Canım arkadaşınla görüşürsen öğrenirmisin nelerden memnun kalmamışarkadaşım doktor orda diye yeni hastanesinde doğum yaptı. ilk doğumu medicalparktı. Allah düşürmesin ben hiç beğenmedim Anadoluyu dedi ama neden öyle dedi diye de sorgulamadım. hayırlısı olsun. bir sıkıntı çıkmasın yeterki.
İnşallah canım ne zaman geliyorsunuzBenim Bursa’daki doktorumda öyle çok iyi anlaşıyoruz kendiyle ama gitme durumunda aynı frekansı tutturacagım doktor istiyorum inş zorluk yaşamam.
Büyük ihtimalle Ağustos ortası olacak canım. Amasyayla Samsun 1.30 saatmiş. Çevresindeki en iyi imkana sahip Büyükşehir olduğu için Samsun’da doktor bulacağımİnşallah canım ne zaman geliyorsunuz
Siz konyada yaşıyormuşsunuz galiba bizimde tayinimiz seydişehire çıktı doktor için konyaya gideceğim ama siz kime gidiyorsunuz@Inatcikisilik Canım gittinmi dr a ne dedi
İlk ikisi benimde sorum senden alayım bakalım cevaplarıKızlar vitamin ilacı kan sulandırıcı iğne coraspin omega kan ilacı kullanıyorum bunlaırn dışında d vitamini eksik sanırım ondan isteyeceğim ama sizin ekstra kullandığınız bişey var mı?
Pazartesi doktora gidiyorum yazıyorum sorularımı
Servikal uzunluk
Çatı ağrısı
Dvit
Ssvd
bunları not aldım
Ilk gebeligim 20+1im Hala birşey hissetmiyorumİlk gebeliği olup hareketleri hisseden var mı kızlar ben hissetmedim daha ne hissedeceğimide bilmiyorum gerçi de
İlk ikisi benimde sorum senden alayım bakalım cevaplarıbenimkine daha çok var
Canım kilon nasıl ? Ben ilk hamileliğimde çok zayıf hamile kalmıştım 15 hafta gibi hissetmeye başlamıştım bunda 17 gibi ciddi belli ediyor kendini dün hatta dışardan bile farkettirdi kızkardeşi karnıma koymuştu elini ona karşılık verdi sanırım ittirdiIlk gebeligim 20+1im Hala birşey hissetmiyorumgeçen cuma gittigimde kilosu 260 Gr di. Birşey hssetmezsin biraz daha büyümesi lazım dedi doktor. Bir kaç haftaya demişti o zaman
45tim hamilelikten önce şimdi 52 oldum. İç karnım yok gibi birşey herşey dışarıda. Bir de rahim duvarin kalın dedi doktor belki ondan mı hissedemedim bilmiyorum. Hissediyorsan da anlamıyorum direk tekme gibi birşey olmayıncaben 4 haftadır gitmedim ilk defa bu kadar uzattım
Canım kilon nasıl ? Ben ilk hamileliğimde çok zayıf hamile kalmıştım 15 hafta gibi hissetmeye başlamıştım bunda 17 gibi ciddi belli ediyor kendini dün hatta dışardan bile farkettirdi kızkardeşi karnıma koymuştu elini ona karşılık verdi sanırım ittirdi
Artık bebiş doğduktan sonra bir gün Beklerim o zaman Şirvan ve köyleri güzeldir ben aslen Pervari liyim ama Şirvana bağlı bir köyde kurulan işletmede çalışıyorumAaaa hemşeriyiz o zman bende siirt şirvan özpınar köyündenim. Hiç gelmedim ama annemde babamda oralı. Çok sevindim hemşeri bulduğuma
Bende hiç hissetmiyorumIlk gebeligim 20+1im Hala birşey hissetmiyorumgeçen cuma gittigimde kilosu 260 Gr di. Birşey hssetmezsin biraz daha büyümesi lazım dedi doktor. Bir kaç haftaya demişti o zaman
İnşAllah kısmet diyelim ama çok zor benim oraya gelmemArtık bebiş doğduktan sonra bir gün Beklerim o zaman Şirvan ve köyleri güzeldir ben aslen Pervari liyim ama Şirvana bağlı bir köyde kurulan işletmede çalışıyorum
Detayli ultrasona girdiniz mi? En son ne zaman gördünüz ultrasonda? Orda hareketlimiydi? Doktor bana hissetmekten normal bu haftada ağırlığı çok düşük demişti geçen hafta detayliya girdim.Bende hiç hissetmiyorum
Nasip bilemezsin ki belki bir gün Doğu turuna çakmaya karar verirsiniz buralarada uğramış olursunuzİnşAllah kısmet diyelim ama çok zor benim oraya gelmemvalla çok memnun oldum hemşerimi bulduğuma
Detaylı için bana 20 temmuza sıra verdiler ama dr bana 24-25 haftaya kadar hissetmemen normal dedi bebek daha küçük en son geçen hafta girdim ultrasyona bebek hareketliydi kilo boyu normal demiştiDetayli ultrasona girdiniz mi? En son ne zaman gördünüz ultrasonda? Orda hareketlimiydi? Doktor bana hissetmekten normal bu haftada ağırlığı çok düşük demişti geçen hafta detayliya girdim.
Benim en erken muayenem 4haftada bri idiben 4 haftadır gitmedim ilk defa bu kadar uzattım
Canım kilon nasıl ? Ben ilk hamileliğimde çok zayıf hamile kalmıştım 15 hafta gibi hissetmeye başlamıştım bunda 17 gibi ciddi belli ediyor kendini dün hatta dışardan bile farkettirdi kızkardeşi karnıma koymuştu elini ona karşılık verdi sanırım ittirdi
Kac kilo cikti 19+1 girmiştim ben ultrasona onzaman 260 Gr çıktı.Detaylı için bana 20 temmuza sıra verdiler ama dr bana 24-25 haftaya kadar hissetmemen normal dedi bebek daha küçük en son geçen hafta girdim ultrasyona bebek hareketliydi kilo boyu normal demişti
Canim hayırlı olsun yeriniz. Ben konya merkezdeyim . Başaran klinik var ben oraya gidiyorum. Ilk doğumu da Başkent hastanesinde Emel hocada yaptım. Ordan da çok memnundum.Siz konyada yaşıyormuşsunuz galiba bizimde tayinimiz seydişehire çıktı doktor için konyaya gideceğim ama siz kime gidiyorsunuz
Benimde 260 gr bi paket margarin kadar dedi hattaKac kilo cikti 19+1 girmiştim ben ultrasona onzaman 260 Gr çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?