2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Gözün Aydın canım sonunda gösterdi minnoş sağlıkla doğsun inş. O güzel hediye takımlarını giydirirsin artık

Parol al canım güvenli korkma bnm migren var ve korkunç ataklar geçiriyorum günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi dr 2 tane ye kadar aldığım oluyor
Benim 5 gün falan kesintisiz agrıdı doktorum parol tavsiye etti. Ama hala arada çok agrır
Parol içtim kızlar dayanamadım daha fazla tam geçmese de rahatlattı en azından

Parol içtim kızlar dayanamadım daha fazla tam geçmese de rahatlattı en azından
Canım diğer iki çocuğum da da parol kullandım ara ara migrenim var zaten güvenilir gurupta sürekli ihtiyaç olan bir ilac da değil ağrı olduğunda alındığı için sadece bulantı ilaçları gibi vs sürekli alınmıyor
Başka ilaçlar kullanmadığım için şükrediyorum bende mesela antibiyotik vs gerek olmadı heleki idrar yolu enf vs yaşamadım diye yani antibiyotiklerinde gebelikte güvenli olanlari var ama yinede arada parol almak zorunda oluyorum ya en azindan başka ilac kullanmıyorum diye rahatlıyorum

Allah razi olsun canim benim❤❤

Cok sagol canim benim dogru soyluyosun kiloda neymiş veririz gider babynesti ne kadar kullanabiliriz?anneme ancak ramazan bayraminda gideriz o zamanda bizim ufaklik 7-8 aylik olur sanirim
Kullanmadım ki canım hiç bilemiyorum kac ay kullanilir yeni çıktı ya bunlar benim çocukları büyüttüğüm zamanlar yoktu ben annenden uzak olduğunu unuttum. Benim annem yakın ya ben sıksık gidip geliyorum öyle gibi düşündüm bi an seni de doğumdan sonra gider gelirsin gibi düşünmüştüm

11 haftalık gittim biraz kanamam olmuştu onun için. Sonrasında ben gelmek istemiyorum dedim. Doktor da ayrıntılıyı unutma dedi on hafta oluyor doktora daha gitmedim. Sıkıntılı bir durumum yok cok şükür

11 haftalık gittim biraz kanamam olmuştu onun için. Sonrasında ben gelmek istemiyorum dedim. Doktor da ayrıntılıyı unutma dedi on hafta oluyor doktora daha gitmedim. Sıkıntılı bir durumum yok cok şükür
Bende 7 11 15 ve 18 haftada gittim canım aslında niyetim senin gibi yapmaktı ama gerek oldu gitmem bulantılar halsizlikler cinsiyet derken şimdi 21 e randevu aldım ayrintiliya
Bir sıkıntın olmasında az gitmek daha güzel cinsiyet de sürpriz olacak şimdi sana

Çok haklısın canım çok şükür halime diyorum doktorum da ilk haftalardan kullanabilirsin demişti normalde de ilaç içen biri değilimdir baş ağrısı dayanılamaz noktaya gelmedikçe ilaç içmezdim şimdi hamile olunca iyice pimpiriklendim sanırım

Arkası donukken poposunun altından sarkacak kadar büyük olur mu kız pipi
Allah iyiligini versin balkonda oturuyorum sesli güldüm ilaki kiz
Kızlar benm randevum ctesi idi ctesi sokağa ckma yasagı gelmiş nolcak smdi. Yarına alsamda eşim gelemiyor
Hadi ya bizimde detayli vardi
Ayy aklıma düşürdün onuda
ama oda cok iyiymis mutfakta is falan yaparkende işe yarar
biz gurbetteyiz malesef canim

ctesi detaylım vardı perinatologta. yasak saatine denk geldi. yazı verelim falan dediler ama risk almayalım dedik. 27si 15:00den sonra boş olursa o saate alırım artık. yarın arayacak sekreter. haftaiçi eşim olmadan gitmek istemedim. kendi doktorum da 27sine vermişti. onu da ya ileriye atacağım ya cumaya çekeceğimüst üste geldi hepsi.

Kızlar benim bebişim hareket etmeye başladı sanırım yada ben artık hissediyorum
Sanki bazen içerden iğne batırıp çekiyomuş gibi oluyo öyle hissediyorum birde sağ tarafımda baskı var 2 gündür
Tecrübeli arkadaşlar hissettiğim şey bebek hareketlerimi yoksa öyle mi sanıyorum

Evet canim ta kendisi minnosun birazcik daha buyusun toplu igneyi goresin sen
Gunes bende Malatyada oturuyorum her an deprem.korkusuyla yasoyoruz Rabbim beterinden korusun1

Canım ben cok fazla takılmamaya karar verdim kilo konusuna,ben dikkatimi edicem alırsam da alacağımdandır artık, zaten kilo almaya cok müsait bir yapım var kendimi bildim bileli hep kısarım boğazımdan. Bulantılar geçince de böyle küçük sürpriz oldu bana bu kilolar

19+1 de benim bebeğimin kilosu 260 Gr, boyu 16.1 cm sizinki gibi ama sonradan öğrendim ki bazı doktorlar baş ayak bazısı bas popo olcuyormus. Bende kafaya takmıştım.boyu neden kucuk diye.

19+1 de benim bebeğimin kilosu 260 Gr, boyu 16.1 cm sizinki gibi ama sonradan öğrendim ki bazı doktorlar baş ayak bazısı bas popo olcuyormus. Bende kafaya takmıştım.boyu neden kucuk diye.
Fl ölçüsünü 7 ile çarpınca boyunu bulabilirsiniz bu haftalardan sonra tam boy ölçmek çok zor bacaklarını büker zaten

Ben de aynı senin gibiyim kuzum. Kilo almaya çok meyilliyimdir hep yediğime dikkat ederim ki ucunu kaçırmıyım. Yine öyle yapıyorum çok abartmamaya çalışıyorum ilk üç ayda bulantı döneminde çok kötü beslendim sürekli tost poğaça falan yedim ama artık daha normal ve dengeli besleniyorum baştan beri 4 kg almışım doktorum biraz hızlı gidiyosun 20 haftada bu kadar almış olmalıydın sen şimdiden almışsın dedi geçen randevuda ama ben çok takılmıyorum napalım alınırsa (tabi çok abartmadıkça) doğunca veririz

Evet canım ya bulantı döneminde ben de tost, makarna yemekten maffoldum kilo almadım sanmıştım ama demek ki su ve mineral kaybından ötürüymüş, totalde 14 kiloyu geçmezsek zaten gayet ideal olacaktır diye düşünüyorum inşallah bundan sonrası kontrollü gider. Aslında bulantılarımda tam bitmedi daha dün bile kötüydüm ama tabii eskiye nazaran yiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…