Merhaba canımKızlar merhaba aralık annelerindenim ben arada size de bakiyorum.pihtilasma için iğne kullaniyorum son 1 kutum kaldı.hicbiryerde yok bulamiyorum bitmis depolarda.kullanmamam bebek için çok riskliymis.elinde fazla olan kullanmayacak olan var mı?enox yada oksapar iğne. Ucretini yollarim karşı ödemeli alirim eğer biriniz var derse çok sevinicem.bir umut yazıyorum.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
Bu yazdiklarinin ta kendisi şuan karsinda ve çocuk gelisimi okumus biri olarak bende korkuyorum bende hayatımda hic yeni dogan bebegi kucagima almadim arkadasim fogum yaptiginda gittigimde vermek istediler ben daha kucagima almadan kalbim güm güm atmaya basladi namzim yükseldi yoo dedim alamamKızlar bugün evimizin yakınındaki bir avm ye gittik eşimle. en son martta girmiştim bi avm ye çok değişik geldipanço mağazası vardı tabi ayaklar pıtpıt o tarafa doğru gitti. 0-3 ay bebiş zıbınları bodyleri vardı bir bakayım dedim Allahım ne kadar küçükler. Onlrı görünce içimi bir korku sardı ben bu bebeğe bakabilecek miyim daha kendime zor bakıyo gibiyim diye Allah yardımcımız olsun çok minik değiller mi ilk doğduklarında? Ben yaşından önce bi bebeği hiç kucağıma almadım bu zamana kdar hep korktum bir şey olursa diye
Canim bizim bulundugumuz ilde eczsnrlerde sanirim vardi olmadi eşimin tanidigi eczane var onlarin tlf numarasini esime sorarim sen onlarla irtibat kurarsin varsa sana gonderirler sen konusursunKızlar merhaba aralık annelerindenim ben arada size de bakiyorum.pihtilasma için iğne kullaniyorum son 1 kutum kaldı.hicbiryerde yok bulamiyorum bitmis depolarda.kullanmamam bebek için çok riskliymis.elinde fazla olan kullanmayacak olan var mı?enox yada oksapar iğne. Ucretini yollarim karşı ödemeli alirim eğer biriniz var derse çok sevinicem.bir umut yazıyorum.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
[/QUOTE]benim bu gorunuyor ama ben de 2 Kasım olan kendi doğum gunume denk gelsn istiyom:)
Ayy yalnız olmamak çok güzel gerçektenBu yazdiklarinin ta kendisi şuan karsinda ve çocuk gelisimi okumus biri olarak bende korkuyorum bende hayatımda hic yeni dogan bebegi kucagima almadim arkadasim fogum yaptiginda gittigimde vermek istediler ben daha kucagima almadan kalbim güm güm atmaya basladi namzim yükseldi yoo dedim alamamsimdi aldigim kiyafetleri her gun cikariyorum bi yandan seviyorum bi yandan kizimm bu deli çilgin kendine zor bakan annen sana bakabilecekmi diye hergun konusuyorum artik ruyalarima girer oldu ozellikle emzirme olayi nerdeyse her gece ruyamda en son şoyle tut boyle tut şu sekilde emzireceksin derken uyandim birde bulundugumuz sehirde kimsemiz yok memlekette dogum olacak sonra annem gelecek benle ablam fazla kalamayacak ama 15 gun mrmleketteyiz sonrasi allah kerim annemde en son 15 yil once yegenime bakmisti ama ondada acemiydi bakalim nasil olacak
Esım doktor soruyorumKızlar merhaba aralık annelerindenim ben arada size de bakiyorum.pihtilasma için iğne kullaniyorum son 1 kutum kaldı.hicbiryerde yok bulamiyorum bitmis depolarda.kullanmamam bebek için çok riskliymis.elinde fazla olan kullanmayacak olan var mı?enox yada oksapar iğne. Ucretini yollarim karşı ödemeli alirim eğer biriniz var derse çok sevinicem.bir umut yazıyorum.kendinize ve bebeklerinize iyi bakın.
