2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kuzum benim kendi doktorum bakıcak hiç demedi perinatoloji uzmanına gitmelisin diye acaba kadın doğum doktoru da bu konuda uzmanlaşmış falan olabilir mi
benim doktor da uzmanlaşmış değil ama kendisi yapıyor detaylıyı. ama ben yine de bu haftasonu perinatolağa gidiyorum. doktoruma demedim gideceğimi. 2.bir gözün görmesini istiyorum.

Bende hem reflü yatağı hem de babynest aldım canım. hevesten ne yapacağımı şaşırdım diyodum benim gibi biri daha varmış sevindim

kızlar eğer anakucağı, hamak vs kullanacaksanız babyneste falan gerek yok. koltukta reflü yatağında yatırabilirsiniz.ya da çok ince bir yatak yaptırın ona yatırın.bence gerekli birşey seğil babynest

Bende hissediyorum artık canım sabah 6 da uyandırdı beni hareketi sırt üstü uyumuşum sağıma toplanmıştı resmen karnım sert bi şekildeydi

Basbaya ortada gobegim. Cok sasiriyorm bu kdr buyumus olmasina. Uzerimde bol elbise varken bile anlasildi hamile oldugum oyle soyliym. Sabahlari benm de daha normal sabah cok az aslinda ama aksamlari patliyo

Bulandiginda tum gun mu devam ediyo cnm
Benim fazla bulanmiyor artik bazen acikinca ya da bazi yemekler dokunursa fln bulaniyo haftada 2 kereye fln dustu kusmalar. Ben de bicak gibi kesilmesini bekliyordm oyle diyorlardi hep ama bende oyle olmadi

Bulandiginda tum gun mu devam ediyo cnm
Benim fazla bulanmiyor artik bazen acikinca ya da bazi yemekler dokunursa fln bulaniyo haftada 2 kereye fln dustu kusmalar. Ben de bicak gibi kesilmesini bekliyordm oyle diyorlardi hep ama bende oyle olmadi
Canım bazı günler çok hafif hafif bulanıyor o günler hiç aldırmıyorum sanki bulanmıyor gibi ama bazen mesela bugün cok bulanıyor ve her an devam ediyor uyuyana kadar

Canım bazı günler çok hafif hafif bulanıyor o günler hiç aldırmıyorum sanki bulanmıyor gibi ama bazen mesela bugün cok bulanıyor ve her an devam ediyor uyuyana kadar
Benm de oyle gibi mesela dun bulandi biraz cikardm sonra aksama kdr surdu yavas yavas. Ama tabi ilac aldigm gunlerdeki gibi diilm cok sukur. Yemek fln yapabiliyorm ise gidiyorm markete gittm bgn dolabimu yerlestrdm fln

bazen kocaman oluyor bazen geri kaçıyor herhalde sakinliyor
ama artık nerden bakarsan bak hamile olduğum aşikar
Benimde hala cok büyük değil swetsort lerle falan anlaşılmıyor ama bundan sonra saklamak mümkün değil ama evde badi ve taytla çok bariz küçük bir top gibi
Ooo benim hiç bir alt kıyafetim olmuyor hamile kıyafetine başladım bir aydır. Az önce giyecek kıyafet bulamadım eşimin esofman altını giydim bol bol ancak oldu
Benimki baya büyüdü kilo almanın da etkisi var sanırım gören 7 8 aylık sanıyor
Benimde çıktı zayıf oldugumdan bide belli oluyor hemencik

Kızlar bende son 1 haftada çıktı resmen öyle kilol da değilim 60 ile hamile kaldım 61 şu an ama yemekten sonra gördüm bütün kendimi aynada 7 aylık varım derdim diğerlerinde bu kadar çıkmamıştı yine de7-8 aya kadar insanların hamile olduğumu anlamamasını isterdim dün siteden bir arkadaşım hemen farketti hemde bol giymiştim bugün de akşam yemeğinden sonrakuzumuçıkardım dışarı bir baktım aynada resmen mide ile birlikte çıkmış

Benim de koca bir karnım var, ilk hamileliğimde 20. haftada anca çıkmıştı. Bunda dev gibi oldu göbik
Kocaman göbek , mide , karın ne ararsan var

bu zamanda bu kadar çıkması çok garip gerçekten inşallah büyümüştür içerde haftaya pazartesi randevum var göreceğis en azından yarım kiloluk bebek görmek istiyorum

sana resimle yanıt vereyim

Oy maşallah seninki benden çokmuş 7 aylık rahat derdim seni gör
Basbaya ortada gobegim. Cok sasiriyorm bu kdr buyumus olmasina. Uzerimde bol elbise varken bile anlasildi hamile oldugum oyle soyliym. Sabahlari benm de daha normal sabah cok az aslinda ama aksamlari patliyo

Aynen benimki de akşamları özellikle ben buradayım diyor yemekten soğudum resmen

Bende 2 almıştım 1 ini verdim 25-26 haftaya kadar biraz dikkat etmek istiyorum sonrası zaten istememde yapamam
Bende bulantilarim olduğu halde çok yemedigim halde almışım ödem de olabilir diye düşünüyorum çünkü bacaklarım şiş varisler oluşmaya basladi
Aynı dedigin gibi dikkat edeceğim ne kadar yavas o kadar iyi son aylar kontrolsüz gidiyor çünkü

Canım ben diger gebeliklerimde hiç beni yönlendirmediler ya oda özele gittim çok tuhaf
Kuzum benim kendi doktorum bakıcak hiç demedi perinatoloji uzmanına gitmelisin diye acaba kadın doğum doktoru da bu konuda uzmanlaşmış falan olabilir mi
Ayrı Bi uzmanlık gerektiriyor aslında bu ama bilemiyorum belki perinatologdur doktorun.

Ben şimdiden 12 nin yarısı almışım bile doktor diyetisyene yönlendirdi ama gidemedim henüz
Canım sağlık olsun da bebek ve sen iyi olda çünkü kimi gebeler 12 den fazla alıyor 20 ye kadar yolu var

Sen yinede diyetisyen e devam et ve tutabildigin kadar kontrolün altında tut kilonu

Canım ben diger gebeliklerimde hiç beni yönlendirmediler ya oda özele gittim çok tuhaf
Ben de şu an özele gidiyorum doktor yönlendirmedi beni de ama ilk hamileliğimde devlete gidiyordum. Devlette takip edilirken mutlaka gönderiyor doktor seni perinatolojiye.

sana resimle yanıt vereyim
Maşallah annesi Benim de böyle ya, ben geçen hafta üç günde bir kilo aldım nasıl olduysa anlamadım geçen haftaya kadar iyi gidiyordu kilo alımı yavaştı ama artık hızlı. Gerçi on gün olacak hiç yürümüyorum ne güzel her gün bir bir buçuk saat tempolu yürüyordum sürekli de yiyorum tabii

HER ay fotoğraf çekiyor musunuz? Ben düşünmemiştim ama sanırım yarından itibaren çekicem her hafta. Yarın 4. Ay bitiyor beşinci aya giriyorum ilk haftadan çekseydim keşke tombikleşmemi haftalık görürdüm

bende yürümüyorum 1 haftadır. yürüsem süper olacak tekrar.
kızımda her hafta foto çeker üstüne yazardım hafta hafta. bunda çekmiyorum pek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…