anadolu hastanesinde bir çok arkadaşım doğum yaptı. çoğunluğu memnun kalmadı nedense. hasta portföyü biraz kırsal olduğundan hizmet kalitesi düşük diyorlar ama çok tercih ettiğim bir hastane olmadığı için önyargılı da olmak istemiyorum. eskiden yenidoğan yoğun bakımı yoktu. şu an var mı acaba biliyormusun
Günaydınlar dün kontrole gittim çok şükür suyum artmış nasıl rahatladm anlatamam . Fıkır fıkır oynuyordu minnoşum elhamdulillah. Sizde su içiminize dikkat edin lütfen
Günaydınlar dün kontrole gittim çok şükür suyum artmış nasıl rahatladm anlatamam . Fıkır fıkır oynuyordu minnoşum elhamdulillah. Sizde su içiminize dikkat edin lütfen
Doktorumdan çok memnunum canım ultrasonda bebegi çok uzun süre inceliyor her gidişimiz detaylı ultrasın gibi. Ayrıca çok sakin biri her soruma detaylıca cevap veriyor. Aradıgımda da hemen yanıtlıyor hatta watsaptan soruncada hemen dönüş yapıyor. Sefa Erdem Özhan
anadolu hastanesinde bir çok arkadaşım doğum yaptı. çoğunluğu memnun kalmadı nedense. hasta portföyü biraz kırsal olduğundan hizmet kalitesi düşük diyorlar ama çok tercih ettiğim bir hastane olmadığı için önyargılı da olmak istemiyorum. eskiden yenidoğan yoğun bakımı yoktu. şu an var mı acaba biliyormusun
Canım önceki hastanesi biraz eskiydi ama yeni hastane ocak ayı gibi açıldı hem hastane güzel hemde çok ilgililer. Geçen dahiliyeye gittim o doktorda çok ilgiliydi. İnşallah doğumda da aynı ilgiyle karşılaşırım ama eski binası olsaydı orada başlamazdım.
Canım önceki hastanesi biraz eskiydi ama yeni hastane ocak ayı gibi açıldı hem hastane güzel hemde çok ilgililer. Geçen dahiliyeye gittim o doktorda çok ilgiliydi. İnşallah doğumda da aynı ilgiyle karşılaşırım ama eski binası olsaydı orada başlamazdım.
arkadaşım doktor orda diye yeni hastanesinde doğum yaptı. ilk doğumu medicalparktı. Allah düşürmesin ben hiç beğenmedim Anadoluyu dedi ama neden öyle dedi diye de sorgulamadım. hayırlısı olsun. bir sıkıntı çıkmasın yeterki.
Doktorumdan çok memnunum canım ultrasonda bebegi çok uzun süre inceliyor her gidişimiz detaylı ultrasın gibi. Ayrıca çok sakin biri her soruma detaylıca cevap veriyor. Aradıgımda da hemen yanıtlıyor hatta watsaptan soruncada hemen dönüş yapıyor. Sefa Erdem Özhan
Valla en son 8 yil.once olunca bu fiyatlar bana cok ucuk geliyo ahh zaman diyesimn varr tesekkur ederim canim bakalim.haftaya kontrolum doktor ne dicek
Ben de hala hissetmedim bir de on gün ileriden gidiyor tombik dedi ben de eli kolu güçlü olur vurur bana yakında dedim, hala çıt yok. Gerçi dediğin gibi ne hissedeceğimi ben de bilmiyorum arada bişiler oluyor ama kelebek fln değil ritmik şeyler hissetmiyorum hiç kayış da hissetmiyorum. Bazen sancı gibi oluyor iğne batması gibi oluyor ama o kadar güçlüyse karnımı derlerdi bir kaç hafta sonra. Demek ki değil diyorum
Kızlar vitamin ilacı kan sulandırıcı iğne coraspin omega kan ilacı kullanıyorum bunlaırn dışında d vitamini eksik sanırım ondan isteyeceğim ama sizin ekstra kullandığınız bişey var mı?