Eğer bulabılırsem gonderırım bakayım ne diyecekEsım doktor soruyorum
Canim bizim bulundugumuz
Canım çok sevinirim gerçekten hangi il ilçe soylersen tek tek ararim gerekirse eczaneleri çok korkuyorum iğnem biter ve ıgnesiz kalırsam bebeğime bir şey olur diye.tekrar teşekkürlerCanim bizim bulundugumuz ilde eczsnrlerde sanirim vardi olmadi eşimin tanidigi eczane var onlarin tlf numarasini esime sorarim sen onlarla irtibat kurarsin varsa sana gonderirler sen konusursun
Çok çok teşekkür ederim gerçektenEsım doktor soruyorum
Çok sağolun çokEğer bulabılırsem gonderırım bakayım ne diyecek
Canım doktor enox yazıyor bana eczaneler de muadili diye oksapari gösteriyor sadece.clexane bilmiyorum.doktorum bunlar disinda baska yolu yok demişti. Ama bitince ne yapcaz bir çok kişi 3 aylık falan almış ama ben malesef tahmin edemedim böyle olacağını.Merhaba canım ☺ bizler de bulamıyoruz sorma geçen gün grupta biz de konuştuk. Oksapar a kıran girmiş resmenben zar zor bir kutu buldum bütün eczanelere telefon ederek. Neden ilaç kayboldu anlamadım. Clexane var eczanelerde. O muadil değil mi ki?
Hay AllahCanım doktor enox yazıyor bana eczaneler de muadili diye oksapari gösteriyor sadece.clexane bilmiyorum.doktorum bunlar disinda baska yolu yok demişti. Ama bitince ne yapcaz bir çok kişi 3 aylık falan almış ama ben malesef tahmin edemedim böyle olacağını.
Inşallah canım ama ne olacağı belli değil şu an.Doktoru aradım bulmak zorundasın diyor ama çevre illere bile baktık yok diyorum yapcak bir şey yok bulacaksın diyorHay Allahben de haftaya gidicem mecbur yazdırmak için sorarım alternatif başka var mı diye. İnşallah bir an önce çözülür piyasa da buluruz
Canım bende 2 sene evvel tüp bebek yaparken kullanmıştım oksapar enox clexane hubor bu 4 iğne aynı amaçla kullanılıyor doktorunada sorabilirsin bende ne bulabilirsem onu alıyordum bu iğnelerde her zaman sıkıntı oluyorCanım doktor enox yazıyor bana eczaneler de muadili diye oksapari gösteriyor sadece.clexane bilmiyorum.doktorum bunlar disinda baska yolu yok demişti. Ama bitince ne yapcaz bir çok kişi 3 aylık falan almış ama ben malesef tahmin edemedim böyle olacağını.
Tamam canım yarın diğer ikisini de sorayım ama doktor başkası olmaz dedi bana ama yüksek ihtimal onlar da yoktur eczanede.clexane ve hibor ı sorcam sağolasınCanım bende 2 sene evvel tüp bebek yaparken kullanmıştım oksapar enox clexane hubor bu 4 iğne aynı amaçla kullanılıyor doktorunada sorabilirsin bende ne bulabilirsem onu alıyordum bu iğnelerde her zaman sıkıntı oluyor
Ben bunun kokusuna dayanamiyorum ilk oglumda kullanmistim ama catladim bolcaBen dün palmer's vücut losyonu sipariş verdim gelince bakacağım bakalım nasılmış. Yorumları baya olumlu. Eki Görüntüle 2649296
Ayy benim ikinci olacak ilk oğlum 10yasında hastane cikisi siparisi verdim internetten geldi ben şok nasıl yaa bu kadar mi minik olacak diye annemde dalga geciyor evdekiyle mi kiyasliyorsun o ne kadar dogdu sanki diyeKızlar bugün evimizin yakınındaki bir avm ye gittik eşimle. en son martta girmiştim bi avm ye çok değişik geldipanço mağazası vardı tabi ayaklar pıtpıt o tarafa doğru gitti. 0-3 ay bebiş zıbınları bodyleri vardı bir bakayım dedim Allahım ne kadar küçükler. Onlrı görünce içimi bir korku sardı ben bu bebeğe bakabilecek miyim daha kendime zor bakıyo gibiyim diye Allah yardımcımız olsun çok minik değiller mi ilk doğduklarında? Ben yaşından önce bi bebeği hiç kucağıma almadım bu zamana kdar hep korktum bir şey olursa diye
Allah korusun canim bebegini rabbim korusun ben adiyaman merkezdeyimCanım çok sevinirim gerçekten hangi il ilçe soylersen tek tek ararim gerekirse eczaneleri çok korkuyorum iğnem biter ve ıgnesiz kalırsam bebeğime bir şey olur diye.tekrar teşekkürler
Amin canım çok sağol Allah hepimizin yavrularını korusunAllah korusun canim bebegini rabbim korusun ben adiyaman merkezdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?