Hay Allah ya, ilacın firmasını arasanız olur mu ki? Türk mü ona bakmadım ama. Türkiyede distribütörü vardır hiç yoktan. Ben de haftaya eczane eczane arayacağım yineInşallah canım ama ne olacağı belli değil şu an.Doktoru aradım bulmak zorundasın diyor ama çevre illere bile baktık yok diyorum yapcak bir şey yok bulacaksın diyorNasıl bulcam bilmiyorum ki
Inşallah canım. Burda herkes elinden geldiğince yardimci olmaya çalıştı hepinizden allah razı olsun kasım 2020 anneleriHay Allah ya, ilacın firmasını arasanız olur mu ki? Türk mü ona bakmadım ama. Türkiyede distribütörü vardır hiç yoktan. Ben de haftaya eczane eczane arayacağım yineumarım bulursunuz... Buluruz...
Canım istanbuldaysan ruhsat sahibi Koçak farma imiş Çerkezköy İstanbul yazıyor. Üretici farma da Koçak firma o da Tekirdağ yazıyor. Bir arayın isterseniz yardımcı olacaklardır. Kolaylıklar dilerim, hamileliğinizde güzel geçsin, sağlıcakla kavuşun yavrunuzaInşallah canım. Burda herkes elinden geldiğince yardimci olmaya çalıştı hepinizden allah razı olsun kasım 2020 anneleri
Çok sağol canım not aldım yarın arayacağım.insallah hepimiz sağlıkla kavusuruz yavrularimiza çok teşekkürlerCanım istanbuldaysan ruhsat sahibi Koçak farma imiş Çerkezköy İstanbul yazıyor. Üretici farma da Koçak firma o da Tekirdağ yazıyor. Bir arayın isterseniz yardımcı olacaklardır. Kolaylıklar dilerim, hamileliğinizde güzel geçsin, sağlıcakla kavuşun yavrunuza
Allah ıslah etsin bunları gerçekten. Bebek için üzüldüm. Benim kv 2 sokak yanda oturuyor mart 11 den bu yana görüşmüyoruz. Bizimkiler aile değil zatenŞuan evde karantinadalar bizim burda küçük bi devlet hastanesi var hergün ordan ambulansla 2 hemşire geliyo ilaçlarını getirip durumlarına bakıolar. Karnındaki bebeğe ne olur bilmiyorum. Nefes darlığı yaşıomuş. Bebim alibeyköydeki karşı komşumda öyle her karantinada terasta mangal yakıp akrabalarını çağırıolardı bi gün kapıda 26 çift ayakkabı saydım düşünün. Hele alibeyköyde karantinalarda falan kimse evde durmadı herkes kapılarının önüne çay çekirdek indirip oturuodu o yüzden alibeyköyde hiç vaka eksik olmadı hergün bi sürü sela veriliodu camilerden
Ben kullanıyorum canım, kabızlık falan yapmadı bende. Gece yatarken alıyorum. Multivitaminlerdeki demir miktarı çok az günlük dozu karşılayacak gibi değil, ikinci ve üçüncü trimesterde de demire çokça ihtiyacımız olduğundan ek olarak veriyor doktorlar.Kızlar doktor bugün bana ferro sanol Duodenal marka demir hapı da yazdı ocean mummy ve devit zaten kullanıyorum.
Aranızda bu hapı kullanan var mı? kabızlık mide ağrısı yazıyor internette kullananlarda.
selam kızlar
çook yoğun bir gündü pertim çıktı. evi satmıştım bugün tapu işlemleri vardı Allahımm sosyal mesafe sıfır. yani kendimi nasıl koruyacağımu şaşırdom. umarım atlarmışımdır sorunsuz. çok huzursuz oldum
Ayy benim ikinci olacak ilk oğlum 10yasında hastane cikisi siparisi verdim internetten geldi ben şok nasıl yaa bu kadar mi minik olacak diye annemde dalga geciyor evdekiyle mi kiyasliyorsun o ne kadar dogdu sanki diye
Çok teşekkürlerBen kullanıyorum canım, kabızlık falan yapmadı bende. Gece yatarken alıyorum. Multivitaminlerdeki demir miktarı çok az günlük dozu karşılayacak gibi değil, ikinci ve üçüncü trimesterde de demire çokça ihtiyacımız olduğundan ek olarak veriyor doktorlar.
İçin rahat olarak içebilirsin. Umarım sende de yan etki yapmaz.
Günde 1 tane canım.Arkadaşlar demir hapını günde kaç defa alıyorsunuz. Vitamin hapındada var diye 1 tane alyorum ama üzerinde günde 2 diyor
Canım eğer Demir eksikliğin varsa yeşil çay pek önerilmiyor bilgin olsunBenden bir hafta öndesin umarm benim de geçer Yesil çay kayısı kompostosu kefir probiyotik Bol su hepsini iciyorum.
NEtte de mi bulamadın canım?! Eczane diye bir site var baksana oraya... BakmadysanHay Allah ya, ilacın firmasını arasanız olur mu ki? Türk mü ona bakmadım ama. Türkiyede distribütörü vardır hiç yoktan. Ben de haftaya eczane eczane arayacağım yineumarım bulursunuz... Buluruz...
Bulamadım canım sorma, geçen hafta doktor 4 kutu yazdı ben bir kutu bulabildim. Haftaya bir daha gidicem yine yazdırmaya, alternatif de sorucam. Eczane eczane aradım telefonla yok kıran girdi gerçektenNEtte de mi bulamadın canım?! Eczane diye bir site var baksana oraya... Bakmadysan
Aynen bende musteladan çok memnunumBende hiç olmadı bunda da hiç olmaz inşaallah Allahım
Ama canom MUSTELA der susarım... Çok arastrmstm benim Dr de çok öneriyor
Teşekkürler canımGünde 1 tane canım.
Canım tam olarak kaç haftalıksın? Ultrasonda doktor kaç haftalıksın dedi?canlar bugün benımde kontrolüm vardı. çok şükür hersey yolunda. hepimiz bebegımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah. cinsiyet kesınlestı. kızımız olacak. 180 gr olmuş bebegimiz. henüz hiç alışveriş yapmadım. cok düşüğüm oldugundan sanırım epeyce gec alacagım. ama paylaştıklarınıza bayılıyorum
Aynen Dr sor da al canım... Bazen muadilllerini önermiyor Dr lerBulamadım canım sorma, geçen hafta doktor 4 kutu yazdı ben bir kutu bulabildim. Haftaya bir daha gidicem yine yazdırmaya, alternatif de sorucam. Eczane eczane aradım telefonla yok kıran girdi gerçekteneczacı muadili clexane diyor ama ben doktora sormadan almak istemedim açıkçası
Kuzucum hayırlı olsun darısı benim evimin başına inşAllah şu doğumdan önce Satılsa başka bişi istemiorumselam kızlar
çook yoğun bir gündü pertim çıktı. evi satmıştım bugün tapu işlemleri vardı Allahımm sosyal mesafe sıfır. yani kendimi nasıl koruyacağımu şaşırdom. umarım atlarmışımdır sorunsuz. çok huzursuz oldum
Amin Allah yardımcımız olsunAllah ıslah etsin bunları gerçekten. Bebek için üzüldüm. Benim kv 2 sokak yanda oturuyor mart 11 den bu yana görüşmüyoruz. Bizimkiler aile değil zatenHassas bir döneme denk geldi gebeliğimiz hayırlısı ile atlatmak nasip olsun hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?