2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Benimde aynı göbeğim cok ayakta kalinca sertleşiyor onu tespit ettim
Bir de böyle bi anda ayağa kalkınca
Birde bende eğer çok idrar ım gelmş ise bebiş kıpır kıpır oluyor... Mesane dolunca rahmi hafif yukarı kaldırırmıs ya sanıyorum ondan yeri daralıyor beyefendinin

Kızlar demir takviyesini hap mı sıvı mı olarak kullanıyorsunuz? Benim doktor yazmadı ama yazarsa hapı varsa hap olarak isteyeceğim :) Sıvısını içmek çok zor.

Kızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
Çok mu tuzlu yiyorsun canım? Suyy bol bol iç ödem atmak için. Bir de ayaklarını çok sarkıtma.

Canım düşürdüm 1 taneye ama bulanmaya başlayınca yine 2 tane almaya başladım

Kızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
Bnmde öyle şişler biraz ayakta dursam şişiyo acıyolarda bn tuzlu şeyler çok yerim ondan heralde salatalığı alır tuzlaya tuzlya yerim hergün iki üç tane dometeside öyle alışkanlıktan tuzsuz yapamıyorm azaltmam lazm ama yatmayınca geçmiyo valla

Kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak. Carters tan hediye geldi bize bu markanın bedenleri biraz küçük mü? Bi bilginiz var mı ona göre değiştireceğim

Çok mu tuzlu yiyorsun canım? Suyy bol bol iç ödem atmak için. Bir de ayaklarını çok sarkıtma.
Hiç tuz kullanmıyorum kızlar çok dikkat ediyorum ama peynir çok yiyiyorum acaba ondan mi peynir de tuzlu çünkü. Yere basamıyorum sisten o derece

Hiç tuz kullanmıyorum kızlar çok dikkat ediyorum ama peynir çok yiyiyorum acaba ondan mi peynir de tuzlu çünkü. Yere basamıyorum sisten o derece
Peynir de yapıyor canım tuzsuz peynir al ya da suya koy.
Gynoferon canım günde bi tane gece yatmadan iç dedi doktorum
Tamam canım sağ ol.
Kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak. Carters tan hediye geldi bize bu markanın bedenleri biraz küçük mü? Bi bilginiz var mı ona göre değiştireceğim
Evet canım bi tık minik carters. Kaç ay var elinde?

Kızlar bir şey diyeceğim tamam çocuklar hemen büyüyor, büyük de alıyoruz kıyafetleri ama çok da üstünden döküle döküle giydşrmeyin benim gibi Bir kaç fit kıyafeti olsun bebelerin, daha şık gözüküyor. Çabuk büyüyor diye hep büyük almıştım ilkinde. Hep büyük büyük giydirdim Görümcem benden sonra doğurdu. Baktım o hep üstüne göre giydiriyor. Daha güzel duruyordu giysirdikleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…