2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Nasıl hediye canım ne gibi ben hiç duymamıştım bana da şöyle birşey dediler devlet hast doğum yaparsan bebegin kıyafetlerini ve bezini ameliyathanede onlar giydiriyormus ilk hast çıkışı ve bez yani birde 1. 2. Ve 3. Çocuk içinde devlet her seferinde artarak bir para ödüyordu öyle birşey hala varmi

Bizimkisi böyle birsey bazı özel hastaneler hastane çıkışı bez veriyor ama benim dediğim belediyenin hizmeti muhtara yada sağlık ocağına bir sor birde doğumdan sonra doğum parası alıyoruz o PTT ye yatıyor ve sadece anne alabiliyor Ben memurum sadece bunu alabildim ama özel sektörde çalışanlar sanırım süt parası da alabiliyorw
Birde aile katkı payı var sanırım senin dediğin o her çoçukta artıyor Çoçuk kimin üzerine ise SGK ona yatırıyor şimdilik aklıma gelenler bunlar

Eklentiler

• ECB1CEEB-8A81-4C88-8686-C895902FFAEB.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 55
Hanımlar merhaba, bilgisi olan var mı ?

mesela 16+3 iken biz 17. haftamızda mı oluyoruz ? Bir hafta önden mi gidiyor

Canım ben de çankayadayım muhtara mı soruyoruz bunu yoksa sağlık ocağına mı? Sen hangi mahalledesin?

Hic hatirlamiorm biseyler anlatti ama yarin ola hayrola
Canım ben hep perinatoloğa gidiyorum bu testleri de yaptırmadım. Her defasında dr alttan muayene ediyor rahim ağzını dikip dikmeyeceğini anlamak için. 3lü test sonuçları güvensiz olur perinatologlar da risk bulmaya çalışır hep haberin olsun. Kalbini ferah tut Allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah  bebeklerimiz sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin

Kızlarrr iyi akşamlar
Bugün adetin 21. Günü bata 6 -7 var, progesteron tesyi yaptırdım 18.11 çıktı. Ve dünden beri ağzımada gitmeyen bi acı metal tadı var. Sizce umutlanmalımıyım. Yani diyelimki gebelik eğer varsa,bu ağızdaki acılık bu metal tadı bu kadar erken başlarmı? Duyduğunuz yada yaşadığınız bişeyse Cevaplarsanız sevinirim.

Haklısın canım ama ben sağlık ocağıma çok kızmaya başladım hiç aramıyor kan vermeye kendim gidiyorum doktor kuzenime atıyorum sonra sonuçlarımı. Arkadaşımı aile hekimi iki hafta önce arayıp tetanoz aşısı için gün vermiş. Benimkine kesin benim sormam gerekir daha aramadılar.

Inatcikisilik canım içini ferah tut bu testlerin güvenilirliği çok az dedi benim doktorum yaptırmadı bile risk çıksa bile testte ben güvenmem dedi adam. Kaç kere böyle durumla karsılasıyoruz ve çoğunlukla bebek dünyaya sağlıklı geliyor dedi. Sen dua et sürekli stres yapma.

bu kadar erken belirti vermez gebelik. psikolojik belirti yaşıyor olabilirsin. metalümsi tat bende 5.hafta sonrası olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…