Bir de böyle bi anda ayağa kalkınca
Birde bende eğer çok idrar ım gelmş ise bebiş kıpır kıpır oluyor... Mesane dolunca rahmi hafif yukarı kaldırırmıs ya sanıyorum ondan yeri daralıyor beyefendinin
Kızlar demir takviyesini hap mı sıvı mı olarak kullanıyorsunuz? Benim doktor yazmadı ama yazarsa hapı varsa hap olarak isteyeceğim :) Sıvısını içmek çok zor.
Kızlar demir takviyesini hap mı sıvı mı olarak kullanıyorsunuz? Benim doktor yazmadı ama yazarsa hapı varsa hap olarak isteyeceğim :) Sıvısını içmek çok zor.
Kızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
Kızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
Ben 14 haftalıkken bırakmıştım zaten fazlada kullanmadım hala bulanıyorum ama zararlı değildi o da B kategorisi ilaç galiba bi de ben arada parol aldığım için migrenden dolayi başka hiç bisey kullanmayım da bari parolu içmeye yüzüm olsun diye başka ilac almamaya çalışıyorum
Sende azalt gece yatarken 1 taneye düşür bakalım etkisi nasıl olacak
Bnmde öyle şişler biraz ayakta dursam şişiyo acıyolarda bn tuzlu şeyler çok yerim ondan heralde salatalığı alır tuzlaya tuzlya yerim hergün iki üç tane dometeside öyle alışkanlıktan tuzsuz yapamıyorm azaltmam lazm ama yatmayınca geçmiyo valla
Kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak. Carters tan hediye geldi bize bu markanın bedenleri biraz küçük mü? Bi bilginiz var mı ona göre değiştireceğim
Bnmde öyle şişler biraz ayakta dursam şişiyo acıyolarda bn tuzlu şeyler çok yerim ondan heralde salatalığı alır tuzlaya tuzlya yerim hergün iki üç tane dometeside öyle alışkanlıktan tuzsuz yapamıyorm azaltmam lazm ama yatmayınca geçmiyo valla
Kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak. Carters tan hediye geldi bize bu markanın bedenleri biraz küçük mü? Bi bilginiz var mı ona göre değiştireceğim
Kızlar bir şey diyeceğim tamam çocuklar hemen büyüyor, büyük de alıyoruz kıyafetleri ama çok da üstünden döküle döküle giydşrmeyin benim gibi Bir kaç fit kıyafeti olsun bebelerin, daha şık gözüküyor. Çabuk büyüyor diye hep büyük almıştım ilkinde. Hep büyük büyük giydirdim Görümcem benden sonra doğurdu. Baktım o hep üstüne göre giydiriyor. Daha güzel duruyordu giysirdikleri.