2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
günaydın kızlar... Annem benimle dalga geçiyor, ben 7 aylıkken bu kadar değildi karnım diye...Benim ilk gebeliğimde de böyle olmuştu önde füze gibi...kiloyu da çok dert etmeyin bence ben 55 le kalıp 75 le girmiştim doğuma, 6 ay iiçinde 60 a inmiştim. Şimdi de 58 le başladım ilk aylar 55 e düştüm falan, hiç takmıyorum. meyve çok yeme demişti bana sadece malum yaz meyveleri çok şekerli, şeker hamilelikte tehlikeli. sağlıcakla kalın

Ben doktora gitmiyorum korana sebebiyle inşallah 21 hafta da ayrıntılı da Ögrenebilirim 29 haziranda gidecegim
aa ciddi mi? özellerde corona durumu yok aslında özele de mi gitmedin? arkadaşta sormuş hiç mi gitmedin yoksa kontrolünü olup son zamanlarda mı gitmedin? ne çok gitmedin dedim ya
erhaba Canim yeni okudun gördüm mesajını biraz gerilmissin sanırım olur öyle ben izmirliyim canım doğma büyüme sen kaç yıldır İzmir desin

ahaha geç kaldın sende canım
Ben de şu an özele gidiyorum doktor yönlendirmedi beni de ama ilk hamileliğimde devlete gidiyordum. Devlette takip edilirken mutlaka gönderiyor doktor seni perinatolojiye.
bence devlette doktorun bi hastaya 40 dk ayırması çok zor olduğu için ve hemen hemen kadın doğum hastanelerinde hep perinatolog olduğu için direkt yönlendiriyolar, özelde doktor müsaitse ya da randevusunu ayarlarsa bakabilir cihazları falan çok daha iyi oluyo çünkü. ama ayrıntılıyı özele gidersen bayaa para alıyolardı sanki. bizim hastanede varmış şimdi perinatolog, randevu alıp gidicem bakalım napıomuş minnak.

Aynen dediğin gibi olabilir, benim gittiğim hastanede yok doktor da bir şey demedi bakalım belki dışarıda bir yere giderim kendim randevu alıp. Dediğin gibi biraz pahalı oluyor.

Kizlar ayritili ultrasonda bebegimn sirt donukken doktor cinsiyeti erkek dedi yuzunu hic dönmedi bebegim sizcw nasıl gordu sizdede boyle bisey oldumu yanilma ihtimali varmi

Canım valla ben de öyle oldum. Hamile kaldığımda 1 2 kilo almıştım sonra kusmaya başlayınca verdim dedim ama meğer sağlıksız kilo verdiğimiz için heralde sudan veriyormuşuz. Kusma bitince birden yine geri aldım üstüne de 2 kilo aldım toplamda kustuğum en zayıfladığım döneme göre 4 kilo fln almış oldm ama gerçekte aldığım 2 kilo sanırım

Kizlar ayritili ultrasonda bebegimn sirt donukken doktor cinsiyeti erkek dedi yuzunu hic dönmedi bebegim sizcw nasıl gordu sizdede boyle bisey oldumu yanilma ihtimali varmi
Yanılma ihtimali bence kaçıncı haftada olduğuna göre değişir ama arkası dönükken poposunun altından sarkan pipiyi görmüş olabilir

Benimde sanki 7 aylikkiloda aldi basini gidiyor 20.haftaya kadar doktorum 4 kilo dekisti ben almisim 6bugun saglik ocaginda tartildim moralim bozuldu sanirim 20 kiloyla doguma girecem hedefim 12 kiloydu
cok sagol canim yaptirip geldik diger ayda yapilacakmis
Bende hem reflü yatağı hem de babynest aldım canım. hevesten ne yapacağımı şaşırdım diyodum benim gibi biri daha varmış sevindim
siradada ev tipi ana kucagi var onda henuz modele karar veremedim
kızlar eğer anakucağı, hamak vs kullanacaksanız babyneste falan gerek yok. koltukta reflü yatağında yatırabilirsiniz.ya da çok ince bir yatak yaptırın ona yatırın.bence gerekli birşey seğil babynest
ben şoyle dusunuyorum odada uyuturken anakucaginda uyuturum sonra babynestte koyar rahat uyur dedim
Ben şimdiden 12 nin yarısı almışım bile doktor diyetisyene yönlendirdi ama gidemedim henüz
bende almişim

canım uyuyunca uyanmasın diye bence hiç kıpırdatmayı istemeyeceksin

KIZLAAARR BEN DÜN DOKTORA KONTROLÜNE GİTTİM . ÇOK UTANGAÇ ÇIKTI BİZİM MİNİK. AYNI RANDEVUDA 3 KERE DOKTORUN YANINDAN ÇIKTIM TEKRAR GİRDİM GÖSTERMESİ İÇİN ÇİKOLATA YEDİM GİRDİM OLMADI DOKTOR HADİ 15 DK MERDİVEN İN ÇIK DEDİ . SONRA TEKRAR GİRDİM EN SON ANDA ARTIK GÖSTERDİ. BENİM DE KIZIM OLUYO ARKADAŞLAR ALLAHIM NASİP EDERSE
wendy yazabilirsin canım

Kızım geliyormuş teyzeler 17.haftada netleşti çok şükür sağlıkla gelsin miniklerimiz listeye ekleyebilirsiniz
canım gözün aydın, ilk sayfadaki bilgileri bi doldurursan hemen ekleyelim seni
canım gözün aydın, hemen güncelliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…