2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Uyku tulumu da şimdilik almayın onların tag değerleri var eviniz 24-25 derece ise zaten önermiyorlar benim kuzum kiloluydu içine sığmadı boşa aldım

selishm canım seni ekliyorum dedim ama bilgilerini bulamadım, güncel bilgilerini yazar mısın bi?

Reflü yatağı mı sadece aldınız yoksa bu normal yatağın üzerine mi konuyor ekstra olarak?
Normal yatağının içine koymuştum öyle orada kullanıyordum. Sadece bundan da alınabilir aslında ama beşik gibi bir şey lazım olur sanki ya bunu koymak için.

Bebeği ayağınızda sallayacaksanız ama bir yastık ayarlayın onun için.
kızlar bebeği ayakta sallamak doktorlar tarafından onerilmiyor bu arada aklınızda olsun kafasının savrulmaması lazım sağa sola ama cok yavas bi sekilde sallanabilir.

kızlar bebeği ayakta sallamak doktorlar tarafından onerilmiyor bu arada aklınızda olsun kafasının savrulmaması lazım sağa sola ama cok yavas bi sekilde sallanabilir.
O kadar sarsacak kadar sallamıyor zaten canım tıngır mıngır derler ya :) Beşikte nasılsa ayakta da aynı.

Leylak Bahcesi tmmdir listemden cikartiyorum iyiki sormuşum yastikda kullanmiyoruz degilmi kizlar ?
Yastık da kullanmıyoruz canım. 1 yaşa kadar diyorlar daha uzun da yastıksız yatırabilirsin omurga sağlığı için. Reflü yatağına bence gerek yok tamamen ticari diye düşünüyorum, alan arkadaşlarıma saygı duyarım tabi o ayrı, onun yerine çarşaf katlayıp koyunca da aynı meyili sağlıyor. dgulkts arkadaşımın dediğini kullanmadım ama mantıklı geldi. Ben havlu ısıtıp koyuyordum karnına bir de doğal zeytinyağıyla masaj yapıyordum hep gaz için ilk günler. Ama sıcak gerçekten etkili. İlk zamanlar çok gazları oluyor yazık çok ağlıyorlar alışıp adapte olana kadar.
Bir de kesinlikle tavsiye edeceğim şey şu ki, doğduğundan itibaren biogaia damla kullanmak. Oğlumda o kadar rahat ettim ki, 15.günden sonra bağırsakta yararlı probiyotik bakteri kolonisi kurmaya başlıyor ve sonuç sıfır gaz. Çok rahat etti çocuk ve küçücükken hep kendi kendine çıkardı gazını hiç ağlamadan etmeden.

Benim kızım ayakta sallanmayı sevmezdi hiç, çok zor zamanlardı yahu buzuki orhan, yok kalp atışı, yok fön makinası Ayy hatırlayınca bir hoş oldum Sürekli ağlardı hiç kucağımızdan indiremezdik. O zamanlar sling kullanmak çok fayda etmişti.

kızlar listemizi güncelledim, eksik/hatalı bilgileri etiketlerseniz güncellerim, zeynep arkadaşımızı üzmemek adına çıkardım listeden, yanlış anlamaz umarım

Aynı ben evet ben uzun yolda arka koltuğa bunu koydum köşesine de ben oturdum uyuttum tüm yol
Evet çok işlevsel oluyor, sağa sola kalmaya da gidersen portatif yatak gibi. Çok pahalısını almamak lazım ama çünkü kullanım süresi kısa.

sling ben de almayı düsünüyorum cok memnun kullananlar ve doktorlar da cok onerıyor ve sağlıklı buluyor. ama biraz guvensiz gorunuyor dısardan bir de nasıl bir kumas alcam tam bilmiyorum yaklasınca doğum size sorarm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…