- 8 Mayıs 2013
- 11.896
- 25.514
- 798
aa ciddi mi? özellerde corona durumu yok aslında özele de mi gitmedin? arkadaşta sormuş hiç mi gitmedin yoksa kontrolünü olup son zamanlarda mı gitmedin? ne çok gitmedin dedim yaBen doktora gitmiyorum korana sebebiyle inşallah 21 hafta da ayrıntılı da Ögrenebilirim29 haziranda gidecegim
erhaba Canim yeni okudun gördüm mesajını biraz gerilmissin sanırım olur öyle ben izmirliyim canım doğma büyümesen kaç yıldır İzmir desin
bence devlette doktorun bi hastaya 40 dk ayırması çok zor olduğu için ve hemen hemen kadın doğum hastanelerinde hep perinatolog olduğu için direkt yönlendiriyolar, özelde doktor müsaitse ya da randevusunu ayarlarsa bakabilir cihazları falan çok daha iyi oluyo çünkü. ama ayrıntılıyı özele gidersen bayaa para alıyolardı sanki. bizim hastanede varmış şimdi perinatolog, randevu alıp gidicem bakalım napıomuş minnak.Ben de şu an özele gidiyorum doktor yönlendirmedi beni de ama ilk hamileliğimde devlete gidiyordum. Devlette takip edilirken mutlaka gönderiyor doktor seni perinatolojiye.
Aynen dediğin gibi olabilir, benim gittiğim hastanede yok doktor da bir şey demedi bakalım belki dışarıda bir yere giderim kendim randevu alıp. Dediğin gibi biraz pahalı oluyor.aa ciddi mi? özellerde corona durumu yok aslında özele de mi gitmedin? arkadaşta sormuş hiç mi gitmedin yoksa kontrolünü olup son zamanlarda mı gitmedin? ne çok gitmedin dedim ya
ahaha geç kaldın sende canım
bence devlette doktorun bi hastaya 40 dk ayırması çok zor olduğu için ve hemen hemen kadın doğum hastanelerinde hep perinatolog olduğu için direkt yönlendiriyolar, özelde doktor müsaitse ya da randevusunu ayarlarsa bakabilir cihazları falan çok daha iyi oluyo çünkü. ama ayrıntılıyı özele gidersen bayaa para alıyolardı sanki. bizim hastanede varmış şimdi perinatolog, randevu alıp gidicem bakalım napıomuş minnak.
Doktor erkek demişse yanılma ihtimali olmaz canım benimKizlar ayritili ultrasonda bebegimn sirt donukken doktor cinsiyeti erkek dedi yuzunu hic dönmedi bebegim sizcw nasıl gordu sizdede boyle bisey oldumu yanilma ihtimali varmi
benim oluordu cnım hatta gecen haftaya kadar ağrıdı sızladı16.haftada tek taraflı kasık ağrısı normal midir hala büyüme ağrısı olur mu ki sızlama gibi böyle?
