2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Leveme kuzum kaç gündür yazıcam sana unutuyorum listede şehir siirt yazıyor sende bende aslen siirtliyim merak ettim görev icabımı ordasınız yoksa hemşerimiyiz diye

Yine tartışma yine engel olmuş. Hayır biz burada iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz, sonra biri gelip geriyor olan bizim kızlara oluyor. En iyisi hiç cevap yazmamak böyle olaylarda.
Ama resmen tahrik etti ya bende düzgün cvp vereyim de ceza almayın diye çok seçerek ve dikkatli yazdim az önce bi girdim ki kızlar hep banlanmış oLan bizimkilere oldu

Merhaba Canim yeni okudun gördüm mesajını biraz gerilmissin sanırım olur öyle ben izmirliyim canım doğma büyüme sen kaç yıldır İzmir desin

Benimde arada hafifliyor bir gün iki gün ama bugünlerde gene feci 19 haftam bitiyor artık aynı bazen mahvediyor diyorum galiba doğuma ancak geçecek çünkü günleri haftaları saydım ha bitti ha bitecek diye yok yarıladım daha devam ediyor

Benimki baya büyüdü kilo almanın da etkisi var sanırım gören 7 8 aylık sanıyor

g
Ben pazartesi olucam canım doktora sordum kesinlikle yaptır dedi
Doktor ne zaman söyluyor olmamız gerektigini virde kontrole gittigimiz hastanedemi yapıcaklar
aşı fobim varda bak heycanlandm
Benimde çıktı zayıf oldugumdan bide belli oluyor hemencik

akademi1994
Zaten canım doktorda öyle dedi tüp bebek ameliyatimi yapan gel atalım dikişi diyor şimdiki doktorumda yaparsam boşuna fazla işlem yapmış olurum diyor hiç bir sorun yokken dikişi atıp erken doğuma sebep olabilir dedi.Senin dediğin gibi enfeksiyon durumu var bide .kaç kez ameliyat oldum bu işlem karnında bebekle gözümü çok korkutuyordu canım.insallah hepimiz sorunsuz atlatırız

g

Doktor ne zaman söyluyor olmamız gerektigini virde kontrole gittigimiz hastanedemi yapıcaklar
aşı fobim varda bak heycanlandm

Benimde çıktı zayıf oldugumdan bide belli oluyor hemencik
Benim 19.haftama denk geliyor dedim tamam attır dedi sağlık ocağı yapıyor ücretsiz.Bir kaç gün kol da ağrı oluyormuş

Ya baya kocaman göbek oldu benim. Hayatında hiç göbeği olmamış biri olduğumdan çok değişik geliyo ne zormuş göbekli olmak öne eğilmek falan hep dert. Bi de dediğin gibi mide de çıktı karnın üst kısmında onu da kilo almama veriyodum ben ama o da bebekten oluyomuş yani şu an öğrendim

Ben de bunu düşünüyorum ama salon için ana kucağı tarzı bişey daha rahat olmaz mı ?

Kocaman göbek , mide , karın ne ararsan var

Benim de koca bir karnım var, ilk hamileliğimde 20. haftada anca çıkmıştı. Bunda dev gibi oldu göbik
Ben sıfır göbekliyidim boyumda uzundu diye ama şuan minnak bir göbiş görünüyor kızlar bu detaylı ultrason un digerinden farkı ne ben her gitiigmde doktor 4 boyutlu bakıyor

Ben sıfır göbekliyidim boyumda uzundu diye ama şuan minnak bir göbiş görünüyor kızlar bu detaylı ultrason un digerinden farkı ne ben her gitiigmde doktor 4 boyutlu bakıyor
Canım detaylıda perinatoloji uzmanı bakıyor, bu konuda uzmanlaşmış doktor yaklaşık 40 dk boyunca damarlarına kadar inceliyor bebeği.

Canım detaylıda perinatoloji uzmanı bakıyor, bu konuda uzmanlaşmış doktor yaklaşık 40 dk boyunca damarlarına kadar inceliyor bebeği.
Canım ben diger gebeliklerimde hiç beni yönlendirmediler ya oda özele gittim çok tuhaf

Kuzum benim kendi doktorum bakıcak hiç demedi perinatoloji uzmanına gitmelisin diye acaba kadın doğum doktoru da bu konuda uzmanlaşmış falan olabilir mi

sana resimle yanıt vereyim

Eklentiler

• IMG_20200617_201326.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 82
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…