2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Evet o damlayı bende kullandım gerçekten o kadar gaz sancıları oluyor ki benim kızım ağlamaktan çatlayacaktı birde çoçuklar için rezene çayı vardı ben 1 tatlı kaşığı veriyordum 3 aydan sonra

Herkese merhabalar. Yarın cinsiyet için tekrar doktora gidiyorum kızlar eğer bu seferde göstermezse temmuzda detaylı ultrasonda öğrenebileceğim dua edin bana yarın kontrolüm güzel geçsin inşAllah
Hadi bol şans İnatçı bir kız bence

Herkese merhabalar. Yarın cinsiyet için tekrar doktora gidiyorum kızlar eğer bu seferde göstermezse temmuzda detaylı ultrasonda öğrenebileceğim dua edin bana yarın kontrolüm güzel geçsin inşAllah
sanırım sadece sen kaldın cok sasırdım bu kadar gecikmesine bence yarın artık belli olur umarım :)

Yok gayet güvenli merak etme doğru şekilde bağlarsan. Bağlamayı da 1-2 denemede öğreniyor. Bir de bebek ilk baaşta ağlıyor, pes etmemek lazım Kumaşı esnek sıkı dokuma. Ben hazır almıştım markası Neko, ikinci el de alabilirsin babywearing turkey grubu var facebookta.

Corona test her doğum yapacak olana yapıyorlar mı acaba

Hadi bol şans İnatçı bir kız bence
Hahahahha valla banada öyle geliyor eğer bu seferde dizlerini kapalı tutarsa çikolata komasına sokucam kendimi zıplasın diye ne inatçıymış ya babasına çekti eşşek
sanırım sadece sen kaldın cok sasırdım bu kadar gecikmesine bence yarın artık belli olur umarım :)
Çok az kişi kaldı benle aynı kaderi paylaşan bencede yarın belli olur artık heralde meraktan çatlıcam yoksa temmuza kalıcak valla

Corona test her doğum yapacak olana yapıyorlar mı acaba
Bence yapılmıyor çünkü bir doktor yazmış twitterda. Doğum yaptırdığı hastası hiç söylememiş bile eşinde korona olduğunu. Doğumdan sonra öğrenmiş. Hani öyle bir durum olsa direkt test yaparlardı. Çok sıkıntılı ya.

Ya ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken cinsiyet sölemiyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmaz

Ayy inanmıyorum ya insanlar ne kadar bencil Hadi geri döndün evde kendini izole et. Etrafta gezip dolaşmak nedir. Artık bu cehalet değil kötücül bir bencillik.

Ayy bende oraya yakın oturuyorum nerede tam olarak hangi park

Ayy inanmıyorum ya insanlar ne kadar bencil Hadi geri döndün evde kendini izole et. Etrafta gezip dolaşmak nedir. Artık bu cehalet değil kötücül bir bencillik.
Evet bide sorsan çok düşünceliler aman kul hakkı yemezler bundan ala kul hakkımı var hastalıklı evden gelmişsin çocuğunu niye salıosun sokağa milletin hakkına niye giriosun muhtemelen evde rahat etsin diye kocasına dedi al kızı dışarı çıkar ama bi görüm ne varsa sölicem bu cehalet değil ya başka bişi bu. Bir ay daha bekle cinsiyet için nolcak yani.

Kızlar benim kuzum 2 yaşında hiç yorgan yastık kullanmadım henüz bu kış hele battaniye bile örtmedi uyku tulumu ile yattı kabul etmiyor.. diğeri de muhtemelen battaniye ile yatar.. yastığa gelince yastığı ben sadece hasta olduğu dönemde kullandım kendi yastıklarımdan birini belden itibaren koydum öyle daha rahat nefes aldı burnu tıkalıyken saha rahat uyudu.. zaten boğulma riskini artırdığı için belli döneme kadar tavsiye edilmiyor.. ilk başta genelde yan yatırılıyor bebekler kusma ihtimaline karşı sonra dönemeye başlıyor zaten

Bende şimdi 3 lü test sonucunu göstermeye geldim ama sadece AFP bakılmış ıkılım yaş riski vermişti nıpt testini yaptırmıştım acaba ondan mu ki

Kusura bakmayın çüş diyorum artık cahillik en büyük virüs sadece kendileri hasta olsalar neyse bizleri dr tehlikeye atıyorlar

Ben yanlış anladım galba Eyüp Alibeyköydeyim ben Olay Beşiktaşta mı oldu
Evet evet beşiktaşta eyüpte ben oturuyorum ama orda sokağa markete çıkmaya bile korkuyorum orasıda çok fena herkes sokaklarda
Kusura bakmayın çüş diyorum artık cahillik en büyük virüs sadece kendileri hasta olsalar neyse bizleri dr tehlikeye atıyorlar
Ben bildiğim tüm küfürleri ediyorum. Okumuş cahil bunlar bide hadi kendisi bişi bilmio diyim ama sığır kocası 2 üniversite bitirdi beşiktaşta doğdu büyüdü. Bu nası bi cehalet ben anlamadım. Yazık yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…