2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Coooooooooooookkkk tatlı benimki gibi tıpkı

Benm de oyle gibi mesela dun bulandi biraz cikardm sonra aksama kdr surdu yavas yavas. Ama tabi ilac aldigm gunlerdeki gibi diilm cok sukur. Yemek fln yapabiliyorm ise gidiyorm markete gittm bgn dolabimu yerlestrdm fln
Aaa demmeki ben hiç göstermiyorum çok minnak bir göbüşüm var korktum ya zaten kimsede anlamıyor hamile oldugumu

Ben 70 kiloyum tabi boyumda uzun baya ondan olabilir mi kızlar

benim doktor da uzmanlaşmış değil ama kendisi yapıyor detaylıyı. ama ben yine de bu haftasonu perinatolağa gidiyorum. doktoruma demedim gideceğimi. 2.bir gözün görmesini istiyorum.
Bilemedim şimdi ben de mi perinatoloğa gitsem acaba diye araştırıyorum. Bir de detaylı nasıl yapılıyor biliyor musun? Vajinal ultrason ile mi oluyor? Karından mı?

Kimisinin doguma kadar midesi bulaniyor bugün benim hiç bulanmadı yarında bulanmazsa dr yolu beni bekler

Kimisinin doguma kadar midesi bulaniyor bugün benim hiç bulanmadı yarında bulanmazsa dr yolu beni bekler
Cnm icin rahat etsin git tabi de keslmesi normal bence kimisinin hic bulanmio kimisinin 12 dedin mi bitiyo. Biz burda birkac kisi variz hala arada kusan biz sanssiz kesimdeniz %95in 14ten sonra gecer demisti benm dr. Biz %5e girdik malesef

Kızlar ben de bir kaç gündür fenayım ya. Midem ağzımda kusmadım ama sürekli o kusacakmış hissiyatı var. 17+4 bugün. Umutlarım tükendi yavaş yavaş geçmeyecek sanki bu arada bugün kontrol günümdü ilk kez bu kadar net seçebilim bebeğimi, bir burnu var neredeyse yok babası, halaları ve teyze de resmen bit burun onlara çekmiş sanırım, kilo 214 gr, boyu da 17.5 cm. Bu arada o kadar bulantıya ve kusmaya nasıl kilo almayı başardım bilmiyorum ama 5 haftada 3-3,5 kilo almışım, doktor ayda 2 kiloyu geçmemeye çalış dedi. Zaten üç-beş kilo fazlamla hamile kaldım. Su an kendimi fil gibi hissediyorum

sana resimle yanıt vereyim
Cnim masallah ilk gebeliğin değil sanırım benim ilk olduğundan heralde hic belli değil 4 kilo aldım halbuki ama sanki hepsi kalcada hala bol gelen pantolonlarımı giyiyom simdilik is yerinde de kilo mu verdin sen nasıl gebesin bu nasıl 5. Ay diyolar

Son düzenleme:
2.canım 4 yaşında kızım var. ben de 3-4 kilo arası aldım. normal kilom 80di.

Günaydın kızlar
Bugun kontrole gidecekler güzel haberlerle gelin inşallah
Ayrıtnılı usg karından yapılıyor canom...
Bende 2kilo almışım... 55dim su an 57yim...iyi gidiyoruz ddi Dr bakalım ayrıntılı usg 2 hafta sonra o zamana kadr neler değişecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…