Peki üçlü testi yorumladı mi herhangi birşey dedi miGeldm perinatolojiye git hemen dedi yarin icin randevu ayarladilar.
Nasıl hediye canım ne gibi ben hiç duymamıştım bana da şöyle birşey dediler devlet hast doğum yaparsan bebegin kıyafetlerini ve bezini ameliyathanede onlar giydiriyormus ilk hast çıkışı ve bez yani birde 1. 2. Ve 3. Çocuk içinde devlet her seferinde artarak bir para ödüyordu öyle birşey hala varmiKızlar buralara sağlık ocağı ile konuştum hazır açmışken doğum sonrası hoşgeldin bebeğim hediyesi var mi dedim ben Ankara Çankaya ya bağlıyım bizim belediye veriyormuş aklınızda bulunsun kızımda alamamıştım ben muhtar yok öyle birsey demişti hala Çankaya da ama başka mahalledeyim burda var diyor hediyeniz varsa alın
Birde aklıma geldi ben kızımda sleepy kullanmıştım mail atıp deneme ürün istiyorum derseniz gönderiyorlar haberiniz olsun
Hic hatirlamiorm biseyler anlatti ama yarin ola hayrolaPeki üçlü testi yorumladı mi herhangi birşey dedi mi
760 TL canım ben 10 gunde bir gidiyorum çok memnunumIyi geceler kizlar guzel bir sohbet okudum bisey sorucam burda medipol megaya giden bi arkadas vardi.Perinatolog ucreti ne kadar cnm kiyaslama yapicamda esenler medipole gidiyorum bende yuksekse baska bi hastanede tanidigim var oraya bakcam
Bana dr niye deviti 20 damla yazmiş ya ama cok diye 8 damla iciyodum yanlis mi yapioyorum bilemedim
Evet canım şöyleki 16 hafta tamamen bitmiş 17.haftanın içindesin demekHanımlar merhaba, bilgisi olan var mı ?
mesela 16+3 iken biz 17. haftamızda mı oluyoruz ? Bir hafta önden mi gidiyor
Evet canım şöyleki 16 hafta tamamen bitmiş 17.haftanın içindesin demek
Teşekkürler canım
Canım ben de çankayadayım muhtara mı soruyoruz bunu yoksa sağlık ocağına mı? Sen hangi mahalledesin?Kızlar buralara sağlık ocağı ile konuştum hazır açmışken doğum sonrası hoşgeldin bebeğim hediyesi var mi dedim ben Ankara Çankaya ya bağlıyım bizim belediye veriyormuş aklınızda bulunsun kızımda alamamıştım ben muhtar yok öyle birsey demişti hala Çankaya da ama başka mahalledeyim burda var diyor hediyeniz varsa alın
Birde aklıma geldi ben kızımda sleepy kullanmıştım mail atıp deneme ürün istiyorum derseniz gönderiyorlar haberiniz olsun
Canım ben hep perinatoloğa gidiyorum bu testleri de yaptırmadım. Her defasında dr alttan muayene ediyor rahim ağzını dikip dikmeyeceğini anlamak için. 3lü test sonuçları güvensiz olur perinatologlar da risk bulmaya çalışır hep haberin olsun. Kalbini ferah tut Allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah  bebeklerimiz sağlıkla hayırla mutlulukla gelsinHic hatirlamiorm biseyler anlatti ama yarin ola hayrola
Ben Balgat ehlibeyt mahallesindeyim sağlık ocağındaki hemşire söylediCanım ben de çankayadayım muhtara mı soruyoruz bunu yoksa sağlık ocağına mı? Sen hangi mahalledesin?
Benimde midem çok yanıyor ama seninki kadar değil demekki şuan dayanabiliyorumGüzel anneler iki gündür ne yesem mide yanması hissediyorum ilaç olarak ne kullanabilirim acaba fikri yada kullanan var mı çok fenayım ateş gibi midem
Haklısın canım ama ben sağlık ocağıma çok kızmaya başladım hiç aramıyor kan vermeye kendim gidiyorum doktor kuzenime atıyorum sonra sonuçlarımı. Arkadaşımı aile hekimi iki hafta önce arayıp tetanoz aşısı için gün vermiş. Benimkine kesin benim sormam gerekir daha aramadılar.kızlar günaydın, tecrübeli anne olarak unutan, bilmeyen varsa hatırlatayım dedim. Malum hastanelere gitmeye hepimiz çekiniyoruz. Ama rutin kan değerlerinin de kontrolü gerekiyor, ilaç takviyesi için. Tansiyon kontrolü ki ileri aylarda yüksek tansiyon riskli, kan hapı, d vitamini, ilerde magnezyum takviyesi falan, bide aşılar var. Demem o ki bunların takibi ve kontrolü için sağlık ocağına ebe takibine başlayın. özel hastaneye gidenlere sözüm yok tabi ama devlet hastanesine gitmek yerine daha mantıklı. Benim ebem de çok ilgili maaşallah, arayıp hatırlatır, kan sonucuna göre gel veya gelme der. aşılarımı takip eder. Ki bebek doğunca da onun aşılarını da yapıyor zaten. sağlıkla kalın...
bu kadar erken belirti vermez gebelik. psikolojik belirti yaşıyor olabilirsin. metalümsi tat bende 5.hafta sonrası olmuştu.Kızlarrr iyi akşamlar
Bugün adetin 21. Günü bata 6 -7 var, progesteron tesyi yaptırdım 18.11 çıktı. Ve dünden beri ağzımada gitmeyen bi acı metal tadı var. Sizce umutlanmalımıyım. Yani diyelimki gebelik eğer varsa,bu ağızdaki acılık bu metal tadı bu kadar erken başlarmı? Duyduğunuz yada yaşadığınız bişeyse Cevaplarsanız sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?