benim doktor da uzmanlaşmış değil ama kendisi yapıyor detaylıyı. ama ben yine de bu haftasonu perinatolağa gidiyorum. doktoruma demedim gideceğimi. 2.bir gözün görmesini istiyorum.Kuzum benim kendi doktorum bakıcak hiç demedi perinatoloji uzmanına gitmelisin diyeacaba kadın doğum doktoru da bu konuda uzmanlaşmış falan olabilir mi
Bende hem reflü yatağı hem de babynest aldım canım. hevesten ne yapacağımı şaşırdım diyodum benim gibi biri daha varmış sevindimTabi buyuklerimizin hatiralarida bambaşka insan kiyamiyor bile kullanmaya
ya ben bi yerde okumustum okuyunca inanamadim bu aylarda bebek yer bulma peşinde oluyormus ve bebek o kadar hareketliymiski bizler bunu hissetsek o kadar rahatsiz edici oluyormuş bi makine gibiymiş
izmirli izmirli deyip herkesi ayaga kaldirdi sende gec kaldin
ben aldim canim hem bbndan hemde reflu yatagi bizim gibi acemilere bunlar lazim olacak
Bende hissediyorum artık canım sabah 6 da uyandırdı beni hareketi sırt üstü uyumuşum sağıma toplanmıştı resmen karnım sert bi şekildeydikızlar günaydın herkese ☀ Ben dün gece ilk kez kızımın hareketini hissettim galibauyumadan önce uzanmış telefona bakıyordum göbek deliğimin alt kısmında böyle çok hafif bir dokunma gibi böyle sanki minik bir balık geziyormuş gibi bir his oldu çok güzeldi sonra bekledim biraz daha yapar mı diye ama yerleşti uykuya daldı heralde kuzum bi daha yapmadı
Coooooooooooookkkk tatlı benimki gibi tıpkısana resimle yanıt vereyim
Basbaya ortada gobegim. Cok sasiriyorm bu kdr buyumus olmasina. Uzerimde bol elbise varken bile anlasildi hamile oldugum oyle soyliym. Sabahlari benm de daha normal sabah cok az aslinda ama aksamlari patliyoKızlar karnınız ne alemde çıktı mı artık benimki bayağı belli oluyor beni rahatsız etmeye başladı hatta yemek yedikten sonra 6-7 aylık gibi gözüküyor mide de çıkıyor birde rahim iç organları yukarı itiyor doğal olarak herşey meydanda
Bulandiginda tum gun mu devam ediyo cnmBenimde arada hafifliyor bir gün iki gün ama bugünlerde gene feci 19 haftam bitiyor artık aynı bazen mahvediyor diyorum galiba doğuma ancak geçecek çünkü günleri haftaları saydım ha bitti ha bitecek diye yok yarıladım daha devam ediyor
Canım bazı günler çok hafif hafif bulanıyor o günler hiç aldırmıyorum sanki bulanmıyor gibi ama bazen mesela bugün cok bulanıyor ve her an devam ediyor uyuyana kadarBulandiginda tum gun mu devam ediyo cnm
Benim fazla bulanmiyor artik bazen acikinca ya da bazi yemekler dokunursa fln bulaniyo haftada 2 kereye fln dustu kusmalar. Ben de bicak gibi kesilmesini bekliyordm oyle diyorlardi hep ama bende oyle olmadi
Benm de oyle gibi mesela dun bulandi biraz cikardm sonra aksama kdr surdu yavas yavas. Ama tabi ilac aldigm gunlerdeki gibi diilm cok sukur. Yemek fln yapabiliyorm ise gidiyorm markete gittm bgn dolabimu yerlestrdm flnCanım bazı günler çok hafif hafif bulanıyor o günler hiç aldırmıyorum sanki bulanmıyor gibi ama bazen mesela bugün cok bulanıyor ve her an devam ediyor uyuyana kadar
bazen kocaman oluyor bazen geri kaçıyor herhalde sakinliyor
ama artık nerden bakarsan bak hamile olduğum aşikar
