2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Çok mu zayıfsın canım kac kilosun sen biraz kalsın istiyorsun galiba doğum kilolarindan

Yaptırın kizlar ayrıntılı usg yeni değil 9 ve 7 yıl önce gayet rutin olarak hem devlette hem özelde ayrıntılı bakıldı benim çocuklara yine randevu aldım 21 hafta bitimine
Şyanki bulundugumuz il kucuk bir il olunca sanirim onunda etkisi var ben kesinlikle yaptiracam sirf bebegimi daha yakindan görmek icin ve burda ayrintli usg yok 2 saatlik bir başka şehire gidecegiz doktorumun perinatolog arkadasi var muayenesine gidecegiz onumuzdeki hafta simdiden heyecan tavan canim

Bir de renkli görüyoruz Ya çok güzel olıyor
CD veriyor içine atıyor video ve fotolarını hem de uzun uzun bakıyor ne güzel
Bende çok heyecanlıyım ayrıntılı usg için

Çok mu zayıfsın canım kac kilosun sen biraz kalsın istiyorsun galiba doğum kilolarindan
Çokmu zayifsin deyince aklima kendim geldim 20 li yaşlarimda bende zayiftim bide boyumda uzundu o kadar yerdim yerdim yok kilo alamiyorum o zamanki kilom 54 boy 1.70 gerisini sen düşun 60 olmak icin elimden geleni yaptim yok olmadi en son doktora gittim ben kilo alamiyorum ilac verin dedim doktor şoyle bi bakti gerek yok kilonuz ideal demezmi25 yasindan sonra 58 olabilmiştim şimdi o yillarimi ozluyorum

Bir de renkli görüyoruz Ya çok güzel olıyor
CD veriyor içine atıyor video ve fotolarını hem de uzun uzun bakıyor ne güzel
Bende çok heyecanlıyım ayrıntılı usg için
İşte o yuzden dahada hevesliyim yaa biran once gelsin o gunsenin ne zaman canim

Sağlık ocağı bana verdiği tarihte 19.haftaya denk geliyor ya bana çok erken verdiler ya da sana geç vermişler
Canım hemşiremiz eskiden 20-24 arası yapıyorduk tetanozu ama son gittiğim bi eğitimde 24-28 arasının daha iyi bi bağışıklık sağladığını öğrendim o yüzden 24 te gel yapalım dedi bana

Canım çok geçmiş olsun Allah korusun seni ve miniğini. Psikolojisi bile insanı korkutur enfeksiyon bende de biraz ateş yapmıştı ama geçti hemen. Dikkat et sıvı tüket hep
Günde 3-4 lt su içiyorum canım çok şükür 2 gündür düzeldi enfeksiyon. Sorma o korku ya etrafıma bulaştırdıysam endişesi yedi beni.
Tabi önemli enfeksiyon. Mahvetti beni aile hekimide ısrarla böbrek taşı dedi. Neyseki şimdi iyiyim şükür saol canım çok teşekkğr ederim

Ayy benimki çok büyük oldu ya Doktorum birazda hareketsizlikten yağ olmuş göbeğin dedi biraz hareket önerdi.
Ben de 4 kg almışım bu zamana kadar doktorum biraz hızlı gidiyosun 20. Haftada bu kadar almış olman gerekiyordu dikkat et dedi

Aynı bende böyleydim.. 169 boy kilo 48-52 arasında değişiyordu babam çok üzülürdü bana açım diye evlenip ilk bebeğime hamile kaldıktan sonra aldım biraz sonra ikinciye çabuk hamile kalınca kaldı kilolar Doğumdan sonra verdim ama 58 gördüm en fazla 60 a çıktım öyle de şimdiye hamile kaldım son 3 yıldır kilo problemim var ve çok zormuş yiyememek

Ben de 4 kg almışım bu zamana kadar doktorum biraz hızlı gidiyosun 20. Haftada bu kadar almış olman gerekiyordu dikkat et dedi
Bende 3 kilo almışım canım benim doktorda göbek bölgesinden almışın hep dedi. Diyetisyene gittim Bilmediğim o kadar şey yanlış yaptığım neler varmış neler bu arada kan sulandırıcı iğne kullananların yememesi gereken şeyler de listeledi ben hepsini bol bol yiyomusum ya

Çok şükür Canım bişey çıkmamış gelmiş geçmiş olsun Rabbim korusun hep inş

Canim ben her kime soylediysem ayrintili ultrason yaptiracagimi herkes oda yenimi çikti diyor yani teknoloji o kadar hizli ilerliyorki her seferinde yeni bisey çıkıyor
Yeni değil aslında ya taaa 4 yıl önce bana kızımda devlet hastanesinde yapılmıştı düşün

Ben bu sefer detaylıya gitsem mi gitmesem mi emin değilim açıkçası. Çünkü detaylı bana zehir olmuştu kalbindeki deliği söyleyince doktor. Şimdi hiç bir şeyi yok kızımın, delik de kapandı küçükken ama işte o ilk öğrendiğin ay çok kötü oluyorsun. O yüzden kafamda tereddütler var. Yani aslında bu bakımdan düşününce çok gerekli de bir şey.

Bende öyle düşünüyorum canım herkesin kendi hayatına göre erken ya da geçtir herkesin hayat şartları farklı oluyor çünkü ama her dönemin ayrı bir güzelliği var keyfini çıkararak yaşamak lazım

Benim kızımda da detaylı da böbrek te sıkıntı görmüşt ama zamanla düzelebilir eğer düzelmezse bile doğumdan sonra basit bir cerrahi işlemle halledilir demişti çok şükür öyle bir şeye ihtiyacı kalmadı ama öyle bir dutum olsaydı önceden bilmek isterdim lohusa psikolojisiyle birde bunu öğrenmek bana ağır gelirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…