2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba canım bizler de bulamıyoruz sorma geçen gün grupta biz de konuştuk. Oksapar a kıran girmiş resmen ben zar zor bir kutu buldum bütün eczanelere telefon ederek. Neden ilaç kayboldu anlamadım. Clexane var eczanelerde. O muadil değil mi ki?

Bu yazdiklarinin ta kendisi şuan karsinda ve çocuk gelisimi okumus biri olarak bende korkuyorum bende hayatımda hic yeni dogan bebegi kucagima almadim arkadasim fogum yaptiginda gittigimde vermek istediler ben daha kucagima almadan kalbim güm güm atmaya basladi namzim yükseldi yoo dedim alamamsimdi aldigim kiyafetleri her gun cikariyorum bi yandan seviyorum bi yandan kizimm bu deli çilgin kendine zor bakan annen sana bakabilecekmi diye hergun konusuyorumartik ruyalarima girer oldu ozellikle emzirme olayi nerdeyse her gece ruyamda en son şoyle tut boyle tut şu sekilde emzireceksin derken uyandimbirde bulundugumuz sehirde kimsemiz yok memlekette dogum olacak sonra annem gelecek benle ablam fazla kalamayacak ama 15 gun mrmleketteyiz sonrasi allah kerim annemde en son 15 yil once yegenime bakmisti ama ondada acemiydi bakalim nasil olacak

Canim bizim bulundugumuz ilde eczsnrlerde sanirim vardi olmadi eşimin tanidigi eczane var onlarin tlf numarasini esime sorarim sen onlarla irtibat kurarsin varsa sana gonderirler sen konusursun

benim bu gorunuyor ama ben de 2 Kasım olan kendi doğum gunume denk gelsn istiyom:)
[/QUOTE]
Benimde 1 kasima karsi bir sempatim var kasimda aşk başkadır misaliAma sezeryan olacagim icin daha erken olabilir normal dogum 4 kasim gorunuyor olmadi doktora soylerim 1 kasim olmuyorsa gel anlasalim 29 ekim olsun cumhuriyet cocugu olsun diyecem valla

Ayy yalnız olmamak çok güzel gerçekten benim şansım annemin yakınımda yaşıyor olması ama o da en son kardeşime bakmıştı 25 yıl önce bakalım nasıl olacak kendi bebeğim olunca da korkmam inşallah kucağıma verecekleri zaman

Esım doktor soruyorum

Canim bizim bulundugumuz
Canim bizim bulundugumuz ilde eczsnrlerde sanirim vardi olmadi eşimin tanidigi eczane var onlarin tlf numarasini esime sorarim sen onlarla irtibat kurarsin varsa sana gonderirler sen konusursun
Canım çok sevinirim gerçekten hangi il ilçe soylersen tek tek ararim gerekirse eczaneleri çok korkuyorum iğnem biter ve ıgnesiz kalırsam bebeğime bir şey olur diye.tekrar teşekkürler

Canım doktor enox yazıyor bana eczaneler de muadili diye oksapari gösteriyor sadece.clexane bilmiyorum.doktorum bunlar disinda baska yolu yok demişti. Ama bitince ne yapcaz bir çok kişi 3 aylık falan almış ama ben malesef tahmin edemedim böyle olacağını.

Hay Allah ben de haftaya gidicem mecbur yazdırmak için sorarım alternatif başka var mı diye. İnşallah bir an önce çözülür piyasa da buluruz

Hay Allah ben de haftaya gidicem mecbur yazdırmak için sorarım alternatif başka var mı diye. İnşallah bir an önce çözülür piyasa da buluruz
Inşallah canım ama ne olacağı belli değil şu an.Doktoru aradım bulmak zorundasın diyor ama çevre illere bile baktık yok diyorum yapcak bir şey yok bulacaksın diyorNasıl bulcam bilmiyorum ki

Canım bende 2 sene evvel tüp bebek yaparken kullanmıştım oksapar enox clexane hubor bu 4 iğne aynı amaçla kullanılıyor doktorunada sorabilirsin bende ne bulabilirsem onu alıyordum bu iğnelerde her zaman sıkıntı oluyor

Tamam canım yarın diğer ikisini de sorayım ama doktor başkası olmaz dedi bana ama yüksek ihtimal onlar da yoktur eczanede.clexane ve hibor ı sorcam sağolasın

selam kızlar

çook yoğun bir gündü pertim çıktı. evi satmıştım bugün tapu işlemleri vardı Allahımm sosyal mesafe sıfır. yani kendimi nasıl koruyacağımu şaşırdom. umarım atlarmışımdır sorunsuz. çok huzursuz oldum

Ayy benim ikinci olacak ilk oğlum 10yasında hastane cikisi siparisi verdim internetten geldi ben şok nasıl yaa bu kadar mi minik olacak diye annemde dalga geciyor evdekiyle mi kiyasliyorsun o ne kadar dogdu sanki diye

Canım çok sevinirim gerçekten hangi il ilçe soylersen tek tek ararim gerekirse eczaneleri çok korkuyorum iğnem biter ve ıgnesiz kalırsam bebeğime bir şey olur diye.tekrar teşekkürler
Allah korusun canim bebegini rabbim korusun ben adiyaman merkezdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…