Benimde hala cok büyük değil swetsort lerle falan anlaşılmıyor ama bundan sonra saklamak mümkün değil ama evde badi ve taytla çok bariz küçük bir top gibi
Ooo benim hiç bir alt kıyafetim olmuyorhamile kıyafetine başladım bir aydır. Az önce giyecek kıyafet bulamadım eşimin esofman altını giydim bol bol ancak oldu
Benimki baya büyüdü kilo almanın da etkisi var sanırım gören 7 8 aylık sanıyor
Benimde çıktı zayıf oldugumdan bide belli oluyor hemencik
Ya baya kocaman göbek oldu benim. Hayatında hiç göbeği olmamış biri olduğumdan çok değişik geliyo ne zormuş göbekli olmaköne eğilmek falan hep dert. Bi de dediğin gibi mide de çıktı karnın üst kısmında onu da kilo almama veriyodum ben ama o da bebekten oluyomuş yani şu an öğrendim
Benim de koca bir karnım var, ilk hamileliğimde 20. haftada anca çıkmıştı. Bunda dev gibi oldu göbik
Kocaman göbek , mide , karın ne ararsan var
sana resimle yanıt vereyim
Basbaya ortada gobegim. Cok sasiriyorm bu kdr buyumus olmasina. Uzerimde bol elbise varken bile anlasildi hamile oldugum oyle soyliym. Sabahlari benm de daha normal sabah cok az aslinda ama aksamlari patliyo
Bende 2 almıştım 1 ini verdim 25-26 haftaya kadar biraz dikkat etmek istiyorum sonrası zaten istememde yapamamBu arada kızlar ben kilo alıyorum 3 kilo oldu toplamda inşallah 12 kiloyu gecmez ama geçecek gibi
Ben şimdiden 12 nin yarısı almışım bileBu arada kızlar ben kilo alıyorum 3 kilo oldu toplamda inşallah 12 kiloyu gecmez ama geçecek gibi
Bende bulantilarim olduğu halde çok yemedigim halde almışım ödem de olabilir diye düşünüyorum çünkü bacaklarım şiş varisler oluşmaya basladiBende 2 almıştım 1 ini verdim 25-26 haftaya kadar biraz dikkat etmek istiyorum sonrası zaten istememde yapamam
Canım ben diger gebeliklerimde hiç beni yönlendirmediler ya oda özele gittim çok tuhaf
Ayrı Bi uzmanlık gerektiriyor aslında bu ama bilemiyorum belki perinatologdur doktorun.Kuzum benim kendi doktorum bakıcak hiç demedi perinatoloji uzmanına gitmelisin diyeacaba kadın doğum doktoru da bu konuda uzmanlaşmış falan olabilir mi
Canım sağlık olsun da bebek ve sen iyi olda çünkü kimi gebeler 12 den fazla alıyor 20 ye kadar yolu varBen şimdiden 12 nin yarısı almışım biledoktor diyetisyene yönlendirdi ama gidemedim henüz
Ben de şu an özele gidiyorum doktor yönlendirmedi beni de ama ilk hamileliğimde devlete gidiyordum. Devlette takip edilirken mutlaka gönderiyor doktor seni perinatolojiye.Canım ben diger gebeliklerimde hiç beni yönlendirmediler ya oda özele gittim çok tuhaf
Maşallah annesisana resimle yanıt vereyim
bende yürümüyorum 1 haftadır. yürüsem süper olacak tekrar.Maşallah annesi ☺ Benim de böyle ya, ben geçen hafta üç günde bir kilo aldım nasıl olduysa anlamadımgeçen haftaya kadar iyi gidiyordu kilo alımı yavaştı ama artık hızlı. Gerçi on gün olacak hiç yürümüyorum ne güzel her gün bir bir buçuk saat tempolu yürüyordum sürekli de yiyorum tabii
HER ay fotoğraf çekiyor musunuz? Ben düşünmemiştim ama sanırım yarından itibaren çekicem her hafta. Yarın 4. Ay bitiyor beşinci aya giriyorum ☺ ilk haftadan çekseydim keşke ☺ tombikleşmemi haftalık görürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?