2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Canım arkadaşınla görüşürsen öğrenirmisin nelerden memnun kalmamış

İlk ikisi benimde sorum senden alayım bakalım cevapları benimkine daha çok var

İlk gebeliği olup hareketleri hisseden var mı kızlar ben hissetmedim daha ne hissedeceğimide bilmiyorum gerçi de
Ilk gebeligim 20+1im Hala birşey hissetmiyorum geçen cuma gittigimde kilosu 260 Gr di. Birşey hssetmezsin biraz daha büyümesi lazım dedi doktor. Bir kaç haftaya demişti o zaman

İlk ikisi benimde sorum senden alayım bakalım cevapları benimkine daha çok var

ben 4 haftadır gitmedim ilk defa bu kadar uzattım

Ilk gebeligim 20+1im Hala birşey hissetmiyorum geçen cuma gittigimde kilosu 260 Gr di. Birşey hssetmezsin biraz daha büyümesi lazım dedi doktor. Bir kaç haftaya demişti o zaman
Canım kilon nasıl ? Ben ilk hamileliğimde çok zayıf hamile kalmıştım 15 hafta gibi hissetmeye başlamıştım bunda 17 gibi ciddi belli ediyor kendini dün hatta dışardan bile farkettirdi kızkardeşi karnıma koymuştu elini ona karşılık verdi sanırım ittirdi

45tim hamilelikten önce şimdi 52 oldum. İç karnım yok gibi birşey herşey dışarıda. Bir de rahim duvarin kalın dedi doktor belki ondan mı hissedemedim bilmiyorum. Hissediyorsan da anlamıyorum direk tekme gibi birşey olmayınca

Aaaa hemşeriyiz o zman bende siirt şirvan özpınar köyündenim. Hiç gelmedim ama annemde babamda oralı. Çok sevindim hemşeri bulduğuma
Artık bebiş doğduktan sonra bir gün Beklerim o zaman Şirvan ve köyleri güzeldir ben aslen Pervari liyim ama Şirvana bağlı bir köyde kurulan işletmede çalışıyorum

Artık bebiş doğduktan sonra bir gün Beklerim o zaman Şirvan ve köyleri güzeldir ben aslen Pervari liyim ama Şirvana bağlı bir köyde kurulan işletmede çalışıyorum
İnşAllah kısmet diyelim ama çok zor benim oraya gelmem valla çok memnun oldum hemşerimi bulduğuma

Bende hiç hissetmiyorum
Detayli ultrasona girdiniz mi? En son ne zaman gördünüz ultrasonda? Orda hareketlimiydi? Doktor bana hissetmekten normal bu haftada ağırlığı çok düşük demişti geçen hafta detayliya girdim.

Detayli ultrasona girdiniz mi? En son ne zaman gördünüz ultrasonda? Orda hareketlimiydi? Doktor bana hissetmekten normal bu haftada ağırlığı çok düşük demişti geçen hafta detayliya girdim.
Detaylı için bana 20 temmuza sıra verdiler ama dr bana 24-25 haftaya kadar hissetmemen normal dedi bebek daha küçük en son geçen hafta girdim ultrasyona bebek hareketliydi kilo boyu normal demişti

Benim en erken muayenem 4haftada bri idi
Bu kez 7hafta oalcak

Detaylı için bana 20 temmuza sıra verdiler ama dr bana 24-25 haftaya kadar hissetmemen normal dedi bebek daha küçük en son geçen hafta girdim ultrasyona bebek hareketliydi kilo boyu normal demişti
Kac kilo cikti 19+1 girmiştim ben ultrasona onzaman 260 Gr çıktı.

Siz konyada yaşıyormuşsunuz galiba bizimde tayinimiz seydişehire çıktı doktor için konyaya gideceğim ama siz kime gidiyorsunuz
Canim hayırlı olsun yeriniz. Ben konya merkezdeyim . Başaran klinik var ben oraya gidiyorum. Ilk doğumu da Başkent hastanesinde Emel hocada yaptım. Ordan da çok memnundum.

Kizlar herkese merhaba nasilsiniz nasil gidiyor?biz adanaya nemlekete geldik bugun detayli ultrasonumuz vardi bin şukur hersey yolunda kizimi cok ozlemisim ya rlinin biri her zamanki gibi yuzundeydi ilk defa bu kadar net gordum çok tatliydi o an hic bitmesin istedimherseyine bakti doktor 20+4 olmam gerekiyorken 19+3 cikti oda tup bebek oldugu icin dedi normal kabul ediliyor dedi sikinti yok dedi doktor ben pipi goremiyorum dedievet dedim bizimkisi prenses kilosu 300 gr boyu 23 cm dedi bin şükür dörtlü testimizde temiz cikti yalniz buralar yaniyorrrr kizlar cok fenaben buralarda fazla olamayacam allaha emanet olun sizleri burda tanidim ama hepinizi seviyorum arada ugrar bakarim buraya

daisyyy canim bende sadece karincalanma hissediyorum oda arada bazen perinotologa sordum 2 haftaya kadar anca tekmeleri hissedersin dedi benimde ilk bebek balik etliyim zayif degilim canim sende kafana takma hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…