Canım valla ben de öyle oldum. Hamile kaldığımda 1 2 kilo almıştım sonra kusmaya başlayınca verdim dedim ama meğer sağlıksız kilo verdiğimiz için heralde sudan veriyormuşuz. Kusma bitince birden yine geri aldım üstüne de 2 kilo aldım toplamda kustuğum en zayıfladığım döneme göre 4 kilo fln almış oldm ama gerçekte aldığım 2 kilo sanırımKızlar ben de bir kaç gündür fenayım ya. Midem ağzımda kusmadım ama sürekli o kusacakmış hissiyatı var. 17+4 bugün. Umutlarım tükendi yavaş yavaş geçmeyecek sankibu arada bugün kontrol günümdü ilk kez bu kadar net seçebilim bebeğimi, bir burnu var neredeyse yok babası, halaları ve teyze de resmen bit burun onlara çekmiş sanırım, kilo 214 gr, boyu da 17.5 cm. Bu arada o kadar bulantıya ve kusmaya nasıl kilo almayı başardım bilmiyorum ama 5 haftada 3-3,5 kilo almışım, doktor ayda 2 kiloyu geçmemeye çalış dedi. Zaten üç-beş kilo fazlamla hamile kaldım. Su an kendimi fil gibi hissediyorum
Yanılma ihtimali bence kaçıncı haftada olduğuna göre değişir ama arkası dönükken poposunun altından sarkan pipiyi görmüş olabilirKizlar ayritili ultrasonda bebegimn sirt donukken doktor cinsiyeti erkek dedi yuzunu hic dönmedi bebegim sizcw nasıl gordu sizdede boyle bisey oldumu yanilma ihtimali varmi
Benimde sanki 7 aylikKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
cok sagol canim yaptirip geldik diger ayda yapilacakmisKorkma güneş ben tüm.dozlarini oldum 9 yıl oldu koruyuculuğu daha devam ediyormuş yeniden yapmadılar ateş şişme vs olabilir diyorlar ama benim hic biri olmadı zaten ilk 2 yada 3 doz hamilelikte yapılıyor digerleri 1 yıl ve 2 yıl.sonraydi heralde
siradada ev tipi ana kucagi var onda henuz modele karar veremedimBende hem reflü yatağı hem de babynest aldım canım. hevesten ne yapacağımı şaşırdım diyodum benim gibi biri daha varmış sevindim
ben şoyle dusunuyorum odada uyuturken anakucaginda uyuturum sonra babynestte koyar rahat uyur dedimkızlar eğer anakucağı, hamak vs kullanacaksanız babyneste falan gerek yok. koltukta reflü yatağında yatırabilirsiniz.ya da çok ince bir yatak yaptırın ona yatırın.bence gerekli birşey seğil babynest
bende almişimBen şimdiden 12 nin yarısı almışım biledoktor diyetisyene yönlendirdi ama gidemedim henüz
Hayırlı olsun sizinle günlerimiz aynıKızım geliyormuş teyzeler 17.haftada netleşti çok şükürsağlıkla gelsin miniklerimiz listeye ekleyebilirsiniz
canım uyuyunca uyanmasın diye bence hiç kıpırdatmayı istemeyeceksinBenimde sanki 7 aylikkiloda aldi basini gidiyor 20.haftaya kadar doktorum 4 kilo dekisti ben almisim 6 bugun saglik ocaginda tartildim moralim bozuldu sanirim 20 kiloyla doguma girecem hedefim 12 kiloydu
cok sagol canim yaptirip geldik diger ayda yapilacakmis
siradada ev tipi ana kucagi var onda henuz modele karar veremedim
ben şoyle dusunuyorum odada uyuturken anakucaginda uyuturum sonra babynestte koyar rahat uyur dedim
bende almişim
canım gözün aydın, ilk sayfadaki bilgileri bi doldurursan hemen ekleyelim seniKızım geliyormuş teyzeler 17.haftada netleşti çok şükürsağlıkla gelsin miniklerimiz listeye ekleyebilirsiniz
canım gözün aydın, hemen güncelliyorumKONTROLÜNE GİTTİM . ÇOK UTANGAÇ ÇIKTI BİZİM MİNİK. AYNI RANDEVUDA 3 KERE DOKTORUN YANINDAN ÇIKTIM TEKRAR GİRDİM GÖSTERMESİ İÇİNÇİKOLATA YEDİM GİRDİM OLMADI DOKTOR HADİ 15 DK MERDİVEN İN ÇIK DEDİ . SONRA TEKRAR GİRDİM EN SON ANDA ARTIK GÖSTERDİ. BENİM DE KIZIM OLUYO ARKADAŞLAR ALLAHIM NASİP ED
listemiz güncellendi hanımlar, cinsiyet bekleyen 4 annemiz kalmış (@lion mother ,Evaleyn , Y Yasinin_Annesi , @Elos35 ) sağlıkla öğrenin hanımlar sizde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?