2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasıl geçti detaylı aldım mı renkli fotolar videolar
Evet fotoğrafları da olmasa varlığını bilemeyeceğim :) güzel geçti, bir sorun gozukmedi. Beyin, böbrek, kalp ve iskelet yapısına baktı daha çok doktor. Bir sorun gormedigini söyledi. Pek bilgi vermedi amniyo sıvısı hakkında ya da bebeğin rahim icindeki konumu hakkinda. Bir sorun olsa söylerdi herhalde, sonradan aklıma geldi benim de bunlar.

Geçmiş olsun canım inşallah şişmez seninde
kiloyuda dert etme bende 3 kilo aldım dikkat etmeye çalışıyorum 12 13 kiloyla tamamlarim inşallah 21 haftada ayrintiliya gittiğimde belli olur gidişatimama asiliyimdir ben sonra veriyorum veririz nolcak
Aldıklarını da güle güle kullan mutlaka yeri gelir kullanılır baby nest i mesela annene gittiğinde yanında götürebilirsin orda bebek yadırgamaz yatirdigin yeri kendini yatağında hisseder

Buyur buyur daha o buyur sen kilo almadığin için sevin ne güzel son aylarda ne yapsan alırsın tutamazsin sadece dengeli beslenmeme dikkat et ne gerekki kilo 20 haftaya kadar korkma almazsan

218 gr 18 haftalık nasıl
Ah ben onu bilmemki ben doğum kilosunu demistim hani karnim hep küçük oluyor doğuma 6 aylık gibi giriyorum diyince bebek güzel doğuyorsa karnim önemli degil demistin benimde haftasıyla uyumlu çıkıyor hatta 1 2 gun önde çıkıyor çok seviniyorum ama gr ları aklımda tutmuyorum

Aynen canım söylerdi kesinlikle gözün aydın darısı basımıza

bende geçen hafta ctesi doktorda 50 kg cktım hamile kalmadan önce 48.5 dum snra bulantıdan 47 olmuştum.
bebiş 16+3 ken 142 gr dı seninkide normal gibi geldi bana

İyi yolculuklar canım dikkat et kendine yollarda
Allah razi olsun canim benim❤❤
Cok sagol canim benim dogru soyluyosun kiloda neymiş veririz gider babynesti ne kadar kullanabiliriz?anneme ancak ramazan bayraminda gideriz o zamanda bizim ufaklik 7-8 aylik olur sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…