2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Kızlar detaylı ultrason çektirenleriniz oldu mu? Kadın doğum uzmanı mı perinatolog mu çekmeli sizce?

İlk gebeliği olup hareketleri hisseden var mı kızlar ben hissetmedim daha ne hissedeceğimide bilmiyorum gerçi de
Ben çok erken zamanlardan beridir hissediyorum... Şimdiler de ise esim kızım elini koyduğunda hissediyor
Benimki çok hareketli kıpır kıpır
Kızımda mesela 18. hafta da ancak böle bir seğirme pıt pıt seklinde hissetmiştm kızım zaten çok sakin bir çocuktu uykusu yemesi içmesi hiç yormadı halende öyledir maşaallah
Ama bu çok afacan belli
Allahım sağlık versin inşallah hepsine...
Ama sizinki de belki de bu 2.pek bir nazlı olabilr benim kz gibi

Perinatolog çekse iyi olur bazen radyoloji uzmanı da çekebiliyor.
Ben perinatolog dan aldım randevumu
İyi yapmışın canım sen istanbuldaydın demi Bursada perinatolog duymadım hiç genelde uzman radyolog çekiyor araştırıyorum hala bende.

Simdi perinatologtan geliyorum. Hic bir sikinti yok cok sukur. Kilomu ve haftasini yalns girdikleri icin daha d9grusu kilomu olcmediler ben eksik soylemisim. Yuksek cikms. Siz siz olun herseyin dogru olduguna emin olmadn yaptirmayin. Ayrintili en iyisiyms gerçekten icim o kdr rahatladi ki anlatamam aramam size

Ohh cok sukur ya.. gozun aydin cnn

Vende seni merak ediyordum cok sevindim arkadasım. Korkusu bile mahfediyor insanı

Canim hayırlı olsun yeriniz. Ben konya merkezdeyim . Başaran klinik var ben oraya gidiyorum. Ilk doğumu da Başkent hastanesinde Emel hocada yaptım. Ordan da çok memnundum.
Araştırdığımda Rengin hanımı da çok duydum. Senin söylediklerine de bakayım inşallah

Kızlar ya benim 3 4gündür çok sert olan göğüslerim yumuşacık oldu , Bugün kızım da fark etti.. endişelenmeli miyim ? Sizde durumlar nasıl ?
Benimde bazen yumusak bazen sert... Hatta bu araallr karnımda bazen yer yer sert oluyor sonra yumusak

Arkadaşlar hala prilam kullanan var mı? Birkaç kez bırakmayı denedim ama bulamaya başladım bir yandan da suçluluk duyuyorum sürekli ilaç içiyorum diye
Ben 14 haftalıkken bırakmıştım zaten fazlada kullanmadım hala bulanıyorum ama zararlı değildi o da B kategorisi ilaç galiba bi de ben arada parol aldığım için migrenden dolayi başka hiç bisey kullanmayım da bari parolu içmeye yüzüm olsun diye başka ilac almamaya çalışıyorum

Sende azalt gece yatarken 1 taneye düşür bakalım etkisi nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…