- 25 Nisan 2020
- 1.991
- 2.791
- 63
- 36
Gözün Aydın canım sonunda gösterdi minnoşKIZLAAARR BEN DÜN DOKTORA KONTROLÜNE GİTTİM . ÇOK UTANGAÇ ÇIKTI BİZİM MİNİK. AYNI RANDEVUDA 3 KERE DOKTORUN YANINDAN ÇIKTIM TEKRAR GİRDİM GÖSTERMESİ İÇİNÇİKOLATA YEDİM GİRDİM OLMADI DOKTOR HADİ 15 DK MERDİVEN İN ÇIK DEDİ . SONRA TEKRAR GİRDİM EN SON ANDA ARTIK GÖSTERDİ. BENİM DE KIZIM OLUYO ARKADAŞLAR ALLAHIM NASİP EDERSE
wendy yazabilirsin canım
Parol al canım güvenli korkma bnm migren var ve korkunç ataklar geçiriyorum günde 4 taneye kadar alabilirsin dedi dr 2 tane ye kadar aldığım oluyor
Parol içtim kızlar dayanamadım daha fazla tam geçmese de rahatlattı en azındanBenim 5 gün falan kesintisiz agrıdı doktorum parol tavsiye etti. Ama hala arada çok agrır
Canım diğer iki çocuğum da da parol kullandım ara ara migrenim var zaten güvenilir gurupta sürekli ihtiyaç olan bir ilac da değil ağrı olduğunda alındığı için sadece bulantı ilaçları gibi vs sürekli alınmıyorParol içtim kızlar dayanamadım daha fazla tam geçmese de rahatlattı en azından
Kullanmadım ki canım hiç bilemiyorum kac ay kullanilir yeni çıktı ya bunlar benim çocukları büyüttüğüm zamanlar yoktu ben annenden uzak olduğunu unuttum. Benim annem yakın ya ben sıksık gidip geliyorum öyle gibi düşündüm bi an seni de doğumdan sonra gider gelirsin gibi düşünmüştümAllah razi olsun canim benim❤❤
Cok sagol canim benim dogru soyluyosun kiloda neymiş veririz giderbabynesti ne kadar kullanabiliriz?anneme ancak ramazan bayraminda gideriz o zamanda bizim ufaklik 7-8 aylik olur sanirim
11 haftalık gittim biraz kanamam olmuştu onun için. Sonrasında ben gelmek istemiyorum dedim. Doktor da ayrıntılıyı unutma dediaa ciddi mi? özellerde corona durumu yok aslında özele de mi gitmedin? arkadaşta sormuş hiç mi gitmedin yoksa kontrolünü olup son zamanlarda mı gitmedin? ne çok gitmedin dedim ya
ahaha geç kaldın sende canım
bence devlette doktorun bi hastaya 40 dk ayırması çok zor olduğu için ve hemen hemen kadın doğum hastanelerinde hep perinatolog olduğu için direkt yönlendiriyolar, özelde doktor müsaitse ya da randevusunu ayarlarsa bakabilir cihazları falan çok daha iyi oluyo çünkü. ama ayrıntılıyı özele gidersen bayaa para alıyolardı sanki. bizim hastanede varmış şimdi perinatolog, randevu alıp gidicem bakalım napıomuş minnak.
Bende 7 11 15 ve 18 haftada gittim canım aslında niyetim senin gibi yapmaktı ama gerek oldu gitmem bulantılar halsizlikler cinsiyet derken şimdi 21 e randevu aldım ayrintiliya11 haftalık gittim biraz kanamam olmuştu onun için. Sonrasında ben gelmek istemiyorum dedim. Doktor da ayrıntılıyı unutma dedion hafta oluyor doktora daha gitmedim. Sıkıntılı bir durumum yok cok şükür
Çok haklısın canım çok şükür halime diyorum doktorum da ilk haftalardan kullanabilirsin demişti normalde de ilaç içen biri değilimdir baş ağrısı dayanılamaz noktaya gelmedikçe ilaç içmezdim şimdi hamile olunca iyice pimpiriklendim sanırımCanım diğer iki çocuğum da da parol kullandım ara ara migrenim var zaten güvenilir gurupta sürekli ihtiyaç olan bir ilac da değil ağrı olduğunda alındığı için sadece bulantı ilaçları gibi vs sürekli alınmıyor
Başka ilaçlar kullanmadığım için şükrediyorum bende mesela antibiyotik vs gerek olmadı heleki idrar yolu enf vs yaşamadım diye yani antibiyotiklerinde gebelikte güvenli olanlari var ama yinede arada parol almak zorunda oluyorum ya en azindan başka ilac kullanmıyorum diye rahatlıyorum
İki cadım var bu da erkek dedi doktorDiğer çocukların ne canım cinsiyetleri
Allah iyiligini versin balkonda oturuyorum sesli güldüm ilaki kizArkası donukken poposunun altından sarkacak kadar büyük olur mu kız pipi
Hadi ya bizimde detayli vardiKızlar benm randevum ctesi idi ctesi sokağa ckma yasagı gelmiş nolcak smdi. Yarına alsamda eşim gelemiyor
ama oda cok iyiymis mutfakta is falan yaparkende işe yararAyy aklıma düşürdün onuda
