Canım gyneferon haricinde bende bunları kullanıyorum özellikle vitaminden çok memnunum birde ımom diye bir ilacım var balık yemediğim haftalar ondan da içiyorum
Canım gyneferon haricinde bende bunları kullanıyorum özellikle vitaminden çok memnunum birde ımom diye bir ilacım var balık yemediğim haftalar ondan da içiyorum
Evet onları hergün kullanıyorum güneşe çıkıyor olsam d vit i bırakırım ama güneşe de virüsden dolayı çıkamıyorum vitamin kahvaltıdan sonra tok karnına d vit gün içinde 10 damla alıyorum
canım inşaallah hiçbişey çıkmaz, benim de yaşa bağlı riskim yüksak çıktı dua ediyorum sağ salim eli ayağı düzgün kucağıma alayım die, kimse bilmez içindeki sıkıntıyı anlıyorum seni, dualarımda sen de varsın...
Kızlar buralara sağlık ocağı ile konuştum hazır açmışken doğum sonrası hoşgeldin bebeğim hediyesi var mi dedim ben Ankara Çankaya ya bağlıyım bizim belediye veriyormuş aklınızda bulunsun kızımda alamamıştım ben muhtar yok öyle birsey demişti hala Çankaya da ama başka mahalledeyim burda var diyor hediyeniz varsa alın
Birde aklıma geldi ben kızımda sleepy kullanmıştım mail atıp deneme ürün istiyorum derseniz gönderiyorlar haberiniz olsun