- 24 Ağustos 2012
- 6.055
- 7.342
- 398
Senle tahmini doğum tarihimiz aynı başka var mı acaba 15 kasım da doğacak olanlarBenimde bugün kontrölüm var 18 hafta oldum
Uzun aradan sonra insan çok merak ediyor dimi canim:)Günaydın kızlarr güzel haftalarımız olsun
Bugün 1 buçuk aydan sonra 18. Hafta kontrolüm var çok heyecanlıyım kızımı görmek için sabırsızlanıyorum
Evet öyle vallaUzun aradan sonra insan çok merak ediyor dimi canim:)
Ben heves edip nevresim takımının yorgan kılıfına geçirmek için yorgan almıştım öylece duruyor canım hiç kullanamadı. Bir kez örttüm sadece denemek için, öyle bir terlemiş ki zavallım saunadan çıkmış gibiydi uyuyan çocugu uyandırıp komple üstünü değişmek zorunda kalmıştım. Bir de adı bebek yorganı diye geçse de boyutları çok büyük. Yani evler hep 24 25 derece olacağı için hiiç gerek olmuyor yorgana, hatta az büyüyünce kalın battaniyesini bile tekmeleyip atıyordu üstünden. Ben bir kışı el örgüsü yumuşak battaniyeyle geçirdim hafif de oluyor onlar o yüzden hem üstünü de çok açmadı onunla, terlemedi de. Yani sana tavsiyem hiç alma canım yorgan falan, benimki öylece duruyor yer kaplıyor boşuna.Kontrolden gelen arkadaslar gozunuzaydin
Kizlar yeni bir soruyla karşınızdayımşimdi bizim bebekler allahin izniyle kış bebekleri olacagi için biz bu bebeklere yorgan ortecekmiyiz annem eskilerden oldugu icin tabiki ortulecek diyor fakat internettende arastirdim bi iki arkadasiminda bebekleri kış bebegiydi ida sıcaklığı zaten 24-26 olacagi icin vede yorgan agir olacagi icin 1 yaşina kadar yorgan yastik kulkanilmazmis onun yerine kalin battaniye ortulmesi gerekiyormus biraz buyuyuncede uyku tulumu sizin bu konuda fikirleriniz nedir?merak ediyorum sizler ne kullanacaksiniz
Benim kızımın hem yün hem de elyaf yorganı vardı hediye gelmişti. Hiç kullanmadım bugüne kadar. Battaniye uygun olur bence kış bebeği de olsa çok fark etmiyor.Kontrolden gelen arkadaslar gozunuzaydin
Kizlar yeni bir soruyla karşınızdayımşimdi bizim bebekler allahin izniyle kış bebekleri olacagi için biz bu bebeklere yorgan ortecekmiyiz annem eskilerden oldugu icin tabiki ortulecek diyor fakat internettende arastirdim bi iki arkadasiminda bebekleri kış bebegiydi ida sıcaklığı zaten 24-26 olacagi icin vede yorgan agir olacagi icin 1 yaşina kadar yorgan yastik kulkanilmazmis onun yerine kalin battaniye ortulmesi gerekiyormus biraz buyuyuncede uyku tulumu sizin bu konuda fikirleriniz nedir?merak ediyorum sizler ne kullanacaksiniz
Benim kızımın hem yün hem de elyaf yorganı vardı hediye gelmişti. Hiç kullanmadım bugüne kadar. Battaniye uygun olur bence kış bebeği de olsa çok fark etmiyor.
Evet öyle derler 1 yaşına kadar yorgan kullanmayın çünkü nede olsa ağır oluyorKontrolden gelen arkadaslar gozunuzaydin
Aynen ben yastık da kullanmadım, doktorlar da önermiyor. Reflü yatağı kullanmıştım dönene kadar.Leylak Bahcesi tmmdir listemden cikartiyorum iyiki sormuşum yastikda kullanmiyoruz degilmi kizlar ?
güncelliyorum canım.Ben şehir yazmamışım Bursa
Eğer nasip olursa haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğiz :)
canım hep içinde bi şüphe olacak ama içine ferahlık ver sen yine de, bizde de üfürüm vs birsürü şey dendi sonrası geçti gitti.Bal anneler az once acilden geldim çok üzgünüm. Doktor kardiyak ekojenik fokus gördüğünü söyledi yani kalpte parlaklık. Oglumdada görülmüştü bisey çıkmadı şükür ama ne bilim ya bisey olursa bu sefer böyle bisey yasayan varmi
ekliyorum canım.Sat 14 Şubat
yaa çok tatlılar, alırsan söyle de bende kızlarıma alayım.
gözün aydın canım.Erkek canım kesin☺
ekliyorum canım.wendy yaş 27 son adet tarihim 14.02.2020 bebeğimiz erkek ilk bebeğimiz çorum merkez
güncelliyorum
güncelliyorumCanım benim de şehir Ankara unutmuşum yazmayı
Selam hanımlar konrölden geldim herşey güzel dedi doktor bir sorun yok çok şükür cinsiyet net erkekmiş. ❤
Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla gelsin minnoşlar.kızlar Bugün benim de kontrolüm vardı, cinsiyet netleşti, ikinci bebeğimde kıziki kız annesi olmak nasip oldu bana şükür 17+3 günlük , 192 gr. Demir ilacına başladık , doğum tarihi olarak 11.11.2020 olarak konuştuk kısmetse
Aynen ben de bundan kullandım. Bir de bunu oturma odası vs taşıyıp orada da yatırmak kolay oluyordu yanımda.Resmini de buldum
Biraz eğik yatmaları gerekiyor Allah korusun uykularında kusarlarsa boğulabilirler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?