Artık ben burdayım diyor şükür hep merak ettim nasıl hissedicem diye değişik bir duyguEvet canim ta kendisi minnosun birazcik daha buyusun toplu igneyi goresin sen
Gunes bende Malatyada oturuyorum her an deprem.korkusuyla yasoyoruz Rabbim beterinden korusun1
Canım ben de kaç haftadır kendimi yiyordum neden hissetmiyorum diye. Dün kontrolden sonra bir başladı pir başladı. Pıt pıt sürekli dürtüyor beni ve şu anda da dürttü umarım hissettiğim şey bebeğimdirArtık ben burdayım diyor şükür hep merak ettim nasıl hissedicem diye değişik bir duygu
MaşallahCanım ben de kaç haftadır kendimi yiyordum neden hissetmiyorum diye. Dün kontrolden sonra bir başladı pir başladı. Pıt pıt sürekli dürtüyor beni ve şu anda da dürttü umarım hissettiğim şey bebeğimdirÇok değişik bir duyguymuş gerçekten
Amin canimEvet canim ta kendisi minnosun birazcik daha buyusun toplu igneyi goresin sen
Gunes bende Malatyada oturuyorum her an deprem.korkusuyla yasoyoruz Rabbim beterinden korusun1
Yok canım 23üne almıştım randevuyu bu hafta gitme durumum yoktu :) sabırla bekliyorum salıyı :)Canım.bu hafta gidecektin gidemedin mi yoksa yine mi ogrenemedin
bu durum beni sevindirdi gerçekten . gamze önemliCanim benim annemde 50 kiloymus ve boyuda uzun herkes dermis bebek senin nerende o kadarki belli olmuyormus vede oyle cok kiloda almamis ama masallah 4 kiloya yakin ablami dogurdu bi bakan bi daha bakiyormus bembeyaz iki gamzeli
evet öyle diyorlar son hafta zaten istemesende alınıyrmuş hızlı bi şekilde . bebek sağlıklı vede çok zayıf olmasında tek dileğim bu :) annemde 58 kilo da doğurmuş beni. bu konularda genetik diye bişey var mı acabaBuyur buyur daha o buyur sen kilo almadığin için sevin ne güzel son aylarda ne yapsan alırsın tutamazsin sadece dengeli beslenmeme dikkat et ne gerekki kilo 20 haftaya kadar korkma almazsan
Evet canim 8 ay oldu ama hala ilk gün ki gibi acısi rabbim kimseye yasatmasin çok çok zor.Rabbim sanada sabir versin hep derler ilk 3 ay riskli demekki doguma kadar elimiz kalbinde olacak allah kimseye evlat acisi yasatmasin bi sıkıntımı olmustu canim soruyorum ama uzmek istemem seni
bizimkiler böyle oldu baksana ya inşallah doğunca da sakin olurlar :)Bende valiz hazirliyorum yarin memlekete yola çıkıyoruz
canim kendinden renkli ip bende boyle seylerde beceriksizim ama yaptim oldubu arada nazli kiz kendini sonunda gostermis benimkide basta gostermemisti ama yinede doktorum tahminde bulunmustu kimisinde bacagi kapaliydi kimisinde yuzunu kapatiyordu kimusinde sirtini dönmustu sanirim bizimkide hem naxli
ayy kuzum siz tabi tecrubelisiniz demek oyle olacak zaten çoğu bu aylar iyi uyuyun bu uykulari cok arayacaksiniz varsin arayalim oda tadi olsun
senlede yakınız içim rahatladı ya :)bende geçen hafta ctesi doktorda 50 kg cktım hamile kalmadan önce 48.5 dum snra bulantıdan 47 olmuştum.
bebiş 16+3 ken 142 gr dı seninkide normal gibi geldi bana
ayy amin inşallaahh boşa gitmedi kız vala iyi olduGözün Aydın canım sonunda gösterdi minnoşsağlıkla doğsun inş. O güzel hediye takımlarını giydirirsin artık
evet onu bilmiyorum nerden nereye . detaylı usg de herşey daha net çıkar inşallah anlarız :)19+1 de benim bebeğimin kilosu 260 Gr, boyu 16.1 cm sizinki gibi ama sonradan öğrendim ki bazı doktorlar baş ayak bazısı bas popo olcuyormus. Bende kafaya takmıştım.boyu neden kucuk diye.
esentepe hastanesine gidiyorum . gönül hanıma. sizde mi bursadasınız :)Bursa da hangi hastaneye ve doktora gidiyorsunuz
Bizde herkes gamzeli ablam kadar buyuk gamzeli olmasamda kucuk bi tane var eşiminde yanagibda kucuk var yegeniminde bi tane gamzesi var onunkide baya belirgin annedine cekmis bakalim bizim mikikte olacakmi gamzebu durum beni sevindirdi gerçekten . gamze önemli
inşallah olur ya ben ayva bulamadım burda. ama annem bulmuş kaldırmış dondurucuyaBizde herkes gamzeli ablam kadar buyuk gamzeli olmasamda kucuk bi tane var eşiminde yanagibda kucuk var yegeniminde bi tane gamzesi var onunkide baya belirgin annedine cekmis bakalim bizim mikikte olacakmi gamzebende gamze cok severim dedigin gibi gamze çook onemli ama
Canim acını kalben hissettim allahim bu melegini korusun canim rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi benimde cok sukur riskli degil fakat yillar sonra tup bebekle mucizeme kavustum o yuzden ister istemez tedirgin oluyor insan rabbim korusunEvet canim 8 ay oldu ama hala ilk gün ki gibi acısi rabbim kimseye yasatmasin çok çok zor.
Kanamam vardı benim başından beri düşük riski ile devam etti plesanta öndeydi ve bebeğimin suyu gidiyormuş hastanede yatıyorken ansızın gelen dogum sancılarıyla doğdu meleğim cennete uctu
Her hamilelik bir olmuyo canim gönlünü ferah tut risk yoksa tedirgin olmaya gerek yok bisey olmaz allahin izniyle simdi hamileyim bi sıkıntı yok çok şükür ama meleğimin acısı hala yüreğimde unutulmuyor
Ayy insallah canimbizimkiler böyle oldu baksana ya inşallah doğunca da sakin olurlar :)
Benimde 7 olacak ayrıntılı için gideceğim hafta11 haftalık gittim biraz kanamam olmuştu onun için. Sonrasında ben gelmek istemiyorum dedim. Doktor da ayrıntılıyı unutma dedion hafta oluyor doktora daha gitmedim. Sıkıntılı bir durumum yok cok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?