- 21 Nisan 2020
- 345
- 607
- 33
Vay maşallahBüyük canım aynen 34 aylık olacak
Yok ya sütle alakası yok az az geliyor işte ama kıyamadım bıraktırmaya bugün yarın derkenVay maşallahiyi sütün varmış demek ki
Kendisi mi istemedi bırakmayı?
Oyy kuzu Allah ömür versinYok ya sütle alakası yok az az geliyor işte ama kıyamadım bıraktırmaya bugün yarın derkenŞimdi bebeklik zamanı gibi aşırı emmiyor tabi, uykudan uykuya emip uyuyor öyle. Bazen oluyor iki gün emmiyor üçüncü gün aklına geliyor filan Unuttu tamamdır diyorum bakıyorum yine gelmiş aklına.
Amin canım hepsine :) Aynen kıyılmıyor vallaOyy kuzu Allah ömür versininsan hiçbir konuda kıyamıyor ki çok haklısın.
Doktor birşey dedi mi peki emzirme durumuyla ilgili bir sakıncası filan var mıymış yani?
Doğal ları da denedim canom... Daha uzn zamanlı ugradtırıyor..Kuzum arko nivea gibi urunler dogal degil iceriginde alkolparfum ne ararsan var ki bende dogal kullanmaktan yanayim tabi dogal derken gercekten cok arastiriyorum mesela dalinde dogal yaziyor parfum yok yaziyor ama onunda dogal olmadigi ortaya çıktı bilmiyorum ben bu konularda cok hassasim birde isin icinde olunca dahada dikkat ediyorum ben sampuandan deodaranta kremime herseyi dogal kullaniyorum
Bende hiç olmadı bunda da hiç olmaz inşaallah Allahımkızlar selamlar
umarım herkes iyidir
karın çatlakları için herhangi bir krem kullanan ya da önerebilecek kimse var mı acaba aranızda ?
Canım hayırdır inşallah neden rapor verdi doktorun?Selam arkadaşlar doktorlardan geldim raporumu uzattı sanırım iş hayatım bitti ☹Işimi bu kadar özleyeceğim aklıma gelmezdi .18+1 günlük 305 gr boyu 22,5 cm olmuş. Ultrasonla 19+2 gözüküyor doktora sordum sen regl tarihini baz al dedi
İşte kıyamadım öyle devam ettik, doktorla görüştüm sağlık açısından sıkıntı yok değerlerime filan baktı zaten sorun olmaz dedi iyi beslendiğin sürece. Diyorum ya bebek kadar yoğun emmiyor, günde 1 kere filanCanım doğumdan epey önce emzirme işini bitireydin keşke hem senin kalsiyum ve vitamin depoların fazlasıyla tükenir karnında da bir bebek büyüyor diğeri de emiyor
Hemde yeni bebek emerken çok kıskançlık olur yarısı gitti zaten hamileliğin ne kaldiki alıştırıp unutturmaya vakit bile yetmeyebilir
G gunesli gunler
kızlar Bugün benim de kontrolüm vardı, cinsiyet netleşti, ikinci bebeğimde kıziki kız annesi olmak nasip oldu bana şükür 17+3 günlük , 192 gr. Demir ilacına başladık , doğum tarihi olarak 11.11.2020 olarak konuştuk kısmetse
Bende emzirdim ilk başlarda 1 ay falan oldu bıraktık biraz daha fazladır belki de.. aslında ben emzirirdim daha çok ama göğüs uçlarım çok acıyordu aşırı hassas oldu birde çevre baskısı yüzünden sürekli olmaz diye diye en son kestim zaten günde 1 e indirmiştik çok yıpranmadı hatta ilk başta aramadı bile son bir haftadır açıp bakıyor istiyor ama ben vermiyorumİşte kıyamadım öyle devam ettik, doktorla görüştüm sağlık açısından sıkıntı yok değerlerime filan baktı zaten sorun olmaz dedi iyi beslendiğin sürece. Diyorum ya bebek kadar yoğun emmiyor, günde 1 kere filan
