sağlıkla gelsin bakalım, sen öğrenince anlarız bizdeHerkes ayrı birşey diyorrüya tabiri kız bebeği diyor
çok teşekkür ederimWendy ne guzel noce mutlu yaslara
amin çok teşekkürlerNice güzel mutlu yılların olsun canım ailenle ve gelecek olan minnoşunla
çok teşekkür ederim, büyüyoruz bakalımMutlu yıllar ne güzel bir doğum günü
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşların olsun yavrularınla
Ya oyleAynı bende böyleydim.. 169 boy kilo 48-52 arasında değişiyordu babam çok üzülürdü bana açım diyeevlenip ilk bebeğime hamile kaldıktan sonra aldım biraz sonra ikinciye çabuk hamile kalınca kaldı kilolar Doğumdan sonra verdim ama 58 gördüm en fazla 60 a çıktım öyle de şimdiye hamile kaldım son 3 yıldır kilo problemim var ve çok zormuş yiyememek
Benim daha çok var 3temmuzİşte o yuzden dahada hevesliyim yaa biran once gelsin o gunsenin ne zaman canim
Evet eşim de öyle diyor, sıkıntıyı bilelim ki müdahale şansı olsun.Benim kızımda da detaylı da böbrek te sıkıntı görmüşt ama zamanla düzelebilir eğer düzelmezse bile doğumdan sonra basit bir cerrahi işlemle halledilir demişti çok şükür öyle bir şeye ihtiyacı kalmadı ama öyle bir dutum olsaydı önceden bilmek isterdim lohusa psikolojisiyle birde bunu öğrenmek bana ağır gelirdi
Diyetisyenin söylediklerini bizimlede paylasır mısın? Özellikle kan sulandırıcı kullanırken neler yenemek gerekirmiş? Sen neyi yanlış yapıyormulsın?Bende 3 kilo almışım canım benim doktorda göbek bölgesinden almışın hep dedi. Diyetisyene gittim Bilmediğim o kadar şey yanlış yaptığım neler varmış nelerbu arada kan sulandırıcı iğne kullananların yememesi gereken şeyler de listeledi ben hepsini bol bol yiyomusum ya
Evet yapılabilecek birsey varsa önceden bilmek kendini hazırlamak daha iyi Allah hepimizi korusunEvet eşim de öyle diyor, sıkıntıyı bilelim ki müdahale şansı olsun.
Bende kan sulandırıcı kullanıyorum yemememiz gereken özel Birseyler mi varmışDiyetisyenin söylediklerini bizimlede paylasır mısın? Özellikle kan sulandırıcı kullanırken neler yenemek gerekirmiş? Sen neyi yanlış yapıyormulsın?
Gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım 51 kiloydum, 2hafta önce tartıldım 56 kilo olmuşum sadece top gibi yuvarlık bi karnım var ve göhüslerim büyüdü diğer yerlerim çok sıska duruyo ondan dolayı rahatsızım ve be çok yiyip sürekli uzananlardanım yola çıkmasam kusmam aslaKaç kilosunuz acaba 16 hafta olmasına rağmen ben daha kilo almadm hiç bulantıdan 2 kg vermiştim onu geri almışım birtekbende zayıfım
Şuan 49 kg
Bu sürekli gittiğim doktor değildi acile gittiğim için belkide hemen vurdu ama normalde sürekli gittiğim doktorumda bu hafta 3lü tarama testimin sonucu çıkacak geldiğinde iğnenide yaparız demişti cuma günü randevum var gıtcem sıkıntı olmaz galiba herhangi bi rahatsızlık duymadım, bebeğimde hareketli bi sıkıntısı yoktur herhalde onundaÖzele gidiyorum hep kendi doktorumdan başka yere gitmedim kesin orda yaptırır doktorum. Ücretli olur büyük ihtimalleBizim kan gruplarını Almışlardı zaten doktor 20. Haftada konuşalım bi 28. Haftada iğne demişti bana bilmiyorum ne zaman yapar bana.
Şuan 56 yım cnm 65 i görürüm inş inanıyorum buna bu seferÇok mu zayıfsın canım kac kilosun sen biraz kalsın istiyorsun galiba doğum kilolarindan
Bende öyle 56yla basladım sonra 3kilo vermiştim... Geri aldım en son ki muayene de 56ydım. 14.hafta da..Gebeliğimi öğrendiğimde 5 haftalıktım 51 kiloydum, 2hafta önce tartıldım 56 kilo olmuşum sadece top gibi yuvarlık bi karnım var ve göhüslerim büyüdü diğer yerlerim çok sıska duruyo ondan dolayı rahatsızım ve be çok yiyip sürekli uzananlardanım yola çıkmasam kusmam asla
Geçmiş olsun canım çok şükür duzelmisGünde 3-4 lt su içiyorum canım çok şükür 2 gündür düzeldi enfeksiyon. Sorma o korku ya etrafıma bulaştırdıysam endişesi yedi beni.
Tabi önemli enfeksiyon. Mahvetti beni aile hekimide ısrarla böbrek taşı dedi. Neyseki şimdi iyiyim şükür saol canım çok teşekkğr ederim
Boyun kaç canımŞuan 56 yım cnm 65 i görürüm inş inanıyorum buna bu sefer
Inşallah canım şuanlık erkeğe verdim Oyumu bakalım. Haber edeceğim bende inşallah o heycanlı anımısağlıkla gelsin bakalım, sen öğrenince anlarız bizde
çok teşekkür ederim
amin çok teşekkürler
çok teşekkür ederim, büyüyoruz bakalım
çok teşekkür ederim canım, amin
Çaymı içmiyorum, şekerli tatlılara bayılıyorum neler yiyorum bi bilseniz bazen kahvaltıda bir yada bi buçuk ekmek yiyorum aşırı derecede severim ekmeği ve şekeri asla bırakamamda inş faydaları olurBende öyle 56yla basladım sonra 3kilo vermiştim... Geri aldım en son ki muayene de 56ydım. 14.hafta da..
Bakalım diğer randevu da belli olur kilom.
Benim önceki gebeliğimde de karnım vardı yüzüm gögüslerim kalçam almıstı kiloyu
Bacak ve kollar da aldı ama çok almadı... Bunda naısl olaxak meraktayım birde ben önceki gebeliğimde her yediğime dikkat ederdim...
Ekmek hiç yemedim çay içmedim şekerli gıdalar asla yemedim... 13kg almıstm
Bunda o kadar dikkat etmiyorum bakalım ne olacak
1.57 yim cnm senBoyun kaç canım
Bende bu gebeliğimde aynen yazdığın gibiyimÇaymı içmiyorum, şekerli tatlılara bayılıyorum neler yiyorum bi bilseniz bazen kahvaltıda bir yada bi buçuk ekmek yiyorum aşırı derecede severim ekmeği ve şekeri asla bırakamamda inş faydaları olur
Hım kız çokta kilo alma ya kalıcı olıyor inan... Emzirme dönemin de de iştah çok acılıyor..1.57 yim cnm sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?