2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Samsun’da yaşayan arkadaşlar oradaki özel hastanelerde doğum ne kadar genelde? Bizim tayinimiz Amasya’ya çıkacak büyük ihtimalle bende Samsun’da doğum düşünüyorum bi araştırayım dedim

Samsun’da yaşayan arkadaşlar oradaki özel hastanelerde doğum ne kadar genelde? Bizim tayinimiz Amasya’ya çıkacak büyük ihtimalle bende Samsun’da doğum düşünüyorum bi araştırayım dedim
4 sene önce 2.600tl vermiştim sezeryana. şimdi hiç konuşmadık. ama benim doktorum sigortamın ödediği kadar alıyor cebimden extra para çıkmıyor. 5ten aşağı değildir bence.

bazı belediyeler nüfustan doğan bebekleri çekip hediye götürüyor evet. ben de samsundayım ilk bebeğimde birşey yollanmadı. ama evlendiğimde çiçek yollamışlardışimdi ev taşıyacağız o ilçenin belediyesi daha önce hastane çıkışı hediye ediyordu.hala yapıyor mu bilemiyorum.

Feramat decavit d3 vermiş doktor var mı bunları kullanan eczacı bulantı yaparsa tok da içebilir ama aç içilecek demiş

Canim acını kalben hissettim allahim bu melegini korusun canim rabbim kimseye yasatmasin bu aciyi benimde cok sukur riskli degil fakat yillar sonra tup bebekle mucizeme kavustum o yuzden ister istemez tedirgin oluyor insan rabbim korusun
Senin yavrunu da vakti zamanı gelince sana kavuştursun rabbim

Canım Büyük Anadolu da 4 bin civarıdı ama zam gelmiş olabilir çünkü muayene ücretlerine zam yaptılar yeni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…