2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Mrb kızlar
Memlekete annemlerin yanına geldim 10 gün kadar daha buradayım.. çok fazla giremiyorum int e çoğunuz cinsiyetleri öğrenmiş herkesin gözü aydın bi ben kaldım galiba en son doktor kıza benzetti ama kesin değil.. 23 ünde randevum 17+4 olcam bakalım inşallah belli olur artık hepinizi öpüyorum görüşmek üzere sağlıcakla kalın ❤❤❤

Keşke kalsalar biraz da hiç gitmeseler ben ne yersem yiyim asla kolay kolay kilo alamıyorum malesef

Keşke kalsalar biraz da hiç gitmeseler ben ne yersem yiyim asla kolay kolay kilo alamıyorum malesef
Canım çok mu zayıfsın ki 1,57 boya 51 kg normal geldi bana. Ben 1.68im 55tim ve normalim aşırı zayıf değilim tabi kilolu da değildim. Kilo güzel birşey değil bence sağlıklı kilondaysan zayıflık daha güzel daha rahat arkadaşların dediği gibi daha hafif oluyorsun

Aslında çok kuru değilim ama 60 olsam yüzüm gözüm biraz dolsa çok daha iyi olacam ve çevremde bazı nursuz kilolular beni görünce hep çok zayıfsın çok kurusun diye psikolojimi çok etkilediler yani kesinlikle biraz kilo almam lazım yüzümde uzun ince ya zayıfım biraz kötü duruyo bende

valla bu hafta iyiden iyiye burdayım dedi göbüş
bakıp bakıp inanamıyorum
1 kilo almama rağmen göbek artık belli
inşallah çok kilolanmadan tamamlarız
Ahaha çok şeker değil mi inşallah hareketleri de hissederiz bir an önce

ayyyy evet evet bir tarafta bazen gidiyor kayboluyor bazen solda eğilip geri dikelince değişik bir his hissediyorum ama anlamlandıramıyorum hareket etsinleeeer

Göbek deliğm bile dışa cıkmaya basladı benimki normalde çukur gibidir

ooo maşallah diyim iç Karnın yoktur belki hemen çıkmış dışarı minnoş

Ayy benimki çok büyük oldu ya ☺ Doktorum birazda hareketsizlikten yağ olmuş göbeğin dedi biraz hareket önerdi.
Şu pandemi günlerinde almayan hareketsiz olmayan var mı zaten kuzum ya Hareket hissediyor musun artık ?

Ben coraspin
Coraspin hapinimi diyorsun canim ben haftada 2 tane balikyagi hapi icmeye basladim malum balik sezonu bitti
Ben coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.. Günde 1tane Dr bana balık yağı kullanma dedi.. İkisi sinerji etki yaratıyor ddi

Yaa neymis canim yenmemesi gerekenler bende kan sulandıricı igne kullaniyorum da

Benimde göbek deliliğim fırladı korkum daha doğuma 5 ay var son zamanlarda çok zorlanacak birde hava çok sıcak iyice zorluyor

Bende öyleyim hiç alamam eylülde 36 kiloydum sizinki zayıflık mi bnmkinin yanında sonra 42 ile hamile kaldığımı öğrendm ama kendiliğimden kilo aldm uğraşmadım özel şimdi 48 kiloyum 156 boyum 6 kilo aldm 15+1 im daha eksilerden başladığım için kilo almayı dert etmedm aksine iyigeldi ama hiçbir kıyafetim olmuyo artık xs giydiğim iç çamaşırı şuan xl alıyorum özellikle o bölgelerden aldım

Be de 157yim inan 60 kgla çok şişman duruyorum, hiç beğenmiyorum. Bence 157 için 50ler iideal gibi ya.

Boyun için 48 çok iyi... Ama 36ya şok olmuştum ki boyunu yazmıssın... Simdi anladım canım
Yine de 156 boy için 40lı rakamlar ideal ama kemiklerin ince ise 48,50 daha ii olur...

wendy LİSTEDEN ADIM SILINMIS CANIM OYSA KONUYA ILK YAZANLARDAN BIRIYIM VE SUREKLI OKUYUP TAKIP EDIYORDUM NEDEN SILINDIGINI OGRENEBILIR MIYIM?

Konu sahibi değişti, liste yenilendi. Tekrar bildirim yapabilirsiniz kızlar.
Konu sahibi ilk önce Ilknurdu sonra Peripellaya geçti o herhangi bir değişiklik yapmadı yani en azından bi etiket yapıp bi mesaj atabilirdi listeye bakıp adımı görmeyince şok oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…