Bende reflu yatagi aldim o zaman iyiki almişim canimEvet öyle derler 1 yaşına kadar yorgan kullanmayın çünkü nede olsa ağır oluyor
Yastık içinse ben hafif bir yastıkla yatırmıştım çünkü çöpü zaman emip uyuyorlar Reflü olmaması için biraz eğik yatmalı Sevil bebe nin Reflü yatağı var ondan almıştım gaz sıkıntsı içinde iyi gelmişti ortası delik kiraz çekirdeği dolu torbası var onu fırında hafif ısıtıp bebeği üstüne yatırıyordum pırt pırt çıkarıyordu uykusuz gecelerin ardından ilk denememde 6 saat delilsiz uyumuştu kızım parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün tavsiye ederim
reflu yatagi aldim cok tavsiye ediyorlardi☺O dedigin damla ne kadar kullaniliyor onuda cocuk doktoruna sorayim not aldimYastık da kullanmıyoruz canım. 1 yaşa kadar diyorlar daha uzun da yastıksız yatırabilirsin omurga sağlığı için. Reflü yatağına bence gerek yok tamamen ticari diye düşünüyorum, alan arkadaşlarıma saygı duyarım tabi o ayrı, onun yerine çarşaf katlayıp koyunca da aynı meyili sağlıyor.dgulkts arkadaşımın dediğini kullanmadım ama mantıklı geldi. Ben havlu ısıtıp koyuyordum karnına bir de doğal zeytinyağıyla masaj yapıyordum hep gaz için ilk günler. Ama sıcak gerçekten etkili. İlk zamanlar çok gazları oluyor yazık çok ağlıyorlar alışıp adapte olana kadar.
Bir de kesinlikle tavsiye edeceğim şey şu ki, doğduğundan itibaren biogaia damla kullanmak. Oğlumda o kadar rahat ettim ki, 15.günden sonra bağırsakta yararlı probiyotik bakteri kolonisi kurmaya başlıyor ve sonuç sıfır gaz. Çok rahat etti çocuk ve küçücükken hep kendi kendine çıkardı gazını hiç ağlamadan etmeden.
hadi hakkinda hayirlisi canim guzel haberlerle vede cinsiyeti ogrenerek gelHerkese merhabalar. Yarın cinsiyet için tekrar doktora gidiyorum kızlar eğer bu seferde göstermezse temmuzda detaylı ultrasonda öğrenebileceğimdua edin bana yarın kontrolüm güzel geçsin inşAllah
cogu sorumsuz canim millet hastaneden kaciyor o kacanlari gordukce aklima kurban bayramlarinda haberlerde bogalar etrafa saldirip kaciyor ya bunlarda oyle deli dana gibi tovbe yarabbimYa ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken cinsiyet sölemiyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmaz
Hahaha örneğin güzelliği valla deli dana bunlarBende reflu yatagi aldim o zaman iyiki almişim canim
reflu yatagi aldim cok tavsiye ediyorlardi☺O dedigin damla ne kadar kullaniliyor onuda cocuk doktoruna sorayim not aldim
hadi hakkinda hayirlisi canim guzel haberlerle vede cinsiyeti ogrenerek gel
cogu sorumsuz canim millet hastaneden kaciyor o kacanlari gordukce aklima kurban bayramlarinda haberlerde bogalar etrafa saldirip kaciyor ya bunlarda oyle deli dana gibi tovbe yarabbim
Canim bence dusunce olsa kocasini kizini dusunse eve bile gelmez el kadar bebege de bulastirmis kendi cocugunu kocasini dusunmeyen etrafi hic dusunmezEvet evet beşiktaşta eyüpte ben oturuyorum ama orda sokağa markete çıkmaya bile korkuyorum orasıda çok fena herkes sokaklarda
Ben bildiğim tüm küfürleri ediyorum. Okumuş cahil bunlar bide hadi kendisi bişi bilmio diyim ama sığır kocası 2 üniversite bitirdi beşiktaşta doğdu büyüdü. Bu nası bi cehalet ben anlamadım. Yazık yani
ekledim canımCanım sat 13 şubat, yas 35, Ankara, ilk cocuk, kız.
Teşekkürler canım
Oda doğru kendi kızını kocasını düşünmeyen bizi hiç düşünmezCanim bence dusunce olsa kocasini kizini dusunse eve bile gelmez el kadar bebege de bulastirmis kendi cocugunu kocasini dusunmeyen etrafi hic dusunmez
Biliyorsun ilk vakalar başladğnda karantinaya alınan ümrecilerden bir dayı polise ben koronaysam sen de korona ol diye tükürmüştü ve polis gerçekten korona olmuştu sonra... Ümreden gelip milletin kul hakkına girdi işte din iman namazla haçla bitmiyor ki ama herkes kendini ben çok iyi bir insanım kimseye zararım yok diye kandırır. Zaten insanoğlu olarak keşke günah işlerken ne kdr büyük günah işlediğimizin farkında olabilsek o zaman işlemeyiz, ama fark etmiyoruz bile ki...Evet bide sorsan çok düşünceliler aman kul hakkı yemezler bundan ala kul hakkımı var hastalıklı evden gelmişsin çocuğunu niye salıosun sokağa milletin hakkına niye giriosun muhtemelen evde rahat etsin diye kocasına dedi al kızı dışarı çıkar ama bi görüm ne varsa sölicem bu cehalet değil ya başka bişi bu. Bir ay daha bekle cinsiyet için nolcak yani.
