- 27 Haziran 2016
- 2.987
- 3.595
- 83
Coraspin hapinimi diyorsun canim ben haftada 2 tane balikyagi hapi icmeye basladim malum balik sezonu bittiCoraspin kullanılırken balık yağı hapı kullanılmaz dedi bana Dr.. Zaten içinde de yazar....
Keşke kalsalar biraz da hiç gitmeseler ben ne yersem yiyim asla kolay kolay kilo alamıyorum malesefHım kız çokta kilo alma ya kalıcı olıyor inan... Emzirme dönemin de de iştah çok acılıyor..
Ben 63den 58 e düştüm ve 58den gram veremedim 2yıl boyunca açta kalsam yemesem de...
Kalıcı doğum kiloları oluyırmus cidden...
Bu bebeğe hamile kalmadan 56ya düştüm..
Göbeğim vardı hiç sevmiyorum hayatım boyunca olmadı doğumdan sonra o yadigardı
Bu gebelikten sonra o göbeği asla istemiyorum.. Spor yapmayı sevmiyorum ama o göbek kalmasın diye malum bir de 2.bebiş olacak her seyi yapacam inşaallah
Hatta kızıma diyorm bana spor yaptır bak unutturma diye ahahha (3.5yasında)o da anne tamam ben hallederim diuorkafama simdiden koydum...
Canım çok mu zayıfsın ki 1,57 boya 51 kg normal geldi bana. Ben 1.68im 55tim ve normalim aşırı zayıf değilim tabi kilolu da değildim. Kilo güzel birşey değil bence sağlıklı kilondaysan zayıflık daha güzel daha rahat arkadaşların dediği gibi daha hafif oluyorsunKeşke kalsalar biraz da hiç gitmeseler ben ne yersem yiyim asla kolay kolay kilo alamıyorum malesef
Aslında çok kuru değilim ama 60 olsam yüzüm gözüm biraz dolsa çok daha iyi olacam ve çevremde bazı nursuz kilolular beni görünce hep çok zayıfsın çok kurusun diye psikolojimi çok etkilediler yani kesinlikle biraz kilo almam lazım yüzümde uzun ince ya zayıfım biraz kötü duruyo bendeCanım çok mu zayıfsın ki 1,57 boya 51 kg normal geldi bana. Ben 1.68im 55tim ve normalim aşırı zayıf değilim tabi kilolu da değildim. Kilo güzel birşey değil bence sağlıklı kilondaysan zayıflık daha güzel daha rahat arkadaşların dediği gibi daha hafif oluyorsun
Ahaha çok şeker değil mi inşallah hareketleri de hissederiz bir an öncevalla bu hafta iyiden iyiye burdayım dedi göbüş
bakıp bakıp inanamıyorum
1 kilo almama rağmen göbek artık belli
inşallah çok kilolanmadan tamamlarız
Benim çok uzun zamandır var göbeğim 3 gündür hareketlerinide hissediyorum benim iç karnım hiç yokmuş hemen çıktı göbeğim. 3 gündürde gğnde bi kere bi tarafta toplanıo o taraın kaskatı oluo ve şişio basbaya hareket ettiğini hissediyorum.
Göbek deliğm bile dışa cıkmaya basladıbenimki normalde çukur gibidir
Şu pandemi günlerinde almayan hareketsiz olmayan var mı zaten kuzum ya Hareket hissediyor musun artık ?Ayy benimki çok büyük oldu ya ☺ Doktorum birazda hareketsizlikten yağ olmuş göbeğin dedi biraz hareket önerdi.
Ben coraspin kullanıyorum kan sulandırıcı olarak.. Günde 1tane Dr bana balık yağı kullanma dedi.. İkisi sinerji etki yaratıyor ddiCoraspin hapinimi diyorsun canim ben haftada 2 tane balikyagi hapi icmeye basladim malum balik sezonu bitti
Bende bilmiyorum sorduğum arkadasa diyetisyen söylemiş Yenmemesi gerekenleri.Bende kan sulandırıcı kullanıyorum yemememiz gereken özel Birseyler mi varmış
Yaa neymis canim yenmemesi gerekenler bende kan sulandıricı igne kullaniyorum daBende 3 kilo almışım canım benim doktorda göbek bölgesinden almışın hep dedi. Diyetisyene gittim Bilmediğim o kadar şey yanlış yaptığım neler varmış nelerbu arada kan sulandırıcı iğne kullananların yememesi gereken şeyler de listeledi ben hepsini bol bol yiyomusum ya
Benimde göbek deliliğim fırladı korkum daha doğuma 5 ay var son zamanlarda çok zorlanacak birde hava çok sıcak iyice zorluyorAhaha çok şeker değil mi inşallah hareketleri de hissederiz bir an önce
ayyyy evet evet bir tarafta bazen gidiyor kayboluyor bazen solda eğilip geri dikelince değişik bir his hissediyorum ama anlamlandıramıyorum hareket etsinleeeer
ooo maşallah diyim iç Karnın yoktur belki hemen çıkmış dışarı minnoş
Şu pandemi günlerinde almayan hareketsiz olmayan var mı zaten kuzum ya Hareket hissediyor musun artık ?
Bende öyleyim hiç alamam eylülde 36 kiloydum sizinki zayıflık mi bnmkinin yanındaKeşke kalsalar biraz da hiç gitmeseler ben ne yersem yiyim asla kolay kolay kilo alamıyorum malesef
Be de 157yim inan 60 kgla çok şişman duruyorum, hiç beğenmiyorum. Bence 157 için 50ler iideal gibi ya.Aslında çok kuru değilim ama 60 olsam yüzüm gözüm biraz dolsa çok daha iyi olacam ve çevremde bazı nursuz kilolular beni görünce hep çok zayıfsın çok kurusun diye psikolojimi çok etkilediler yani kesinlikle biraz kilo almam lazım yüzümde uzun ince ya zayıfım biraz kötü duruyo bende
Boyun için 48 çok iyi... Ama 36ya şok olmuştum kiBende öyleyim hiç alamam eylülde 36 kiloydum sizinki zayıflık mi bnmkinin yanındasonra 42 ile hamile kaldığımı öğrendm ama kendiliğimden kilo aldm uğraşmadım özel şimdi 48 kiloyum 156 boyum 6 kilo aldm 15+1 im daha eksilerden başladığım için kilo almayı dert etmedm aksine iyigeldi ama hiçbir kıyafetim olmuyo artık xs giydiğim iç çamaşırı şuan xl alıyorum özellikle o bölgelerden aldım
wendy LİSTEDEN ADIM SILINMIS CANIM OYSA KONUYA ILK YAZANLARDAN BIRIYIM VE SUREKLI OKUYUP TAKIP EDIYORDUM NEDEN SILINDIGINI OGRENEBILIR MIYIM?
Konu sahibi ilk önce Ilknurdu sonra Peripellaya geçti o herhangi bir değişiklik yapmadı yani en azından bi etiket yapıp bi mesaj atabilirdi listeye bakıp adımı görmeyince şok oldum.Konu sahibi değişti, liste yenilendi. Tekrar bildirim yapabilirsiniz kızlar.
Konu sahibi değişti, liste yenilendi. Tekrar bildirim yapabilirsiniz kızlar.
Konu sahibi ilk önce Ilknurdu sonra Peripellaya geçti o herhangi bir değişiklik yapmadı yani en azından bi etiket yapıp bi mesaj atabilirdi listeye bakıp adımı görmeyince şok oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?