- 18 Aralık 2018
- 292
- 472
- 53
Canım bi 9 ay bi de 1 yaş geldi ama biraz küçük geldi gözüme 9 ay olan yazlık biraz yaz geldiğinde bizim bebişler 6-9 aylık olmuş olacak ya küçükse ona göre değiştireyim dedimPeynir de yapıyor canım tuzsuz peynir al ya da suya koy.
Tamam canım sağ ol.
Evet canım bi tık minik carters. Kaç ay var elinde?
Dinlenince geçiyo bnm biraz ayakta kalnca oluyo bnde bırakabilsem keşke şu tuzuHiç tuz kullanmıyorum kızlar çok dikkat ediyorum ama peynir çok yiyiyorum acaba ondan mi peynir de tuzlu çünkü. Yere basamıyorum sisten o derece
Hep tuzdan mi bu ağrılarDinlenince geçiyo bnm biraz ayakta kalnca oluyo bnde bırakabilsem keşke şu tuzu
Bilemiyorumki faktörlerden biri bemce çok ayakta kalınca oluyo ne zaman yemek yapsam ütü yapsam şişiyoHep tuzdan mi bu ağrılar
Carters'ın kalıpları çok çok küçük. Yaza 12-18 giyerler çok rahat. Hatta 2 yaş bile alabilirsin.Kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak. Carters tan hediye geldi bize bu markanın bedenleri biraz küçük mü? Bi bilginiz var mı ona göre değiştireceğim
Canım tansiyon kontrol et sürekli ve idearda proteine baktır sürekli ayak şişmesi çok kötü oluyor zamanında yaşadımKızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
Benim yok şişliğim ayağımda canım akşamları tuzlu ılık suda bekletsen ayağını faydası olurmu acabaKızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
O zaman bir süre daha kullan canim nette 22 24 haftaya kadar kullanan anneler yazmışlar kullanmadan duramadık diye bir sıkıntı olmamışCanım düşürdüm 1 taneye ama bulanmaya başlayınca yine 2 tane almaya başladım
Evet evet zaten bir miktar küçük aldıktan sonra geri kalanları büyük almaya başladım 0 3 ay aldım yetecek kadar sonrasını 6 9 ay 1 yaş diye büyüterek alıyorumKızlar bir şey diyeceğim tamam çocuklar hemen büyüyor, büyük de alıyoruz kıyafetleri ama çok da üstünden döküle döküle giydşrmeyin benim gibiBir kaç fit kıyafeti olsun bebelerin, daha şık gözüküyor. Çabuk büyüyor diye hep büyük almıştım ilkinde. Hep büyük büyük giydirdim Görümcem benden sonra doğurdu. Baktım o hep üstüne göre giydiriyor. Daha güzel duruyordu giysirdikleri.
Yani kızıma cartersdan yaşına göre alıyorum çok uzun süre giyemiyor, tam o yaşa göre oluyor. Öyle düşün. O mevsim giyer anca sanırım.Canım bi 9 ay bi de 1 yaş geldi ama biraz küçük geldi gözüme 9 ay olan yazlık biraz yaz geldiğinde bizim bebişler 6-9 aylık olmuş olacak ya küçükse ona göre değiştireyim dedim
İşte ben bu sefer büyük bir şey almadım hiç hep 0-3 ve 3-6. Büyüdükçe alırım ihtiyaç oldukça zaten diye.Evet evet zaten bir miktar küçük aldıktan sonra geri kalanları büyük almaya başladım 0 3 ay aldım yetecek kadar sonrasını 6 9 ay 1 yaş diye büyüterek alıyorum
Evet birde biraz bedeni sarmalı hep büyük büyük giydirilmemeli zaten kış bebeği olacaklar biraz bedene otursun ki sıcak tutsunKızlar bir şey diyeceğim tamam çocuklar hemen büyüyor, büyük de alıyoruz kıyafetleri ama çok da üstünden döküle döküle giydşrmeyin benim gibiBir kaç fit kıyafeti olsun bebelerin, daha şık gözüküyor. Çabuk büyüyor diye hep büyük almıştım ilkinde. Hep büyük büyük giydirdim Görümcem benden sonra doğurdu. Baktım o hep üstüne göre giydiriyor. Daha güzel duruyordu giysirdikleri.
Teşekkürler canımO zaman bir süre daha kullan canim nette 22 24 haftaya kadar kullanan anneler yazmışlar kullanmadan duramadık diye bir sıkıntı olmamış
kalıplar küçük cartersın cnm.Kızlar merhaba tecrübeli annelere bir sorum olacak. Carters tan hediye geldi bize bu markanın bedenleri biraz küçük mü? Bi bilginiz var mı ona göre değiştireceğim
Aynı durumdayım tuzlu yemkten ödem oldu hepBnmde öyle şişler biraz ayakta dursam şişiyo acıyolarda bn tuzlu şeyler çok yerim ondan heralde salatalığı alır tuzlaya tuzlya yerim hergün iki üç tane dometeside öyle alışkanlıktan tuzsuz yapamıyorm azaltmam lazm ama yatmayınca geçmiyo valla
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim kalbine sabir ferahlık versin nasılsın şimdi senin sağlığın sıhhatin nasıl normal doğum la mi doğurdunMerhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptıminşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
Canım Allah sana sabır versin hepiniz karnımızdaki yavrular Allah a emanet ben hep ilk 3 aydan korkardım demek ki bu aylarda da oluyor çok üzüldüm inşallah en kısa sürede iyileşip tekrardan aramıza katılırsın tekrar Allah sabır versin başın sağolsunMerhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptıminşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?