2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Dr gidecek arkadslar guzel haberlerle gelin insallah

Bende bisey almadim bebise sadece bakiniyorum onun yerine kumbara yaptik onu biriktiyoruz benimde bes kaybim var ultrasyon resimlerine bile bakamiyorum bisey olcak diye hatta inanirmisiniz iki gebeligimde hic fotograf cektirmedim o psikoloji cok kotu bisey her an kayip korkusuyla yasiyorsun onu kucagina alana kadar takdir Allahin tabiki hamileligin tadini cikarmakta guzel

Kontrolden gelen arkadaslar gozunuzaydin

Kizlar yeni bir soruyla karşınızdayım şimdi bizim bebekler allahin izniyle kış bebekleri olacagi için biz bu bebeklere yorgan ortecekmiyiz annem eskilerden oldugu icin tabiki ortulecek diyor fakat internettende arastirdim bi iki arkadasiminda bebekleri kış bebegiydi ida sıcaklığı zaten 24-26 olacagi icin vede yorgan agir olacagi icin 1 yaşina kadar yorgan yastik kulkanilmazmis onun yerine kalin battaniye ortulmesi gerekiyormus biraz buyuyuncede uyku tulumu sizin bu konuda fikirleriniz nedir?merak ediyorum sizler ne kullanacaksiniz

Ben heves edip nevresim takımının yorgan kılıfına geçirmek için yorgan almıştım öylece duruyor canım hiç kullanamadı. Bir kez örttüm sadece denemek için, öyle bir terlemiş ki zavallım saunadan çıkmış gibiydi uyuyan çocugu uyandırıp komple üstünü değişmek zorunda kalmıştım. Bir de adı bebek yorganı diye geçse de boyutları çok büyük. Yani evler hep 24 25 derece olacağı için hiiç gerek olmuyor yorgana, hatta az büyüyünce kalın battaniyesini bile tekmeleyip atıyordu üstünden. Ben bir kışı el örgüsü yumuşak battaniyeyle geçirdim hafif de oluyor onlar o yüzden hem üstünü de çok açmadı onunla, terlemedi de. Yani sana tavsiyem hiç alma canım yorgan falan, benimki öylece duruyor yer kaplıyor boşuna.

Benim kızımın hem yün hem de elyaf yorganı vardı hediye gelmişti. Hiç kullanmadım bugüne kadar. Battaniye uygun olur bence kış bebeği de olsa çok fark etmiyor.

Tecrübeli annelerden ne güzel şeyler öğreniyoruz Listemden çıkarttım yorganı bana da mantıksız geldi şimdi.

Var mı bunun dışında alıp kullanmadığınız alınan ama gereksiz kalan şeyler bizi aydınlatırsanız sevinirim

Evet öyle derler 1 yaşına kadar yorgan kullanmayın çünkü nede olsa ağır oluyor
Yastık içinse ben hafif bir yastıkla yatırmıştım çünkü çöpü zaman emip uyuyorlar Reflü olmaması için biraz eğik yatmalı Sevil bebe nin Reflü yatağı var ondan almıştım gaz sıkıntsı içinde iyi gelmişti ortası delik kiraz çekirdeği dolu torbası var onu fırında hafif ısıtıp bebeği üstüne yatırıyordum pırt pırt çıkarıyordu uykusuz gecelerin ardından ilk denememde 6 saat delilsiz uyumuştu kızım parasının hakkını sonuna kadar veren bir ürün tavsiye ederim

Ben şehir yazmamışım Bursa
Eğer nasip olursa haftaya cinsiyet öğrenmeye gideceğiz :)
güncelliyorum canım.
canım hep içinde bi şüphe olacak ama içine ferahlık ver sen yine de, bizde de üfürüm vs birsürü şey dendi sonrası geçti gitti.
ekliyorum canım.
Kızlar bende bu bebeklere bayılıyorum kızçeme almak istiyorum
Eki Görüntüle 2648295
yaa çok tatlılar, alırsan söyle de bende kızlarıma alayım.
Erkek canım kesin☺
gözün aydın canım.
wendy yaş 27 son adet tarihim 14.02.2020 bebeğimiz erkek ilk bebeğimiz çorum merkez
ekliyorum canım.
wendy benim minnoş erkek eklersin kuzum
güncelliyorum
Canım benim de şehir Ankara unutmuşum yazmayı
güncelliyorum

Selam hanımlar konrölden geldim herşey güzel dedi doktor bir sorun yok çok şükür cinsiyet net erkekmiş. ❤
Gözünüz aydın hanımlar, sağlıkla gelsin minnoşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…