- 13 Haziran 2018
- 2.066
- 3.113
- 133
- 39
Evet canım ya bulantı döneminde ben de tost, makarna yemekten maffoldum kilo almadım sanmıştım ama demek ki su ve mineral kaybından ötürüymüş, totalde 14 kiloyu geçmezsek zaten gayet ideal olacaktır diye düşünüyorum inşallah bundan sonrası kontrollü gider. Aslında bulantılarımda tam bitmedi daha dün bile kötüydüm ama tabii eskiye nazaran yiyorum :)
Bende bu üçlüyü kullanıyorm birebirKızlar benim kullandığım ilaçlar bunlar ... gergin içiyorum ... sizin extra kullandığınız başka ilaç var mı ?
Hemen doktoruna randevu al canım biz tam anlayamayız ama yaş la ilgili birşey mi acaba yaşın kaç benim üçünde de negatif risk yaziyor senin birinde pozitif diyor 3lu test in güvenilirliği çok yüksek degil diyorlar birde panik olmadan dr la görüş3lu tarama testimde boyle bise yazio bilginz varmi. Doktr icin randevu almaya calisiyorm korkmalimiyim
32 yasindaym. Elim ayagim tutmuyo su an hic bise yapamiyorumHemen doktoruna randevu al canım biz tam anlayamayız ama yaş la ilgili birşey mi acaba yaşın kaç benim üçünde de negatif risk yaziyor senin birinde pozitif diyor 3lu test in güvenilirliği çok yüksek degil diyorlar birde panik olmadan dr la görüş
Hergün içiyorsunuz değil mi? Benim doktor regenesis i haftada 2 iç dedi ama ?Bende bu üçlüyü kullanıyorm birebir
Ben hergün içiyorum hepsiniHergün içiyorsunuz değil mi? Benim doktor regenesis i haftada 2 iç dedi ama ?
Sakin ol korkma kaçıncı haftadasın dr lüzum görürse hemen amniyosentez yapılır zaten onun sonucu kesin çıkar bunun %60 doğruluk orani32 yasindaym. Elim ayagim tutmuyo su an hic bise yapamiyorum
Yaşında büyük değil dur bi netten araştıralım bende hemen bakayım32 yasindaym. Elim ayagim tutmuyo su an hic bise yapamiyorum
17+3 su an gecen hafta yapilmisti test. 1:6 yaziyor oran olarak daSakin ol korkma kaçıncı haftadasın dr lüzum görürse hemen amniyosentez yapılır zaten onun sonucu kesin çıkar bunun %60 doğruluk orani
Canım gyneferon haricinde bende bunları kullanıyorum özellikle vitaminden çok memnunum birde ımom diye bir ilacım var balık yemediğim haftalar ondan da içiyorumKızlar benim kullandığım ilaçlar bunlar ... gergin içiyorum ... sizin extra kullandığınız başka ilaç var mı ?
Gyneferon kan içim değil miBende bu üçlüyü kullanıyorm birebir
17+3 su an gecen hafta yapilmisti test. 1:6 yaziyor oran olarak da
Doktorla görüşebildin mi
Canım öncelikle sakin ol doktorundan sonuç gösterme randevusu al tarama testleri sadece risk verir 6 yıl Ankara düzen labında tarama testi çalıştım güven bana en doğru bilgiyi dr verir burda biz seni yanıltabiliriz3lu tarama testimde boyle bise yazio bilginz varmi. Doktr icin randevu almaya calisiyorm korkmalimiyim
Ne yaptın canım durum ne17+3 su an gecen hafta yapilmisti test. 1:6 yaziyor oran olarak da
Canım bilmiyorum ne demek ama bu ikili üçlü tarama testleri çok küçük bir şey ifade ederler. Ben de tüp bebekle hamile kaldım ve pgt yaptırdığım için başka test yaptırmayı düşünmüyordum ille de 2li test yaptırdılar yüksek risk çıktı. Yaşım 33,5-34. Ben pgt yaptırdım onun güvenilirliği %99, ikiliyi dikkate almicam ultrasonda da her şey temiz dedim dr illa nipt yaptıralm diye içime şüphe düşürdü, nitekim yaptırdım onu da ve normal çıktı çok şükür. Korkma, doktorunla konuş en kötü sen de nipt yaptırırsn.3lu tarama testimde boyle bise yazio bilginz varmi. Doktr icin randevu almaya calisiyorm korkmalimiyim
Canım öncelikle sakin ol doktorundan sonuç gösterme randevusu al tarama testleri sadece risk verir 6 yıl Ankara düzen labında tarama testi çalıştım güven bana en doğru bilgiyi dr verir burda biz seni yanıltabiliriz
Bizede yazmayı unutma Allaha sığın hayırlı kapılar açsın rabbim1 saat sonraya randevu aldm gidicem
10Ben hergün içiyorum hepsini
Devit 9 damla sende kaç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?