2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Güzel anneler iki gündür ne yesem mide yanması hissediyorum ilaç olarak ne kullanabilirim acaba fikri yada kullanan var mı çok fenayım ateş gibi midem

1100e almiştım simdi 1200 olmus canim
Aynen bnde 1050 ye aldım indirimli hali 1200 olmuş 1600 normal fiyatı vergi zammı gelmeden almıştm bnde ama güzel özellkleri falan aç sallanmayı müziği dursun çocuk tabi inşallah Bnm işimi kolaylaştırır dedim

İnsallah canım bende öyle düsünüyorum umarım yardimcimiz olur rahat eder bebisler

kızlar günaydın, tecrübeli anne olarak unutan, bilmeyen varsa hatırlatayım dedim. Malum hastanelere gitmeye hepimiz çekiniyoruz. Ama rutin kan değerlerinin de kontrolü gerekiyor, ilaç takviyesi için. Tansiyon kontrolü ki ileri aylarda yüksek tansiyon riskli, kan hapı, d vitamini, ilerde magnezyum takviyesi falan, bide aşılar var. Demem o ki bunların takibi ve kontrolü için sağlık ocağına ebe takibine başlayın. özel hastaneye gidenlere sözüm yok tabi ama devlet hastanesine gitmek yerine daha mantıklı. Benim ebem de çok ilgili maaşallah, arayıp hatırlatır, kan sonucuna göre gel veya gelme der. aşılarımı takip eder. Ki bebek doğunca da onun aşılarını da yapıyor zaten. sağlıkla kalın...

Yazdıklarına katılıyorum canım kesinlikle ebe takibini ihmal etmemek lazım benim unuttuğum şeyleri arayıp o hatırlatıyor ve kan değerlerim düzenli takip ediyor. Bazen doktorun unuttuğu birşey oluyor onu bile önceden hatırlatıyor ve doktora giderken daha bilinçli gidip sormam gerekenleri soruyorum.

Iyi geceler kizlar guzel bir sohbet okudum bisey sorucam burda medipol megaya giden bi arkadas vardi.Perinatolog ucreti ne kadar cnm kiyaslama yapicamda esenler medipole gidiyorum bende yuksekse baska bi hastanede tanidigim var oraya bakcam
Canım ben de medipol mega ya gideceğim ayrıntılı usg ye ... Dr Gökhan bey ,ücreti 760 demişlerdi sanki

Kızlar benim kullandığım ilaçlar bunlar ... gergin içiyorum ... sizin extra kullandığınız başka ilaç var mı ?

Eklentiler

• 9F5DAB75-7614-4E93-9834-C9200FFF0BE0.webp
    32,2 KB · Görüntüleme: 81
3lu tarama testimde boyle bise yazio bilginz varmi. Doktr icin randevu almaya calisiyorm korkmalimiyim

Eklentiler

• Screenshot_20200619_110153.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 90
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…