Benimde hiç kıpırdamadı suyu az diye sıkışmış doktor zor baktı hattaDetaylıda ki doktor az suyun dedi ve gerçektende hiç kıpırdamadı bebek 1 buçuk saat gezdik yürüdük geri geldik yüzünü omurgasını göremedi diye ama hala aynı şekilde duruyordu su az olunca hareketide az olur dedi doktor
Ben yaptırdım Geçen ctesi 16+3 dümAranızda 3 lü test yaptıran var mı? Yaparken haftanız tam olarak kaçtı?
Nolmuş ya benmi okumadım Kaçırdım acaba@Zeynepsrkn canım çok üzüldüm, ne denir bilemiyorum ki
Bazıları ben yandım sende yan derdinde şu anda bir normalleşmedir gidiyor ama bu virüsün bittiği anlamına gelmez artık hastanelerde yer var hasta olabilirsiniz anlamına geliyorBiliyorsun ilk vakalar başladğnda karantinaya alınan ümrecilerden bir dayı polise ben koronaysam sen de korona ol diye tükürmüştü ve polis gerçekten korona olmuştu sonra... Ümreden gelip milletin kul hakkına girdi işte din iman namazla haçla bitmiyor ki ama herkes kendini ben çok iyi bir insanım kimseye zararım yok diye kandırır. Zaten insanoğlu olarak keşke günah işlerken ne kdr büyük günah işlediğimizin farkında olabilsek o zaman işlemeyiz, ama fark etmiyoruz bile ki...
canım buraya yazmamış, kızlar yazınca eski mesajına baktım arkadaşın, bebeğinin kalbi durmuş maalesefNolmuş ya benmi okumadım Kaçırdım acaba
Rabbim sabır versin kolaylık versincanım buraya yazmamış, kızlar yazınca eski mesajına baktım arkadaşın, bebeğinin kalbi durmuş maalesef
Şuan evde karantinadalar bizim burda küçük bi devlet hastanesi var hergün ordan ambulansla 2 hemşire geliyo ilaçlarını getirip durumlarına bakıolar. Karnındaki bebeğe ne olur bilmiyorum. Nefes darlığı yaşıomuş. Bebim alibeyköydeki karşı komşumda öyle her karantinada terasta mangal yakıp akrabalarını çağırıolardı bi gün kapıda 26 çift ayakkabı saydım düşünün. Hele alibeyköyde karantinalarda falan kimse evde durmadı herkes kapılarının önüne çay çekirdek indirip oturuodu o yüzden alibeyköyde hiç vaka eksik olmadı hergün bi sürü sela veriliodu camilerdenEe şimdi bu korona bulaşan hamile kadının bebeğine de bişey olur mu ki? Allah korusun günahsız. Yada kendisi nasıl tedavi görecekki? Ortalık çok sıkıntılı gerçekten kul hakkına giren çok. Bizim karşı komşunun da kapısı geleni gideni hiç durmuyorbirde bizim kapıyı çalıyor hiç sesiniz çıkmıyor diye keşke onlarınki de çıkmasa
Kiz uşenmeden 26 çift ayakkabilari saydinmi kuzum allah seni guldursun valla iyi guldumŞuan evde karantinadalar bizim burda küçük bi devlet hastanesi var hergün ordan ambulansla 2 hemşire geliyo ilaçlarını getirip durumlarına bakıolar. Karnındaki bebeğe ne olur bilmiyorum. Nefes darlığı yaşıomuş. Bebim alibeyköydeki karşı komşumda öyle her karantinada terasta mangal yakıp akrabalarını çağırıolardı bi gün kapıda 26 çift ayakkabı saydım düşünün. Hele alibeyköyde karantinalarda falan kimse evde durmadı herkes kapılarının önüne çay çekirdek indirip oturuodu o yüzden alibeyköyde hiç vaka eksik olmadı hergün bi sürü sela veriliodu camilerden
Allah sabir versin zeynepsrkn arkadasimiza umarim bu son kotu haber olur duydukca cok uzuluyorum rabbim kimseye evlat acisi yasatmasincanım buraya yazmamış, kızlar yazınca eski mesajına baktım arkadaşın, bebeğinin kalbi durmuş maalesef
Bize de nivea pişik kremi iyi geldi... On numara valla o da bana mucize geliyorEvet aynen ya ben de ilk duyduğumda yok artık demiştim ama Arko mucize gibi. En iyi pişik kremi bile onun gibi düzeltmiyor. Benim kızımın allerjisi var allerjik bir şey yedi mi hemen poposu pişer. Arko sürüyorum genelde. Evde her şeyimiz var gerçi bepantol, hametol... Bir de oksizinc bence çok çok iyi. Onu da öneririm.
Allah sabır versincanım buraya yazmamış, kızlar yazınca eski mesajına baktım arkadaşın, bebeğinin kalbi durmuş maalesef
26 çift ayakkabı olayı güzelmişŞuan evde karantinadalar bizim burda küçük bi devlet hastanesi var hergün ordan ambulansla 2 hemşire geliyo ilaçlarını getirip durumlarına bakıolar. Karnındaki bebeğe ne olur bilmiyorum. Nefes darlığı yaşıomuş. Bebim alibeyköydeki karşı komşumda öyle her karantinada terasta mangal yakıp akrabalarını çağırıolardı bi gün kapıda 26 çift ayakkabı saydım düşünün. Hele alibeyköyde karantinalarda falan kimse evde durmadı herkes kapılarının önüne çay çekirdek indirip oturuodu o yüzden alibeyköyde hiç vaka eksik olmadı hergün bi sürü sela veriliodu camilerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?