Arkası donukken poposunun altından sarkacak kadar büyük olur mu kız pipiYanılma ihtimali bence kaçıncı haftada olduğuna göre değişir ama arkası dönükken poposunun altından sarkan pipiyi görmüş olabilir
Bebeğinin kilosu güzel doğuyorsa hiç dert etme küçük olsun seninde napalimİnsan genede tedirgin oluyor yaa annelik işte ay bu üçüncü gebeligim benim
Çok teşekkür ederim sizin de bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla gelsinbursalı hamiş anne görmek sevindirici :) hayırlı olsun canmm
Evet fotoğrafları da olmasa varlığını bilemeyeceğim :) güzel geçti, bir sorun gozukmedi. Beyin, böbrek, kalp ve iskelet yapısına baktı daha çok doktor. Bir sorun gormedigini söyledi. Pek bilgi vermedi amniyo sıvısı hakkında ya da bebeğin rahim icindeki konumu hakkinda. Bir sorun olsa söylerdi herhalde, sonradan aklıma geldi benim de bunlar.Nasıl geçti detaylı aldım mı renkli fotolar videolar❤
Çok teşekkür ederimekledim bile..
Arkası donukken poposunun altından sarkacak kadar büyük olur mu kız pipi
Geçmiş olsun canım inşallah şişmez senindeBenimde sanki 7 aylikkiloda aldi basini gidiyor 20.haftaya kadar doktorum 4 kilo dekisti ben almisim 6 bugun saglik ocaginda tartildim moralim bozuldu sanirim 20 kiloyla doguma girecem hedefim 12 kiloydu
cok sagol canim yaptirip geldik diger ayda yapilacakmis
siradada ev tipi ana kucagi var onda henuz modele karar veremedim
ben şoyle dusunuyorum odada uyuturken anakucaginda uyuturum sonra babynestte koyar rahat uyur dedim
bende almişim
Canım.bu hafta gidecektin gidemedin mi yoksa yine mi ogrenemedin
İnşallah 23ünde öğrenebilirim canım
Ay öyle mi Allah allah çok şaşkınım güldürdün kız beni
Bir kere bir doktorun ultrasonunu izlemiştim bebeğin erkek olduğunu söylüyordu böyle bacakları açıktı arkası dönük gibiydi ama çok net çıkıntı görünüyordu valla öyle düşündüm
218 gr 18 haftalık nasılBebeğinin kilosu güzel doğuyorsa hiç dert etme küçük olsun seninde napalim
Benim ki doktor söylemeden anladım erkek oldugunu gördüm
Bir kere bir doktorun ultrasonunu izlemiştim bebeğin erkek olduğunu söylüyordu böyle bacakları açıktı arkası dönük gibiydi ama çok net çıkıntı görünüyordu valla öyle düşündüm
Buyur buyur daha o buyur sen kilo almadığin için sevin ne güzel son aylarda ne yapsan alırsın tutamazsin sadece dengeli beslenmeme dikkat et ne gerekki kilo 20 haftaya kadar korkma almazsankilo konusu konuşulmuş bende dün tartıldım doktorda 50 kilo çıktım . hamile olmadan önce 52 idim. bulantı iştahsızlık derken 49 olmuştum . 17 haftalık olucam hala 50 kiloyum . göbeğimde fazla yok acaba bebek çok mu küçük diye tedirgin oluyorumkayın validem de niye kıpırdamıyo seninde göbeğinde yok diye içten içe dertleniyor
bebek 180 grm. boyu 16 cm . nasıl sizce ya.
21. haftada başka doktora detaylı ultrason önerisi verdi. istersen başka hastaneye de gidebilirsin dedi.
Ah ben onu bilmemki218 gr 18 haftalık nasıl
Diğer çocukların ne canım cinsiyetleriBenim ki doktor söylemeden anladım erkek oldugunu gördüm
Aynen canım söylerdi kesinlikle gözün aydınEvet fotoğrafları da olmasa varlığını bilemeyeceğim :) güzel geçti, bir sorun gozukmedi. Beyin, böbrek, kalp ve iskelet yapısına baktı daha çok doktor. Bir sorun gormedigini söyledi. Pek bilgi vermedi amniyo sıvısı hakkında ya da bebeğin rahim icindeki konumu hakkinda. Bir sorun olsa söylerdi herhalde, sonradan aklıma geldi benim de bunlar.
kilo konusu konuşulmuş bende dün tartıldım doktorda 50 kilo çıktım . hamile olmadan önce 52 idim. bulantı iştahsızlık derken 49 olmuştum . 17 haftalık olucam hala 50 kiloyum . göbeğimde fazla yok acaba bebek çok mu küçük diye tedirgin oluyorumkayın validem de niye kıpırdamıyo seninde göbeğinde yok diye içten içe dertleniyor
bebek 180 grm. boyu 16 cm . nasıl sizce ya.
21. haftada başka doktora detaylı ultrason önerisi verdi. istersen başka hastaneye de gidebilirsin dedi.
Çıkabilir siniz randevunuz olduğu içinKızlar benm randevum ctesi idi ctesi sokağa ckma yasagı gelmiş nolcak smdi. Yarına alsamda eşim gelemiyor
Allah razi olsun canim benimİyi yolculuklar canım dikkat et kendine yollarda
Cok sagol canim benim dogru soyluyosun kiloda neymiş veririz giderGeçmiş olsun canım inşallah şişmez seninde
kiloyuda dert etme bende 3 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum 12 13 kiloyla tamamlarim inşallah 21 haftada ayrintiliya gittiğimde belli olur gidişatimama asiliyimdir ben sonra veriyorum veririz nolcak
Aldıklarını da güle güle kullan mutlaka yeri gelir kullanılır baby nest i mesela annene gittiğinde yanında götürebilirsin orda bebek yadırgamaz yatirdigin yeri kendini yatağında hisseder
Ayy aklıma düşürdün onudasiradada ev tipi ana kucagi var onda henuz modele karar veremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?