2020 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    278
Peynir de yapıyor canım tuzsuz peynir al ya da suya koy.

Tamam canım sağ ol.

Evet canım bi tık minik carters. Kaç ay var elinde?
Canım bi 9 ay bi de 1 yaş geldi ama biraz küçük geldi gözüme 9 ay olan yazlık biraz yaz geldiğinde bizim bebişler 6-9 aylık olmuş olacak ya küçükse ona göre değiştireyim dedim

Kızlar ayaklarınız ne alemde .O kadar şiştiler ki fil ayağı gibi oldum ve ağrıdan canım yanıyor biraz kremle masaj yaptık ama şişi inmedi böyle boğum boğum kat kat
Canım tansiyon kontrol et sürekli ve idearda proteine baktır sürekli ayak şişmesi çok kötü oluyor zamanında yaşadım

Evet evet zaten bir miktar küçük aldıktan sonra geri kalanları büyük almaya başladım 0 3 ay aldım yetecek kadar sonrasını 6 9 ay 1 yaş diye büyüterek alıyorum

Canım bi 9 ay bi de 1 yaş geldi ama biraz küçük geldi gözüme 9 ay olan yazlık biraz yaz geldiğinde bizim bebişler 6-9 aylık olmuş olacak ya küçükse ona göre değiştireyim dedim
Yani kızıma cartersdan yaşına göre alıyorum çok uzun süre giyemiyor, tam o yaşa göre oluyor. Öyle düşün. O mevsim giyer anca sanırım.
Evet evet zaten bir miktar küçük aldıktan sonra geri kalanları büyük almaya başladım 0 3 ay aldım yetecek kadar sonrasını 6 9 ay 1 yaş diye büyüterek alıyorum
İşte ben bu sefer büyük bir şey almadım hiç hep 0-3 ve 3-6. Büyüdükçe alırım ihtiyaç oldukça zaten diye.

Evet birde biraz bedeni sarmalı hep büyük büyük giydirilmemeli zaten kış bebeği olacaklar biraz bedene otursun ki sıcak tutsun

bende bugün çarşıya çıktım uzun aradan sonra. Lcw ye girdim girmişken bebişe de birşeyler aldım. ben aldıklarımı hep not aldım.ona göre alışveriş yapıyorum. markalarıyla yazınca hatırlıyorum fözümün önüne geliyor6ay üstü hiç almadım onlar zaten yazlığa girer yavaştan. sezon sonunda alacağım eylülden sonra. şimdiden fiyatları fazla oluyor aklınızda olsun. hem de bebeğin gelişimine göre alışveriş yaparsınız iyi olur.

Eklentiler

• Screenshot_20200621_152302_com.example.android.notepad.webp
    32,6 KB · Görüntüleme: 49
P Pelinimben peynir ve zeytini akşamdan suya koy tuzu çıksın. onlar ödem yapıyor. tuzu mutlaka azaltman gerek. benim doktor bu ara hep bacaklarıma bastırıp ödem olup olmadığına bakıyor muayene öncesi. otururken ayaklarını yüksek tut. sarkıtmak da şişiriyor. çekirdek faşan yiyorsan o da etkiliyor.

Aynı durumdayım tuzlu yemkten ödem oldu hep

Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptım inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim kalbine sabir ferahlık versin nasılsın şimdi senin sağlığın sıhhatin nasıl normal doğum la mi doğurdun
Inşallah en kisa zamanda yine versin rabbim baska evladın varmıydı

Merhaba kızlar oğlumun kalbi durdu. Doğum yaptım inşallah hepiniz bebeklerinize kavuşursunuz allaha emanet
Canım Allah sana sabır versin hepiniz karnımızdaki yavrular Allah a emanet ben hep ilk 3 aydan korkardım demek ki bu aylarda da oluyor çok üzüldüm inşallah en kısa sürede iyileşip tekrardan aramıza katılırsın tekrar Allah sabır versin başın sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…