2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Herkes ayrı birşey diyorrüya tabiri kız bebeği diyor
sağlıkla gelsin bakalım, sen öğrenince anlarız bizde
Wendy ne guzel noce mutlu yaslara
çok teşekkür ederim
Nice güzel mutlu yılların olsun canım ailenle ve gelecek olan minnoşunla
amin çok teşekkürler
Mutlu yıllar ne güzel bir doğum günü
çok teşekkür ederim, büyüyoruz bakalım

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun yavrularınla

çok teşekkür ederim canım, amin

Ya oylebende evlendikten sonra sehir degisiklihi işten cikmam falan derken sanirim vucut evde oturmaya alismamis ben kilo almisim farkinda degilim evde o zaman baskulde yok bigun eczanede bir tartildim 58 olan ben 73 kg olmusum ilk isim eve baskul almak oldu sonra gemen yuruyuslere basladim kendi kendime diyet yaptim 64 kg duşmustum tabi sonralari vitaminler ilaclar derken tekrar aldim ama dogum sonrasi ant içtim verecem zayıflayinca ilk dedigim sey hafiflik ne guzel şeymuş ya demistim

Evet eşim de öyle diyor, sıkıntıyı bilelim ki müdahale şansı olsun.

Diyetisyenin söylediklerini bizimlede paylasır mısın? Özellikle kan sulandırıcı kullanırken neler yenemek gerekirmiş? Sen neyi yanlış yapıyormulsın?

Coraspin kullanılırken balık yağı hapı kullanılmaz dedi bana Dr.. Zaten içinde de yazar....

Kaç kilosunuz acaba 16 hafta olmasına rağmen ben daha kilo almadm hiç bulantıdan 2 kg vermiştim onu geri almışım birtek bende zayıfım
Şuan 49 kg
Gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım 51 kiloydum, 2hafta önce tartıldım 56 kilo olmuşum sadece top gibi yuvarlık bi karnım var ve göhüslerim büyüdü diğer yerlerim çok sıska duruyo ondan dolayı rahatsızım ve be çok yiyip sürekli uzananlardanım yola çıkmasam kusmam asla

Bu sürekli gittiğim doktor değildi acile gittiğim için belkide hemen vurdu ama normalde sürekli gittiğim doktorumda bu hafta 3lü tarama testimin sonucu çıkacak geldiğinde iğnenide yaparız demişti cuma günü randevum var gıtcem sıkıntı olmaz galiba herhangi bi rahatsızlık duymadım, bebeğimde hareketli bi sıkıntısı yoktur herhalde onunda

Bende öyle 56yla basladım sonra 3kilo vermiştim... Geri aldım en son ki muayene de 56ydım. 14.hafta da..
Bakalım diğer randevu da belli olur kilom.
Benim önceki gebeliğimde de karnım vardı yüzüm gögüslerim kalçam almıstı kiloyu
Bacak ve kollar da aldı ama çok almadı... Bunda naısl olaxak meraktayım birde ben önceki gebeliğimde her yediğime dikkat ederdim...
Ekmek hiç yemedim çay içmedim şekerli gıdalar asla yemedim... 13kg almıstm
Bunda o kadar dikkat etmiyorum bakalım ne olacak

Geçmiş olsun canım çok şükür duzelmis

sağlıkla gelsin bakalım, sen öğrenince anlarız bizde

çok teşekkür ederim

amin çok teşekkürler

çok teşekkür ederim, büyüyoruz bakalım

çok teşekkür ederim canım, amin
Inşallah canım şuanlık erkeğe verdim Oyumu bakalım. Haber edeceğim bende inşallah o heycanlı anımı

Çaymı içmiyorum, şekerli tatlılara bayılıyorum neler yiyorum bi bilseniz bazen kahvaltıda bir yada bi buçuk ekmek yiyorum aşırı derecede severim ekmeği ve şekeri asla bırakamamda inş faydaları olur

Çaymı içmiyorum, şekerli tatlılara bayılıyorum neler yiyorum bi bilseniz bazen kahvaltıda bir yada bi buçuk ekmek yiyorum aşırı derecede severim ekmeği ve şekeri asla bırakamamda inş faydaları olur
Bende bu gebeliğimde aynen yazdığın gibiyim
Kızımda inan var ya her seyin hesabını yapardım ve sağlıklı değiller diye yemezdim. Bunda daha çok kilo alacam diye korkuyorm. 170boyum 50kg ile basladım kızımla 63ile doğum yaptım...
Bu gebeliğimde ise 56 ile basladım 3kg verdim kusmalar dan tekrar 3haffa da 56 oldum yne kusuyordm şimdi kaç oldum bilmiyorum. Aldım belli ama kaç aldım . Baskülüm bozulmuş... Tartılamıyorum da...
Senin boyun kaç normalde çok mu zayıfsın?

1.57 yim cnm sen
Hım kız çokta kilo alma ya kalıcı olıyor inan... Emzirme dönemin de de iştah çok acılıyor..
Ben 63den 58 e düştüm ve 58den gram veremedim 2yıl boyunca açta kalsam yemesem de...
Kalıcı doğum kiloları oluyırmus cidden...
Bu bebeğe hamile kalmadan 56ya düştüm..
Göbeğim vardı hiç sevmiyorum hayatım boyunca olmadı doğumdan sonra o yadigardı
Bu gebelikten sonra o göbeği asla istemiyorum.. Spor yapmayı sevmiyorum ama o göbek kalmasın diye malum bir de 2.bebiş olacak her seyi yapacam inşaallah
Hatta kızıma diyorm bana spor yaptır bak unutturma diye ahahha (3.5yasında)o da anne tamam ben hallederim diuor kafama simdiden koydum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…