Evet o damlayı bende kullandım gerçekten o kadar gaz sancıları oluyor ki benim kızım ağlamaktan çatlayacaktı birde çoçuklar için rezene çayı vardı ben 1 tatlı kaşığı veriyordum 3 aydan sonraYastık da kullanmıyoruz canım. 1 yaşa kadar diyorlar daha uzun da yastıksız yatırabilirsin omurga sağlığı için. Reflü yatağına bence gerek yok tamamen ticari diye düşünüyorum, alan arkadaşlarıma saygı duyarım tabi o ayrı, onun yerine çarşaf katlayıp koyunca da aynı meyili sağlıyor.dgulkts arkadaşımın dediğini kullanmadım ama mantıklı geldi. Ben havlu ısıtıp koyuyordum karnına bir de doğal zeytinyağıyla masaj yapıyordum hep gaz için ilk günler. Ama sıcak gerçekten etkili. İlk zamanlar çok gazları oluyor yazık çok ağlıyorlar alışıp adapte olana kadar.
Bir de kesinlikle tavsiye edeceğim şey şu ki, doğduğundan itibaren biogaia damla kullanmak. Oğlumda o kadar rahat ettim ki, 15.günden sonra bağırsakta yararlı probiyotik bakteri kolonisi kurmaya başlıyor ve sonuç sıfır gaz. Çok rahat etti çocuk ve küçücükken hep kendi kendine çıkardı gazını hiç ağlamadan etmeden.
Hadi bol şansHerkese merhabalar. Yarın cinsiyet için tekrar doktora gidiyorum kızlar eğer bu seferde göstermezse temmuzda detaylı ultrasonda öğrenebileceğimdua edin bana yarın kontrolüm güzel geçsin inşAllah
sanırım sadece sen kaldın cok sasırdım bu kadar gecikmesineHerkese merhabalar. Yarın cinsiyet için tekrar doktora gidiyorum kızlar eğer bu seferde göstermezse temmuzda detaylı ultrasonda öğrenebileceğimdua edin bana yarın kontrolüm güzel geçsin inşAllah
Yok gayet güvenli merak etme doğru şekilde bağlarsan. Bağlamayı da 1-2 denemede öğreniyor. Bir de bebek ilk baaşta ağlıyor, pes etmemek lazımsling ben de almayı düsünüyorum cok memnun kullananlar ve doktorlar da cok onerıyor ve sağlıklı buluyor. ama biraz guvensiz gorunuyor dısardan bir de nasıl bir kumas alcam tam bilmiyorum yaklasınca doğum size sorarm
Corona test her doğum yapacak olana yapıyorlar mı acabaEvet Girişte mutlaka Ateş ölçülüyor sezeryanda anestezi olduğu için 1 kişiye izin var öyle de olsun inşallah sağ Salim doğururuzda evimize geliriz ben açıkçası bu çorona tehlikesi geçmeden öyle 40 mevlidi de yapmıcam
Hahahahha valla banada öyle geliyor eğer bu seferde dizlerini kapalı tutarsa çikolata komasına sokucam kendimi zıplasın diyeHadi bol şansİnatçı bir kız bence
Çok az kişi kaldı benle aynı kaderi paylaşan bencede yarın belli olur artık heralde meraktan çatlıcam yoksa temmuza kalıcak vallasanırım sadece sen kaldın cok sasırdım bu kadar gecikmesinebence yarın artık belli olur umarım :)
Bence yapılmıyor çünkü bir doktor yazmış twitterda. Doğum yaptırdığı hastası hiç söylememiş bile eşinde korona olduğunu. Doğumdan sonra öğrenmiş. Hani öyle bir durum olsa direkt test yaparlardı. Çok sıkıntılı ya.Corona test her doğum yapacak olana yapıyorlar mı acaba
Canım sat 13 şubat, yas 35, Ankara, ilk cocuk, kız.selishm canım seni ekliyorum dedim ama bilgilerini bulamadım, güncel bilgilerini yazar mısın bi?
Ya ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken cinsiyet sölemiyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmazBence yapılmıyor çünkü bir doktor yazmış twitterda. Doğum yaptırdığı hastası hiç söylememiş bile eşinde korona olduğunu. Doğumdan sonra öğrenmiş. Hani öyle bir durum olsa direkt test yaparlardı. Çok sıkıntılı ya.
Ayy inanmıyorum ya insanlar ne kadar bencilYa ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken söleniyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmaz
Ya ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken cinsiyet sölemiyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmaz
Evet bide sorsan çok düşünceliler aman kul hakkı yemezler bundan ala kul hakkımı var hastalıklı evden gelmişsin çocuğunu niye salıosun sokağa milletin hakkına niye giriosun muhtemelen evde rahat etsin diye kocasına dedi al kızı dışarı çıkar ama bi görüm ne varsa sölicem bu cehalet değil ya başka bişi bu. Bir ay daha bekle cinsiyet için nolcak yani.Ayy inanmıyorum ya insanlar ne kadar bencilHadi geri döndün evde kendini izole et. Etrafta gezip dolaşmak nedir. Artık bu cehalet değil kötücül bir bencillik.
Aaa nerde oturuosunuz dikilitaşta murat market vardı yıkıldı onun karşısındaki parka gittiler. Kendileride şok marketin yan binasında oturuoAyy bende oraya yakın oturuyorum nerede tam olarak hangi park
Aaa nerde oturuosunuz dikilitaşta murat market vardı yıkıldı onun karşısındaki parka gittiler. Kendileride şok marketin yan binasında oturuo
O kadar test potansiyelimiz olduğunu düşünmüyorum belki belirti verirsek yaparlarCorona test her doğum yapacak olana yapıyorlar mı acaba
Kusura bakmayın çüş diyorum artık cahillik en büyük virüs sadece kendileri hasta olsalar neyse bizleri dr tehlikeye atıyorlarYa ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken cinsiyet sölemiyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmaz
Evet evet beşiktaşta eyüpte ben oturuyorum ama orda sokağa markete çıkmaya bile korkuyorum orasıda çok fena herkes sokaklardaBen yanlış anladım galba Eyüp Alibeyköydeyim benOlay Beşiktaşta mı oldu
Ben bildiğim tüm küfürleri ediyorum. Okumuş cahil bunlar bide hadi kendisi bişi bilmio diyim ama sığır kocası 2 üniversite bitirdi beşiktaşta doğdu büyüdü. Bu nası bi cehalet ben anlamadım. Yazık yaniKusura bakmayın çüş diyorum artık cahillik en büyük virüs sadece kendileri hasta olsalar neyse bizleri dr tehlikeye atıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?