tüket hepEvettt kızlar size başıma geleni anlatmak istiyorum. Perşembe günü rutin kontrolüm için doktoruma randevu aldım. Sağ böbrek ağrısı çekiodum aile hekimi taş demişti sölemiştim size birde akıntım artık yeşile dönmeye başlamıştı. Neyse hastaneye bi girdim ciyak ciyak ötüyorum. Termal kameraya yakalandım ateşim varmış. İndirdiler beni bir odaya. Ateşim 37.7 çıkıo. Dedilerki belirtileriniz neler dedimki ben ateşim bile olduğunu bilmiodum sizde öttüm. Neyse doktorum geldi kontrollerim yapıldı. Doktorum dediki bi covid test yapalım. Dedimki koronaysam nolcak bişi olmaz kritik haftayı atlattın ilaçla düzelirsin dedi. Sürüntü aldılar burnumdan ve boğazımdan iğrenç birşeydi. Sonuç olarak çok şükürki korona değilim test negatif çıktı ama enfeksiyondan ateşim çıktı. İhmal etmeyin enfeksiyonu bi kulağımda ateş 37.7 bi kulağımda 36.5 çıkıodu. Bu hamilelikte çok enteresan şeyler yaşıyorum
Benide 17+6 da tekrar çağırdı eğer ordada gözükmezse bir sonraki randevum 20+4 de detaylı usg zaten heralde orda gözükür yani inşAllah
Ayy inşallah görürsün biran önce ben öğrenince hamileliğime ikna oldum resmen daha hamile hissettimGözükür inşallah canım o da bir heyecan :)
Bende yaptıracağım ilk oğlumda bilmiyodum 10yıl önce yaptırmamıştım bunda hevesten yaptırcamDetaylı ultrason yaptırmayan var mı veya yaptirmicak
Canim ben her kime soylediysem ayrintili ultrason yaptiracagimi herkes oda yenimi çikti diyorBende yaptıracağım ilk oğlumda bilmiyodum 10yıl önce yaptırmamıştım bunda hevesten yaptırcam
Yaptırın kizlar ayrıntılı usg yeni değil 9 ve 7 yıl önce gayet rutin olarak hem devlette hem özelde ayrıntılı bakıldı benim çocuklara yine randevu aldım 21 hafta bitimineCanim ben her kime soylediysem ayrintili ultrason yaptiracagimi herkes oda yenimi çikti diyoryani teknoloji o kadar hizli ilerliyorki her seferinde yeni bisey çıkıyor
Gözünüz AydınSlm kızlar, bugün randevum vardı, 17+6 olmuşuz bugün. Önceki kontrolde kızgibi demişti bugün de cihazı karnıma koyar koymaz kesin kız dedi :) çok şükür bin şükür, rabbim sağlık versin ins. Herseyini kontrol etti şükür bi sıkıntımız çıkmadı. Epey yolu yarıladık çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?