2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Merhaba kızlar evet bebeğimi kaybettim çok üzgünüm etkilenmemeniz için yazmak istemedim burda ama diğer konudan görmüşsünüz çok üzgünüm kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktor kan sulandırıcı içtiğim için hemen müdahale edilemedi oyüzden çok sıkıntı yaşadım normal doğum önerdi doktor fakat ben devletten imza atarak çıkıp özelde sezeryan oldum bebeğim toprağına kavuştu cennete 2. Emanetimi bıraktım Rabbım sabır verecek inanıyorum bu ikinci imtihanım daha bilinçli geçiyo elhamdülillah Rabbım çekemeyeceğimiz yükü yüklemezmiş rabbime emanet olun ve lütfen etkilenmeyin ben rahatsızım ve sıkıntı yaşıyordum hep gebeliğimde... Rabbim e emanet olun sağ salim yavrularınıza kavuşsun inşallah inanın her yavrusu kendim kadar sevinirim çok şükür 3 yavrum var avuntum Rabbım onları bağışlasın.... Allah'a emanet olun merakınız için yazdım yoksa yazmazdım kendinize iyi bakın hepinizi Allah'a emanet ettim

Bi de seni Allaha emanet ettik canım. Rabbim onlara diğer yavrularına sağlık versin inşallah.. Sıkıntın varsa yorma kendini kaç yaşındasın bilmiyorum ama ne güzel bak yavruların varmıs... Kızacaksın belki bu yorumuma ama inan seni düşündüğüm için yazıyorum. Samimiyetime güven..
Allahım sabrını artırsın...
Kendine çok iyi bak dikkat et..

Allahim sabir versin diyecek soz bulamiyorum cok zor allahkimseye yasatmasin

Ben ilk siparisimi verdigimde kargo geldi actim baktim minicik bir kiyafet dedim firma dalgami geciyor bune oyuncak bebege ancak olur baktim yeni dogan yaziyor

Zeynep Allah yardımcınız olsun, rabbim yavrularına uzun sağlıklı ömür versin İnan ne diyeceğimi bilmiyorum çook çok üzgünüm. Kendine çok iyi bak

Rabbim sabır versin canim cok zor biliyorum yavrularini sana bagislasin bende yasadim 22 haftalikti benimde normal oldu tarif edilemez bi acı üzme kendini

Çok üzüldüm canım. Rabbim evdeki evlatlarının ömrünü güzel eylesin

Corona hakkında yazılanları okudum. Ben de temmuz başında Türkiye'ye geleceğim 2 ay kadar İstanbul'a. Biraz korkutuyor surec. Şu an irlandadayim. Burada nüfus az. Alan çok. O yüzden bir tık rahat. Toplu taşımalar az insan alıyor oturacak koltuklar işaretlenmiş. Mağazalar açıldı ama şirketler henüz ise baslamadi. Restorantlar bir kısmı açık ama sadece eve yemek vermek için. İçerde oturulmiyor. Cafe barlar kapalı. İnsanlar mağazaların kapısında kuyruk oluyor alisverise çıkılmaz. Maske zorunlu değil. Ülke içinde dolaşım henüz serbest değil. Beni tek korkutmayan sey insan sayısının az olması, yoksa her yerde aynı insanalr bikti yasaklardan. Ama Türkiye'ye göre daha temkinli bir ülke, hemen herşeyi acmadilar. Olu sayisi su an sıfır, vaka düşük ama sifirlanmiyor bir türlü.

Son düzenleme:
Allah cennetinde kavuştursun geride kalan sizlere sabır versin kendini hem fizyolojik hem psikolojik toplamaya çalış 3 çoçuğun varmış onlara sarıl tekrar başın sağolsun

Ayy ben de diyorum sadece bende mi oluyor acaba, aynı şeyi yaşayan birinin olması güzel. Emdikçe aşırı acıyor dediğin gibi fena... Benimki de öyle çok az emiyor. Günde 1i nasıl bıraktın peki;?
Sürdüm süreli baya rahatladı canım, sen de sür doğuma kadar ihmal etme sakın valla bence göbekten daha önemli meme ucu Doğumdan sonra çatlağı pek düşünmüyor insan ama o meme acısı yok mu... :)
Ben de hiç bebek kucağıma almışlığım dahi yoktu ama işte insan alışıyor doğunca senin parçan zaten :) Bir de hamur gibi bir şey ya bence öyle çok hassas değiller korkma
Ayy benim ikinci olacak ilk oğlum 10yasında hastane cikisi siparisi verdim internetten geldi ben şok nasıl yaa bu kadar mi minik olacak diye annemde dalga geciyor evdekiyle mi kiyasliyorsun o ne kadar dogdu sanki diye
Aaa bu ben Geçen kızımın kıyafetlerini ayıklıyorum, 0-3 aylık bodyleri gördüm üzerine tuttum şok oldum Avucum kadarmış yaaa.

Hay Allah ben de haftaya gidicem mecbur yazdırmak için sorarım alternatif başka var mı diye. İnşallah bir an önce çözülür piyasa da buluruz
Canim ben iki hamileligimde clexane bunda enox kullaniyorum oksapar hepsi ayni haberiniz olsun alabolirsiniz yani

Gözün aydın canım.

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm gerçekten, ne söylenir bilemiyorum. En kısa zamanda sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallah

Canim benim ikinci meleginde sana obur dunyada sefaitcin olacak insallah Rabbim sana sabir versin canim cok sukur 3 cocugun var Rabbim sizlere omur vesin insallah ne diyecegimi bilemiyorum Rabbim hakkinda hayirlisini versin cok uzuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…