biz gurbetteyiz malesef canimKullanmadım ki canım hiç bilemiyorum kac ay kullanilir yeni çıktı ya bunlar benim çocukları büyüttüğüm zamanlar yoktu ben annenden uzak olduğunu unuttum. Benim annem yakın ya ben sıksık gidip geliyorum öyle gibi düşündüm bi an seni de doğumdan sonra gider gelirsin gibi düşünmüştüm
Ayy aklıma düşürdün onuda
Evet canim ta kendisi minnosun birazcik daha buyusun toplu igneyi goresin senKızlar benim bebişim hareket etmeye başladı sanırım yada ben artık hissediyorum
Sanki bazen içerden iğne batırıp çekiyomuş gibi oluyo öyle hissediyorum birde sağ tarafımda baskı var 2 gündür
Tecrübeli arkadaşlar hissettiğim şey bebek hareketlerimi yoksa öyle mi sanıyorum
Canım ben cok fazla takılmamaya karar verdim kilo konusuna,ben dikkatimi edicem alırsam da alacağımdandır artık, zaten kilo almaya cok müsait bir yapım var kendimi bildim bileli hep kısarım boğazımdan. Bulantılar geçince de böyle küçük sürpriz oldu bana bu kilolarCanım valla ben de öyle oldum. Hamile kaldığımda 1 2 kilo almıştım sonra kusmaya başlayınca verdim dedim ama meğer sağlıksız kilo verdiğimiz için heralde sudan veriyormuşuz. Kusma bitince birden yine geri aldım üstüne de 2 kilo aldım toplamda kustuğum en zayıfladığım döneme göre 4 kilo fln almış oldm ama gerçekte aldığım 2 kilo sanırım
19+1 de benim bebeğimin kilosu 260 Gr, boyu 16.1 cm sizinki gibi ama sonradan öğrendim ki bazı doktorlar baş ayak bazısı bas popo olcuyormus. Bende kafaya takmıştım.boyu neden kucuk diye.kilo konusu konuşulmuş bende dün tartıldım doktorda 50 kilo çıktım . hamile olmadan önce 52 idim. bulantı iştahsızlık derken 49 olmuştum . 17 haftalık olucam hala 50 kiloyum . göbeğimde fazla yok acaba bebek çok mu küçük diye tedirgin oluyorumkayın validem de niye kıpırdamıyo seninde göbeğinde yok diye içten içe dertleniyor
bebek 180 grm. boyu 16 cm . nasıl sizce ya.
21. haftada başka doktora detaylı ultrason önerisi verdi. istersen başka hastaneye de gidebilirsin dedi.
Fl ölçüsünü 7 ile çarpınca boyunu bulabilirsiniz bu haftalardan sonra tam boy ölçmek çok zor bacaklarını büker zaten19+1 de benim bebeğimin kilosu 260 Gr, boyu 16.1 cm sizinki gibi ama sonradan öğrendim ki bazı doktorlar baş ayak bazısı bas popo olcuyormus. Bende kafaya takmıştım.boyu neden kucuk diye.
FI ölçüsünü bulamadım baktimda ultrasona.Fl ölçüsünü 7 ile çarpınca boyunu bulabilirsiniz bu haftalardan sonra tam boy ölçmek çok zor bacaklarını büker zaten
Ben de aynı senin gibiyim kuzum. Kilo almaya çok meyilliyimdir hep yediğime dikkat ederim ki ucunu kaçırmıyım. Yine öyle yapıyorum çok abartmamaya çalışıyorum ilk üç ayda bulantı döneminde çok kötü beslendim sürekli tost poğaça falan yedimCanım ben cok fazla takılmamaya karar verdim kilo konusuna,ben dikkatimi edicem alırsam da alacağımdandır artık, zaten kilo almaya cok müsait bir yapım var kendimi bildim bileli hep kısarım boğazımdan. Bulantılar geçince de böyle küçük sürpriz oldu bana bu kilolar
Evet canım ya bulantı döneminde ben de tost, makarna yemekten maffoldum kilo almadım sanmıştım ama demek ki su ve mineral kaybından ötürüymüş, totalde 14 kiloyu geçmezsek zaten gayet ideal olacaktır diye düşünüyorum inşallah bundan sonrası kontrollü gider. Aslında bulantılarımda tam bitmedi daha dün bile kötüydüm ama tabii eskiye nazaran yiyorum :)Ben de aynı senin gibiyim kuzum. Kilo almaya çok meyilliyimdir hep yediğime dikkat ederim ki ucunu kaçırmıyım. Yine öyle yapıyorum çok abartmamaya çalışıyorum ilk üç ayda bulantı döneminde çok kötü beslendim sürekli tost poğaça falan yedimama artık daha normal ve dengeli besleniyorum baştan beri 4 kg almışım doktorum biraz hızlı gidiyosun 20 haftada bu kadar almış olmalıydın sen şimdiden almışsın dedi geçen randevuda ama ben çok takılmıyorum napalım alınırsa (tabi çok abartmadıkça) doğunca veririz
Bursa da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuzbursalı hamiş anne görmek sevindirici :) hayırlı olsun canmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?