Ben çok erken zamanlardan beridir hissediyorum... Şimdiler de ise esim kızım elini koyduğunda hissediyor
Benimki çok hareketli kıpır kıpır
Kızımda mesela 18. hafta da ancak böle bir seğirme pıt pıt seklinde hissetmiştm kızım zaten çok sakin bir çocuktu uykusu yemesi içmesi hiç yormadı halende öyledir maşaallah
Ama bu çok afacan belli
Allahım sağlık versin inşallah hepsine...
Ama sizinki de belki de bu 2.pek bir nazlı olabilr benim kz gibi
Simdi perinatologtan geliyorum. Hic bir sikinti yok cok sukur. Kilomu ve haftasini yalns girdikleri icin daha d9grusu kilomu olcmediler ben eksik soylemisim. Yuksek cikms. Siz siz olun herseyin dogru olduguna emin olmadn yaptirmayin. Ayrintili en iyisiyms gerçekten icim o kdr rahatladi ki anlatamam aramam size
Simdi perinatologtan geliyorum. Hic bir sikinti yok cok sukur. Kilomu ve haftasini yalns girdikleri icin daha d9grusu kilomu olcmediler ben eksik soylemisim. Yuksek cikms. Siz siz olun herseyin dogru olduguna emin olmadn yaptirmayin. Ayrintili en iyisiyms gerçekten icim o kdr rahatladi ki anlatamam aramam size
Canim hayırlı olsun yeriniz. Ben konya merkezdeyim . Başaran klinik var ben oraya gidiyorum. Ilk doğumu da Başkent hastanesinde Emel hocada yaptım. Ordan da çok memnundum.
Ben 14 haftalıkken bırakmıştım zaten fazlada kullanmadım hala bulanıyorum ama zararlı değildi o da B kategorisi ilaç galiba bi de ben arada parol aldığım için migrenden dolayi başka hiç bisey kullanmayım da bari parolu içmeye yüzüm olsun diye başka ilac almamaya çalışıyorum
Sende azalt gece yatarken 1 taneye düşür bakalım etkisi nasıl olacak