bime gelmişti ordan almıştım ben bi hevesle 50tl ydiKızlar ben de babynest diye bişeyin reklamını görüyorum sürekli sizce buna gerek olur mu? Beşiğinin içine böyle yatırıp sonra salonda yanımızda mı böyle yatırıyoruz nasıl kullanılıyor çok da bilemedim.
Eki Görüntüle 2650131
Ah canımYaaa degilmi insan kiyamaz kaldirmaya
şukur kavuşturana
Nasıl geçti detaylı aldım mı renkli fotolar videolarBen de hamile olmadan önce 45tim şu an 52 oldum. Bir ara hızlı kilo aldim sonra yavaşladı. Detaylı ulteasonu da geçen hafta cuma günü tamamladım. Hala belirgin bir hareket hissetmiyorum. İlk hamileliğim. Hatta herhangibir hareket de hissetmiyorum
Bende valiz hazirliyorum yarin memlekete yola çıkıyoruzEvet bende buraya girmeyi özledim ne var ne yok
canim kendinden renkli ip bende boyle seylerde beceriksizim ama yaptim olduya bayıldım bunaaa . bende gaza geldim zaten bişiler yapmak istiyordum kendimden hatıra kalsın diye :) sen ayrı ayrı iki renk mi aldın yoksa kendinden mi renkliydi ip
ayy kuzum siz tabi tecrubelisiniz demek oyle olacak zaten çoğu bu aylar iyi uyuyun bu uykulari cok arayacaksiniz varsin arayalim oda tadi olsunAh canımkıyamamaktan değil uyandı mı bir daha uyutmaya uğraşacağından
Bende ordan aldimbime gelmişti ordan almıştım ben bi hevesle 50tl ydi
Canim benim annemde 50 kiloymus ve boyuda uzun herkes dermis bebek senin nerende o kadarki belli olmuyormus vede oyle cok kiloda almamis ama masallah 4 kiloya yakin ablami dogurdu bi bakan bi daha bakiyormus bembeyaz iki gamzelikilo konusu konuşulmuş bende dün tartıldım doktorda 50 kilo çıktım . hamile olmadan önce 52 idim. bulantı iştahsızlık derken 49 olmuştum . 17 haftalık olucam hala 50 kiloyum . göbeğimde fazla yok acaba bebek çok mu küçük diye tedirgin oluyorumkayın validem de niye kıpırdamıyo seninde göbeğinde yok diye içten içe dertleniyor
bebek 180 grm. boyu 16 cm . nasıl sizce ya.
21. haftada başka doktora detaylı ultrason önerisi verdi. istersen başka hastaneye de gidebilirsin dedi.
İyi yolculuklar canım dikkat et kendine yollardaBende valiz hazirliyorum yarin memlekete yola çıkıyoruz
canim kendinden renkli ip bende boyle seylerde beceriksizim ama yaptim oldubu arada nazli kiz kendini sonunda gostermis benimkide basta gostermemisti ama yinede doktorum tahminde bulunmustu kimisinde bacagi kapaliydi kimisinde yuzunu kapatiyordu kimusinde sirtini dönmustu sanirim bizimkide hem naxli
ayy kuzum siz tabi tecrubelisiniz demek oyle olacak zaten çoğu bu aylar iyi uyuyun bu uykulari cok arayacaksiniz varsin arayalim oda tadi olsun
Canım benim artık 3. Bebek ya ilk hamileliğimde de ve 2.de 22 haftada bile dümdüzdu hatta herkes bakamıyormusun bebeğe derdi canım sıkılırdı bunda da bu hafta belli olmaya başladı 19 bitiyor bugün ama hala disarda bol tunikle anlaşılmıyor yine de ilk ve ikincideki gibi karın sıkı olmuyor demekkiMaşşalah canım vallahi bende 18+1 im ama nerdn baksan çok küçük belli bile etmiyor
Parol al canım güvenli korkma bnm migren var ve korkunç ataklar geçiriyorum günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi dr 2 tane ye kadar aldığım oluyorKızlar bende sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrısı varilaçsız nasıl geçirebilirim bu ağrıyı öneriniz var mı
Malesef o ben oluyorum galiba geçmiyor çünküKimisinin doguma kadar midesi bulaniyor bugün benim hiç bulanmadı yarında bulanmazsa dr yolu beni bekler
Benim diger hamileliklerimde böyleydi son ayda 6 aylık karın gibi duruyordu ama ne yapim sevimli oluyor hamişlere karınCanım benim artık 3. Bebek ya ilk hamileliğimde de ve 2.de 22 haftada bile dümdüzdu hatta herkes bakamıyormusun bebeğe derdi canım sıkılırdı bunda da bu hafta belli olmaya başladı 19 bitiyor bugün ama hala disarda bol tunikle anlaşılmıyor yine de ilk ve ikincideki gibi karın sıkı olmuyor demekki
Bi de bu konu da vücuttan vücuda değişiyor sen çok uzunmuşsun ya senin son ay bile öyle büyük olmaz benim arkadaşımın son ay sanki 5 aylık gibiydi birininki 5 aylıkken sanki doğuracak gibi büyüktü
Ben sivri ve büyük karın çok yakistiriyorum hamile kadinlara çok sevimli oluyor
Benim şimdi bile oluyor ara ara rahim büyüdüğü için şiddetli değil ama oluyor16.haftada tek taraflı kasık ağrısı normal midir hala büyüme ağrısı olur mu ki sızlama gibi böyle?
Benim 5 gün falan kesintisiz agrıdı doktorum parol tavsiye etti. Ama hala arada çok agrırKızlar bende sabahtan beri geçmeyen bir baş ağrısı varilaçsız nasıl geçirebilirim bu ağrıyı öneriniz var mı
Ay madem öyle niye korkuyorum diye yazıyorsun telas yapıyorsun kiz bende seni benim neden böyle acaba kızlar diye yazınca tecrüben yok sandım demekki senin vücut yapın öyleymiş bak diğerlerinde de küçükmüş aliskin olman lazimBenim diger hamileliklerimde böyleydi son ayda 6 aylık karın gibi duruyordu ama ne yapim sevimli oluyor hamişlere karın
İnsan genede tedirgin oluyor yaa annelik işte ay bu üçüncü gebeligim benimAy madem öyle niye korkuyorum diye yazıyorsun telas yapıyorsun kiz bende seni benim neden böyle acaba kızlar diye yazınca tecrüben yok sandım demekki senin vücut yapın öyleymiş bak diğerlerinde de küçükmüş aliskin olman lazim
Sanırım ben de öyle devam edicem. Bir ara 1 hafta kusmadm tamam geçti bu iş demiştim ama bu hafta hortladıMalesef o ben oluyorum galiba geçmiyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?