Kanamam olmuştu hastanede yatmıştım ya canım o günden beri raporluydum şimdi devamını verdi muhtemelen heyet raporu verecek .kanama alanları duruyor dedi ise başlarsan tekrar sıkıntı yaşayabilir misim. Evde zaman geçmiyor daha doğuma aylar var ☹Canım hayırdır inşallah neden rapor verdi doktorun?bebiş sağlıklı olsun da iş hayatına döneriz bir şekilde canını sıkma ☹ Ben de perşembe işe başlayacağım yeniden diye üzülüyorum
Ben kullanıyorum palmers. Ama ben kombo yaptım mustela palmers bio oil hepsinden kullanıyorum palmers çok güzel mustelada öyle. Daha önceki gebeliklerim kısa sürmüştü onlardada lierac kullandım memnundum ama bio oil beklediğim gibi olmadıBen dün palmer's vücut losyonu sipariş verdim gelince bakacağım bakalım nasılmış. Yorumları baya olumlu. Eki Görüntüle 2649296
Ya ne anlatıcam cahilliğe bak. Beşiktaş dikilitaşlıyız biz eşimde bende. Eyüp alibeyköyde oturuyoruz şu anlık ama hep burdayız. Vaka burda yok denecek kadar azdı eyüp full çekiodunson azalmalarda hiç kalmamıştı hatta. Alışverişimizi herşeyimizi burda yapıoduk güvenli diye. Bizim komşumuzun sığır gelini 5 aylık hamile 3 yaşındada kızı var. Erkek diye yanıolar. Devlet erken cinsiyet sölemiyo burdada özeller pahalı diye anasına gidio sarıgaziye. Babası korona oluo hemen kocasını arıo gel beni burdan al. Aptal kocasıda gidio alıo. Sonra bi bakıolar 3 kardeşi ve anneside korona. Bunlar ctesi geldi mahalleye pazar günü kocasıyla kızı parka çıktı sokakta gezdi falan. Pzt bunlar bi fenalaşıo doktor gelio 5 aylık hamile hanım kızı kocası korona e pazar günü o kız parka gitti markete gitti babannesine ziyarete geldi falan filan derken mahallede korona vakası yükseldi. Hadi buyur şimdi o parkta bir çocuk daha kaptıysa bu hastalığı bu vebali nası ödiceksin. Madem baban hastalandı ne diye geliosun kal orda senide tedavi etsinler bir haftadır küfür ediyorum aklıma geldikçe böyle sorumsuzluk olmaz
Bazıları ben yandım sende yan derdinde şu anda bir normalleşmedir gidiyor ama bu virüsün bittiği anlamına gelmez artık hastanelerde yer var hasta olabilirsiniz anlamına geliyor
Evet canım sıkıntı yok :) Ben kızımı da emziriyorum şu an hala ama çok kötü yara olacak gibi hissettim acıyor çünkü doktora sordum sürebilirsin dedi.
bende hep bu tarihi istiyorum bakalım doktor kabul edecek mi
Kanamam olmuştu hastanede yatmıştım ya canım o günden beri raporluydum şimdi devamını verdi muhtemelen heyet raporu verecek .kanama alanları duruyor dedi ise başlarsan tekrar sıkıntı yaşayabilir misim. Evde zaman geçmiyor daha doğuma aylar var ☹
Oyy oyy masallah akıllıymış bezinide erken birakmis kiyamamDoğal ları da denedim canom... Daha uzn zamanlı ugradtırıyor..
Zeytin yağ da denedim.. Nivea yı da Çok kullanmak zorunda da kalmadım çok şükür
Misal asla ben ıslak mendil kullanmadım.. Hep hazır suyu kaynatıp ılıtıp pamukla sildim..
Ve benim kızım çok şükür ek gıdadan sonra çok öok az pişik olmusluğu vardır...
Bezi de erken bıraktık biz20aylıkken...
Doğumdan önce arastrmstm çok etkili diye nivea yıbir kullandığım o vardır sanrm bilindik marka..
Şampuanına kadr organik ti her seyi benim kzıın...Hala da öyle devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?