2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Bende reflu yatagi aldim o zaman iyiki almişim canim
reflu yatagi aldim cok tavsiye ediyorlardi☺O dedigin damla ne kadar kullaniliyor onuda cocuk doktoruna sorayim not aldim
Herkese merhabalar. Yarın cinsiyet için tekrar doktora gidiyorum kızlar eğer bu seferde göstermezse temmuzda detaylı ultrasonda öğrenebileceğim dua edin bana yarın kontrolüm güzel geçsin inşAllah
hadi hakkinda hayirlisi canim guzel haberlerle vede cinsiyeti ogrenerek gel
cogu sorumsuz canim millet hastaneden kaciyor o kacanlari gordukce aklima kurban bayramlarinda haberlerde bogalar etrafa saldirip kaciyor ya bunlarda oyle deli dana gibi tovbe yarabbim

Hahaha örneğin güzelliği valla deli dana bunlar

Canim bence dusunce olsa kocasini kizini dusunse eve bile gelmez el kadar bebege de bulastirmis kendi cocugunu kocasini dusunmeyen etrafi hic dusunmez

Ee şimdi bu korona bulaşan hamile kadının bebeğine de bişey olur mu ki? Allah korusun günahsız. Yada kendisi nasıl tedavi görecekki? Ortalık çok sıkıntılı gerçekten kul hakkına giren çok. Bizim karşı komşunun da kapısı geleni gideni hiç durmuyor birde bizim kapıyı çalıyor hiç sesiniz çıkmıyor diye keşke onlarınki de çıkmasa

Biliyorsun ilk vakalar başladğnda karantinaya alınan ümrecilerden bir dayı polise ben koronaysam sen de korona ol diye tükürmüştü ve polis gerçekten korona olmuştu sonra... Ümreden gelip milletin kul hakkına girdi işte din iman namazla haçla bitmiyor ki ama herkes kendini ben çok iyi bir insanım kimseye zararım yok diye kandırır. Zaten insanoğlu olarak keşke günah işlerken ne kdr büyük günah işlediğimizin farkında olabilsek o zaman işlemeyiz, ama fark etmiyoruz bile ki...

Benimde hiç kıpırdamadı suyu az diye sıkışmış doktor zor baktı hatta
Aranızda 3 lü test yaptıran var mı? Yaparken haftanız tam olarak kaçtı?
Ben yaptırdım Geçen ctesi 16+3 düm
@Zeynepsrkn canım çok üzüldüm, ne denir bilemiyorum ki
Nolmuş ya benmi okumadım Kaçırdım acaba

Bazıları ben yandım sende yan derdinde şu anda bir normalleşmedir gidiyor ama bu virüsün bittiği anlamına gelmez artık hastanelerde yer var hasta olabilirsiniz anlamına geliyor

Merhaba guzel anneler

Sizlerden bir ricam var hastamızın şifa bulması için hatim duamıza katılır mısınız
Sizler iki canlısınız o yuzden dualarınıza cok ihtiyacım var. Mevlam sizleri bebeklerinize sag saglim kavustursun. Size bebeginize ve ailenize hayırlı saglıklı uzun ömürler versin inşallah

Şuan evde karantinadalar bizim burda küçük bi devlet hastanesi var hergün ordan ambulansla 2 hemşire geliyo ilaçlarını getirip durumlarına bakıolar. Karnındaki bebeğe ne olur bilmiyorum. Nefes darlığı yaşıomuş. Bebim alibeyköydeki karşı komşumda öyle her karantinada terasta mangal yakıp akrabalarını çağırıolardı bi gün kapıda 26 çift ayakkabı saydım düşünün. Hele alibeyköyde karantinalarda falan kimse evde durmadı herkes kapılarının önüne çay çekirdek indirip oturuodu o yüzden alibeyköyde hiç vaka eksik olmadı hergün bi sürü sela veriliodu camilerden

Kiz uşenmeden 26 çift ayakkabilari saydinmi kuzum allah seni guldursun valla iyi guldum

canım buraya yazmamış, kızlar yazınca eski mesajına baktım arkadaşın, bebeğinin kalbi durmuş maalesef
Allah sabir versin zeynepsrkn arkadasimiza umarim bu son kotu haber olur duydukca cok uzuluyorum rabbim kimseye evlat acisi yasatmasin

Bize de nivea pişik kremi iyi geldi... On numara valla o da bana mucize geliyor

26 çift ayakkabı olayı güzelmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…