- 11 Mart 2020
- 276
- 372
- 18
- 41
Bi de seni Allaha emanet ettik canım. Rabbim onlara diğer yavrularına sağlık versin inşallah.. Sıkıntın varsa yorma kendini kaç yaşındasın bilmiyorum ama ne güzel bak yavruların varmıs... Kızacaksın belki bu yorumuma ama inan seni düşündüğüm için yazıyorum. Samimiyetime güven..Merhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Allahim sabir versin diyecek soz bulamiyorum cok zor allahkimseye yasatmasinMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Ben ilk siparisimi verdigimde kargo geldi actim baktim minicik bir kiyafet dedim firma dalgami geciyor bune oyuncak bebege ancak olur baktim yeni dogan yaziyorCanım hayırlı olsun tapu falan çok sıkıntılı yerler ya güya randevu falan veriyolar öyle gidiliyo ama her daim kalabalık oluyor yine de
yaa gerçekten inanamadım hele o üzerinde yenidoğan yazanlar oyuncak bebek kıyafeti gibiydi 0-3 ler bile oyuncak bebek giysisi gibi pandemi nedeniyle doya doya bakamadık da şöyle bi baktık esas park yatak neymiş yan yatak neymiş işte puset neymiş onlara bakmaya gitmiştik çünkü
Merhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Canım 16+6 idim doktor 3-4 gün önde gittiğini söylediCanım tam olarak kaç haftalıksın? Ultrasonda doktor kaç haftalıksın dedi?
Rabbim sabır versin canim cok zor biliyorum yavrularini sana bagislasin bende yasadim 22 haftalikti benimde normal oldu tarif edilemez bi acıMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Çok üzüldüm canım. Rabbim evdeki evlatlarının ömrünü güzel eylesinMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Benimde bebişim 181 gr 17+1 hafta olarak canım ondan sordumCanım 16+6 idim doktor 3-4 gün önde gittiğini söyledi
Allah cennetinde kavuştursun geride kalan sizlere sabır versin kendini hem fizyolojik hem psikolojik toplamaya çalış 3 çoçuğun varmış onlara sarıl tekrar başın sağolsunMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Ayy ben de diyorum sadece bende mi oluyor acaba, aynı şeyi yaşayan birinin olması güzel. Emdikçe aşırı acıyor dediğin gibi fena... Benimki de öyle çok az emiyor. Günde 1i nasıl bıraktın peki;?bende hep bu tarihi istiyorum bakalım doktor kabul edecek mi
Bende emzirdim ilk başlarda 1 ay falan oldu bıraktık biraz daha fazladır belki de.. aslında ben emzirirdim daha çok ama göğüs uçlarım çok acıyordu aşırı hassas oldu birde çevre baskısı yüzünden sürekli olmaz diye diye en son kestim zaten günde 1 e indirmiştik çok yıpranmadı hatta ilk başta aramadı bile son bir haftadır açıp bakıyor istiyor ama ben vermiyorum
Sürdüm süreli baya rahatladı canım, sen de sür doğuma kadar ihmal etme sakın valla bence göbekten daha önemli meme ucuYa yuh artık bu insanlardaki nasıl bir düşüncesizlik ya bana bişey olmaz diyerek yaşıyorlar bu hayatı. İnsan kimseyi düşünmese kızını kocasını düşünür de gelmez. Acayip sinir oldum. bu vaka sayıları da artıyor işte hep bunlar gibi düşüncesizler yüzünden. Bir yıl da tatil yapma bir yılın da piknik yapmadam geçsin be adam diyorum tv de gördükçe.
Aynen öyle canım insanlar anlamıyor bunu gerçekten virüs bitti zannediyorlar maske takan yok ben takıyorum diye iş yerinde laf attı kaç kişi amma da abartıyorsun diye. Bi de bunlar güya okumuş etmiş dünyadan haberi olan insanlar hayret ediyorum gerçekten. Açıkçası ben grip bile olmak istemem bunun için önlemimi alırım ama insanlar sonuçlarının ne olduğu belli olmayan, vücutta nasıl bir zarar doğurduğu belli olmayan bu hastalığa yakalanmamak için önlem almayı ihmal edebiliyor
Ay benim de memelerim o kadar hassas ki baştan beri hiç de geçmedi o gerginlik hassasiyet belki rahatlatır diye sürüyorum lierac. Sen doktora da sormuşsun o benim aklıma gelmemişti iyi etmişsinben de öğrenmiş oldum böylece sürmemde sakınca olmadığını ama çok rahatlatıyor gerçekten
Ben de hiç bebek kucağıma almışlığım dahi yoktu ama işte insan alışıyor doğunca senin parçan zaten :) Bir de hamur gibi bir şey ya bence öyle çok hassas değiller korkmaKızlar bugün evimizin yakınındaki bir avm ye gittik eşimle. en son martta girmiştim bi avm ye çok değişik geldipanço mağazası vardı tabi ayaklar pıtpıt o tarafa doğru gitti. 0-3 ay bebiş zıbınları bodyleri vardı bir bakayım dedim Allahım ne kadar küçükler. Onlrı görünce içimi bir korku sardı ben bu bebeğe bakabilecek miyim daha kendime zor bakıyo gibiyim diye Allah yardımcımız olsun çok minik değiller mi ilk doğduklarında? Ben yaşından önce bi bebeği hiç kucağıma almadım bu zamana kdar hep korktum bir şey olursa diye
Aaa bu benAyy benim ikinci olacak ilk oğlum 10yasında hastane cikisi siparisi verdim internetten geldi ben şok nasıl yaa bu kadar mi minik olacak diye annemde dalga geciyor evdekiyle mi kiyasliyorsun o ne kadar dogdu sanki diye
Canim ben iki hamileligimde clexane bunda enox kullaniyorum oksapar hepsi ayni haberiniz olsun alabolirsiniz yaniHay Allahben de haftaya gidicem mecbur yazdırmak için sorarım alternatif başka var mı diye. İnşallah bir an önce çözülür piyasa da buluruz
Gözün aydın canım.ar bugün benımde kontrolüm vardı. çok şükür hersey yolunda. hepimiz bebegımızı saglıkla kucagımıza alalım ınsallah. cinsiyet kesınlestı. kızımız olacak. 180 gr olmuş bebegimiz. henüz hiç alışveriş yapmadım. cok düşüğüm oldugundan sanırım epeyce gec alacagım. ama paylaştıklarınıza bayılıyorum
Sağol canım öyle olur bu durumda bence de. Hepsi kan sulandırıcı sonuçtaCanim ben iki hamileligimde clexane bunda enox kullaniyorum oksapar hepsi ayni haberiniz olsun alabolirsiniz yani
Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm gerçekten, ne söylenir bilemiyorum. En kısa zamanda sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Canim benim ikinci meleginde sana obur dunyada sefaitcin olacak insallah Rabbim sana sabir versin canim cok sukur 3 cocugun var Rabbim sizlere omur vesin insallah ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim hakkinda hayirlisini versin cok uzuldumMerhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim
Tesekkür ederimGözün aydın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?