- 31 Ağustos 2018
- 1.323
- 2.643
- 133
- 37
Ama resmen tahrik etti ya bende düzgün cvp vereyim de ceza almayın diye çok seçerek ve dikkatli yazdim az önce bi girdim ki kızlar hep banlanmış oLan bizimkilere olduYine tartışma yine engel olmuş. Hayır biz burada iyi kötü bir şeyler paylaşıyoruz, sonra biri gelip geriyor olan bizim kızlara oluyor. En iyisi hiç cevap yazmamak böyle olaylarda.
Kesinlikle bizim kızlar yandı onun yüzünden cevap vermeyelim bundan sonraaAma resmen tahrik etti ya bende düzgün cvp vereyim de ceza almayın diye çok seçerek ve dikkatli yazdim az önce bi girdim ki kızlar hep banlanmış oLan bizimkilere oldu
Merhaba Canim yeni okudun gördüm mesajını biraz gerilmissin sanırım olur öyle ben izmirliyim canım doğma büyümeAnliyorum sizi ama sordugum soruya cevap vermiyorlar, kizdigim yere nedense herkes ayni agiz hemen pencelerini cikariyor sacmalik, Bunada cevap vermeyin madem bide usenmeyip uzun uzun kavga etmek icin yazi yazmislar tamm siz hamilesinizde ben neyim neden cevap vermiyorsunuz izmirli degilim gelin geldim sadece birsey danismakti derdim ama yok valla anlatamiyor insan insana derdini acik ve net, biri yazmis bizi birbirimize dusurdu diye kimseyi tanimiyorum nasil birbirinize dusureyim yazmak icin yapmayin Allah askina pes yani arkadaslar
Benimde arada hafifliyor bir gün iki gün ama bugünlerde gene feci 19 haftam bitiyor artık aynı bazen mahvediyor diyorum galiba doğuma ancak geçecek çünkü günleri haftaları saydım ha bitti ha bitecek diye yok yarıladım daha devam ediyorKizlar dune kadar sabahları midem bulanırdı afedersiniz ögürurdüm bugün hic midem bulanmadi hemen boyle kesilir mi ikinci hamileligim ama ilkini hic hatırlamıyorumins bebege bisey olmamıstir yaa sizin gectimi bulantilarıniz
Benimki baya büyüdü kilo almanın da etkisi var sanırım gören 7 8 aylık sanıyorKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Doktor ne zaman söyluyor olmamız gerektigini virde kontrole gittigimiz hastanedemi yapıcaklarBen pazartesi olucam canım doktora sordum kesinlikle yaptır dedi
Benimde çıktı zayıf oldugumdan bide belli oluyor hemencikKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Benim 19.haftama denk geliyor dedim tamam attır dedi sağlık ocağı yapıyor ücretsiz.Bir kaç gün kol da ağrı oluyormuşg
Doktor ne zaman söyluyor olmamız gerektigini virde kontrole gittigimiz hastanedemi yapıcaklar
aşı fobim varda bak heycanlandm
Benimde çıktı zayıf oldugumdan bide belli oluyor hemencik
Ya baya kocaman göbek oldu benim. Hayatında hiç göbeği olmamış biri olduğumdan çok değişik geliyo ne zormuş göbekli olmakKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Canim hiç mi.gitmedin dr a ?Ben doktora gitmiyorum korana sebebiyle inşallah 21 hafta da ayrıntılı da Ögrenebilirim29 haziranda gidecegim
Ben de bunu düşünüyorum ama salon için ana kucağı tarzı bişey daha rahat olmaz mı ?Kızlar ben de babynest diye bişeyin reklamını görüyorum sürekli sizce buna gerek olur mu? Beşiğinin içine böyle yatırıp sonra salonda yanımızda mı böyle yatırıyoruz nasıl kullanılıyor çok da bilemedim.
Eki Görüntüle 2650131
Kocaman göbek , mide , karın ne ararsan varKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Ben sıfır göbekliyidim boyumda uzundu diye ama şuan minnak bir göbiş görünüyorBenim de koca bir karnım var, ilk hamileliğimde 20. haftada anca çıkmıştı. Bunda dev gibi oldu göbik
Canım detaylıda perinatoloji uzmanı bakıyor, bu konuda uzmanlaşmış doktor yaklaşık 40 dk boyunca damarlarına kadar inceliyor bebeği.Ben sıfır göbekliyidim boyumda uzundu diye ama şuan minnak bir göbiş görünüyorkızlar bu detaylı ultrason un digerinden farkı ne ben her gitiigmde doktor 4 boyutlu bakıyor
Canım ben diger gebeliklerimde hiç beni yönlendirmediler ya oda özele gittim çok tuhafCanım detaylıda perinatoloji uzmanı bakıyor, bu konuda uzmanlaşmış doktor yaklaşık 40 dk boyunca damarlarına kadar inceliyor bebeği.
Kuzum benim kendi doktorum bakıcak hiç demedi perinatoloji uzmanına gitmelisin diyeCanım detaylıda perinatoloji uzmanı bakıyor, bu konuda uzmanlaşmış doktor yaklaşık 40 dk boyunca damarlarına kadar inceliyor bebeği.
Kızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?