2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Artık ben burdayım diyor şükür hep merak ettim nasıl hissedicem diye değişik bir duygu
Canım ben de kaç haftadır kendimi yiyordum neden hissetmiyorum diye. Dün kontrolden sonra bir başladı pir başladı. Pıt pıt sürekli dürtüyor beni ve şu anda da dürttü umarım hissettiğim şey bebeğimdir Çok değişik bir duyguymuş gerçekten

Maşallah
Bende hep kızım nazlı olcak diyordum ama başladı benimkide 2 gündür sürekli hareketli demekki zamanı varmış yaşayıp öğreniyoruz

Canim benim annemde 50 kiloymus ve boyuda uzun herkes dermis bebek senin nerende o kadarki belli olmuyormus vede oyle cok kiloda almamis ama masallah 4 kiloya yakin ablami dogurdu bi bakan bi daha bakiyormus bembeyaz iki gamzeli
bu durum beni sevindirdi gerçekten . gamze önemli

Buyur buyur daha o buyur sen kilo almadığin için sevin ne güzel son aylarda ne yapsan alırsın tutamazsin sadece dengeli beslenmeme dikkat et ne gerekki kilo 20 haftaya kadar korkma almazsan
evet öyle diyorlar son hafta zaten istemesende alınıyrmuş hızlı bi şekilde . bebek sağlıklı vede çok zayıf olmasında tek dileğim bu :) annemde 58 kilo da doğurmuş beni. bu konularda genetik diye bişey var mı acaba

Rabbim sanada sabir versin hep derler ilk 3 ay riskli demekki doguma kadar elimiz kalbinde olacak allah kimseye evlat acisi yasatmasin bi sıkıntımı olmustu canim soruyorum ama uzmek istemem seni
Evet canim 8 ay oldu ama hala ilk gün ki gibi acısi rabbim kimseye yasatmasin çok çok zor.
Kanamam vardı benim başından beri düşük riski ile devam etti plesanta öndeydi ve bebeğimin suyu gidiyormuş hastanede yatıyorken ansızın gelen dogum sancılarıyla doğdu meleğim cennete uctu

Her hamilelik bir olmuyo canim gönlünü ferah tut risk yoksa tedirgin olmaya gerek yok bisey olmaz allahin izniyle simdi hamileyim bi sıkıntı yok çok şükür ama meleğimin acısı hala yüreğimde unutulmuyor

bizimkiler böyle oldu baksana ya inşallah doğunca da sakin olurlar :)

19+1 de benim bebeğimin kilosu 260 Gr, boyu 16.1 cm sizinki gibi ama sonradan öğrendim ki bazı doktorlar baş ayak bazısı bas popo olcuyormus. Bende kafaya takmıştım.boyu neden kucuk diye.
evet onu bilmiyorum nerden nereye . detaylı usg de herşey daha net çıkar inşallah anlarız :)

bu durum beni sevindirdi gerçekten . gamze önemli
Bizde herkes gamzeli ablam kadar buyuk gamzeli olmasamda kucuk bi tane var eşiminde yanagibda kucuk var yegeniminde bi tane gamzesi var onunkide baya belirgin annedine cekmis bakalim bizim mikikte olacakmi gamze bende gamze cok severimdedigin gibi gamze çook onemli ama

inşallah olur ya ben ayva bulamadım burda. ama annem bulmuş kaldırmış dondurucuya gel burda yapalım diyo . bende gurbetteyim.yakın zmanda kavuşcaz inşallah :)

Canim acını kalben hissettim allahim bu melegini korusun canim rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi benimde cok sukur riskli degil fakat yillar sonra tup bebekle mucizeme kavustum o yuzden ister istemez tedirgin oluyor insan rabbim korusun

11 haftalık gittim biraz kanamam olmuştu onun için. Sonrasında ben gelmek istemiyorum dedim. Doktor da ayrıntılıyı unutma dedi on hafta oluyor doktora daha gitmedim. Sıkıntılı bir durumum yok cok şükür
Benimde 7 olacak ayrıntılı için gideceğim hafta

Iyi geceler kizlar guzel bir sohbet okudum bisey sorucam burda medipol megaya giden bi arkadas vardi.Perinatolog ucreti ne kadar cnm kiyaslama yapicamda esenler medipole gidiyorum bende yuksekse baska bi hastanede tanidigim var oraya bakcam

Hemoglabinde hgb değeri 11 çıkmış daha doktor görmedi düşük mü bayanlar halsizlik var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…